Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/5/2020 στις 8:47 ΠΜ, tutuyo είπε

Τα βγαζουν λες στο δρομο επιχειρησιακα? Τι περιπολια να κανεις με την καταναλωση μιας Λαμπο, σε 10' εισαι στεγνος😀

Εγω νομιζω προκειται μονο για κινησεις εντυπωσιασμου/να-γινουμε-viral

και ομως εχω δει με τα ματια μου Αγγλια να ερχεται bmw X5 γιατι  γειτονας ειχε καταγγειλει οτι ενα ιχ δεν ειχε ασφαλεια (μιλαμε το ιχ ηταν παρκαρισμενο)

Αυτο δεν ειναι τιποτα αν το παμε αλλου: Εξω απο Ντουμπαι ή Καταρ τα σουπερκαρ κοβουν βολτες (μιλαμε για απειρα χλμ και αυτοι πανε πανω απο 150) που δεν υπαρχει ψυχη!

Αν προσγειωθουμε Ελλαδα, αποτι εμαθα μεσα στην εβδομαδα που τα στρουμφ την επεσαν σχιστο, επιασαν κατι πεζοσαξοραλα και τα "καλα" οπως παντα την ειχαν κανει. Εκει θα βοηθαγε η ομαδα Σ.

Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω για τους κοντρακιδες (το εχω συζητησει με μερικους απο αυτους) γιατι δε πανε σε καμμια πιστα (Μεγαρα) ή εκτος πολης (π.χ ασπροπυργο εχει απειρες ευθειες) και τρεχουν λιμανακια και αλλου μεσα στη πολη, να παρουν και κανενα ασχετο στο λαιμο τους...

(λιμανακια εχω δει ζευγαρι στην επιστροφη για Αθηνα να του ερχεται σα βολιδα τo peugeot 106 και να καρφωνεται πισω και ευτηχως μονο το ιχ κατεστρεψε...)

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπάρχουν λεφτά για αυτά..ούτε προσφέρουν τπτ.στο εξωτερικό κάτι lambo είναι για μεταφορά οργάνων μεταξύ νοσοκομείων και χρήση εκτός πόλης..

Ένα τρακάρισμα ενός απλού m3 κοστίζει όσο ένα xsara που δεν μπορούν να επισκευάσουν σήμερα.προσωπικα δεν θα ήθελα να δω οποιοδήποτε κυνηγητό εντός πόλης..το πιο πιθανό είναι να την πληρώσει αθωος κοσμο

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Ό,τι μπορεί να κάνει ένα πανάκριβο supercar δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού που κοστίζει πολύ λιγότερο?

Ειδικά στις συνθήκες μιας πόλης με κίνηση φανάρια κλπ

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Ό,τι μπορεί να κάνει ένα πανάκριβο supercar δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού που κοστίζει πολύ λιγότερο?

Ειδικά στις συνθήκες μιας πόλης με κίνηση φανάρια κλπ

Ε αλλη χαρη εχει αραγμενη η ferrari εξω απ τσ εβερεστ μωρε. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, georgekz750 είπε

Ε αλλη χαρη εχει αραγμενη η ferrari εξω απ τσ εβερεστ μωρε. 

Βέβαια. Να έχει και κανένα λάστιχο 295 και να θέλει η Αστυνομία κανά χιλιάρικο την τετράδα...Και να είναι με καραφλά λάστιχα στο τέλος λόγω αφραγκίας...

Μηχανές μόνο και ικανούς οδηγούς. Υπεραρκετό.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/5/2020 στις 10:02 ΠΜ, logistoulis είπε

τι νόημα έχει να υπάρχει τέτοια ομάδα; ποιος ξέφυγε και πότε από καταδίωξη επειδή ήταν πιο γρήγορος; 

Πρωτον, πολλοι.

Δευτερον, σπανια μπαινουν σε διαδικασια καταδιωξης γρηγορων αυτοκινητων ακριβως επειδη ξερουν οτι δεν εχει νοημα. Αν υπηρχε δυνατοτητα, σιγουρα θα γινοντουσαν περισσοτερες καταδιωξεις απ'οσες γινονται τωρα.

ΥΓ. Καταδιωξη δεν σημαινει μονο αυτα που βλεπεις απο αμερικανικα βιντεακια. Γινονται και στην Ελλαδα καταδιωξεις απλα δεν ειναι και τοσο τηλεοπτικες οσο εκει, γιαυτο και δε τις μαθαινεις, εκτος αν μιλαμε για σοβαρα εγκληματα (εκει τις μαθαινεις λογω του εγκληματος κι οχι λογω της καταδιωξης που ακολουθησε). Ας πουμε σε αυτοσχεδιους αγωνες, παιζουν καταδιωξεις, αλλα τι να πιασουν κιολας...

ΥΓ2. Ειμαι υπερ σε καθε μετρο που εχει να κανει με εφαρμογη νομου και ιδιαιτερως με την παταξη και την καταστολη καθε ειδους παρανομιας, υπο την προυποθεση οτι αυτο μπορει να αποδωσει. Αρα αν ειναι να πιασουνε ικανο αριθμο απο κοντρακηδες, ληστες, ιπποτες της ασφαλτου σε εθνικες κλπ και διαφορους αλλους και να τους επιβαλλουν οτι προβλεπει ο νομος ως ποινη, καλως να ορισουν τα σουπερκαρς. Αν ειναι να τους πιανουν και να τους λενε "μη το ξανακανεις καλο μου παιδι", επειδη ο αλλος εχει μπαρμπα στην Κορωνη, τοτε ας μεινουνε με τα xsara.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Πρωτον, πολλοι.

Δευτερον, σπανια μπαινουν σε διαδικασια καταδιωξης γρηγορων αυτοκινητων ακριβως επειδη ξερουν οτι δεν εχει νοημα. Αν υπηρχε δυνατοτητα, σιγουρα θα γινοντουσαν περισσοτερες καταδιωξεις απ'οσες γινονται τωρα.

ΥΓ. Καταδιωξη δεν σημαινει μονο αυτα που βλεπεις απο αμερικανικα βιντεακια. Γινονται και στην Ελλαδα καταδιωξεις απλα δεν ειναι και τοσο τηλεοπτικες οσο εκει, γιαυτο και δε τις μαθαινεις, εκτος αν μιλαμε για σοβαρα εγκληματα (εκει τις μαθαινεις λογω του εγκληματος κι οχι λογω της καταδιωξης που ακολουθησε). Ας πουμε σε αυτοσχεδιους αγωνες, παιζουν καταδιωξεις, αλλα τι να πιασουν κιολας...

ΥΓ2. Ειμαι υπερ σε καθε μετρο που εχει να κανει με εφαρμογη νομου και ιδιαιτερως με την παταξη και την καταστολη καθε ειδους παρανομιας, υπο την προυποθεση οτι αυτο μπορει να αποδωσει. Αρα αν ειναι να πιασουνε ικανο αριθμο απο κοντρακηδες, ληστες, ιπποτες της ασφαλτου σε εθνικες κλπ και διαφορους αλλους και να τους επιβαλλουν οτι προβλεπει ο νομος ως ποινη, καλως να ορισουν τα σουπερκαρς. Αν ειναι να τους πιανουν και να τους λενε "μη το ξανακανεις καλο μου παιδι", επειδη ο αλλος εχει μπαρμπα στην Κορωνη, τοτε ας μεινουνε με τα xsara.

τι να σου πω φίλε μου, όταν ήμουν νέος και κάγκουρας με υπερδιπλάσια άλογα από το μέσο περιπολικό δεν είδα ποτέ να έχουν θέμα να με πιάσουν ή να με σταματήσουν και να μου δώσουν τη προβλεπόμενη κλήση , μου άναβαν το φάρο και με έκαναν στην άκρη, ή σταματούσα στο μπλόκο που με σημάδευε το ραντάρ και μια φορά που πάνω στη χαζεμάρα μου είχα πιάσει πολλά χλμ και ζητάς δεν μπορούσε να με φτάσει κάποια στιγμή με πρόβλαβε σε φανάρι που υποχρεωτικά σταμάτησα και με στόλισε. και να ήθελα να φύγω πού θα πήγαινα; θα πετούσα; 

αν ήθελα να κάνω αμερικάνικο σόου όπως στην τηλεόραση θα μπορούσα να το κάνω και με 120 άλογα , αλλά προφανώς άλλο ο μέσος κάγκουρας άλλο ο κανονικός εγκληματίας

όπως και να χει αν μιλάμε για καταδιώξεις σοβαρές θα πρέπει να μιλάμε για μεγάλα suv με bullbar ή τίποτα βουβάλια σεντάν που έχουν οι αμερικάνοι, το supercar πέρα από το ότι στοιχίζει άπειρα να συντηρηθεί, τι θα κάνει θα πλησιάσει ένα κωλοφτιαγμένο ή ένα απλό όχημα να το εμβολίσει και να γίνει ζμπαράλια το ίδιο; ποιος θα το κάνει αυτό;

τα supercar μόνο για ποζερισμό πιστεύω ότι κάνουν στα σώματα ασφαλείας, ένα octavia πχ  με 200 άλογα είναι υπέραρκετο να πιάσεις το οτιδήποτε, ή αν έστω θες να πας για τα όσα και να τα σκάσεις πάρε κάποιο suv αμερικανιά με αμέτρητα άλογα το οποίο λόγω του όγκου του θα κάνει δουλειά, το αλουμινένιο/ανθρακονημάτινο κάρτ είναι "παιχνίδι" για μια τέτοια δουλειά 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

τι να σου πω φίλε μου, όταν ήμουν νέος και κάγκουρας με υπερδιπλάσια άλογα από το μέσο περιπολικό δεν είδα ποτέ να έχουν θέμα να με πιάσουν ή να με σταματήσουν και να μου δώσουν τη προβλεπόμενη κλήση , μου άναβαν το φάρο και με έκαναν στην άκρη, ή σταματούσα στο μπλόκο που με σημάδευε το ραντάρ 

αν ήθελα να κάνω αμερικάνικο σόου όπως στην τηλεόραση θα μπορούσα να το κάνω και με 120 άλογα , αλλά προφανώς άλλο ο μέσος κάγκουρας άλλο ο κανονικός εγκληματίας

όπως και να χει αν μιλάμε για καταδιώξεις σοβαρές θα πρέπει να μιλάμε για μεγάλα suv με bullbar ή τίποτα βουβάλια σεντάν που έχουν οι αμερικάνοι, το supercar πέρα από το ότι στοιχίζει άπειρα να συντηρηθεί, τι θα κάνει θα πλησιάσει ένα κωλοφτιαγμένο ή ένα απλό όχημα να το εμβολίσει και να γίνει ζμπαράλια το ίδιο; ποιος θα το κάνει αυτό;

τα supercar μόνο για ποζερισμό πιστεύω ότι κάνουν στα σώματα ασφαλείας, ένα octavia πχ  με 200 άλογα είναι υπέραρκετο να πιάσεις το οτιδήποτε

Δε διαφωνω οτι επιχειρησιακα μπορουν κι αλλα αμαξια να προσφερουν αναλογες υπηρεσιες με τα σουπερκαρς, ειδικα στην Ελλαδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

ειδικα στην Ελλαδα.

στην ελλάδα 200 άλογα κάνουν για τα πάντα και αν ξέρει να το πηγαίνει ο άλλος (έχω πετύχει κάποιους χεράδες να πηγαίνουν δίχως αύριο) δεν του φεύγει κανείς 

το μόνο που θα πρόσθετα εγώ είναι βαριά αλλά γρήγορα suv που να μπορούν να παίξουν και εκτός ψιλο εκτός δρόμου ή να καβαλήσουν κάνα κράσπεδο/πεζοδρόμιο σε ανάγκη και αν χρειαστεί να εμβολίσουν αποτελεσματικά 

Επεξ/σία από logistoulis
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

στην ελλάδα 200 άλογα κάνουν για τα πάντα και αν ξέρει να το πηγαίνει ο άλλος (έχω πετύχει κάποιους χεράδες να πηγαίνουν δίχως αύριο) δεν του φεύγει κανείς 

Σε εθνικη δε φτανουν, αλλα τελος παντων το ποσα αλογα χρειαζονται ειναι αλλο θεμα. Η ενσταση για τα σουπερκαρς αφορα κυριως στους δρομους (λακουβες) στην μορφολογια εδαφους (πχ επαρχιακοι δρομοι σε ημιορεινες περιοχες) και στο κοστη συντηρησης.

Γιαυτο συμφωνω με την προσεγγιση τυπου octavia, focus st κλπ

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
Στις 7/5/2020 στις 8:51 ΠΜ, vamvakoolas είπε

ΟΝ ΤΟΠΙΚ: στη κεντρικη ευρωπη σχεδον ολα τα νορμαλ περιπολικα ειναι με λιζινγκ

Αστυνομικος που κανει καμμια @#$ια ή τρακαρισμα τη πρωτη φορα δικαιολογειται, μετα παει απο τη τσεπη του (εκτος αν ειναι σε φαση καταδιωξης που πρεπει να αποδειξει)αναλογικα.

Βεβαια ο οδηγος παιρνει μηνιαιο επιδομα για αυτο (οχι κανενα τρελο ποσο πχ 50 ευρ)

Υπαρχει χωρα/αστυνομια που δεν εχει καν συνεργειο για περιπολικα

Σε μερικες χωρες (π.χ Ιταλια) τα σουπερκαρ ειναι δωρεα απο ιδιωτες εταιριες ενω Αγγλια αποσο ξερω η ειδικη ομαδα ποου εχει τα σουπερ καρ ειναι αναγκασμενη να κανει τα παντα (απο τροχαια και ναρκωτικα μεχρι ληστειες και ναι μερικες φορες πανε και για τη μπουγαδα της γιαγιας)

Στο περσικο κολπο οι χωρες (για την ακριβεια τα σουλτανατα) στην αρχη αγορασαν (ναι εκει τα αγοραζουν μετρητοις) για να καλυπτουν τις τεραστιες αποστασεις στην ερημο (φλαταδουρες) αλλα μετα περασε σε επιπεδο εντυπωσιασμου λαοφιλειας πρεστιζ κτλ

(για οσους δε ξερουν Σαουδικη Αραβια καποιες ληστειες τιμωρουνται με....βασανισμο)

Για τους ραλιστες του πληκτρολογιου: Τι ηθελα και τα εγραφα->κοπι πειστ ατυχημα το σ/κ στην Αθηνων Σουνιων με δραστη να εχει πεζω 106!

Ο τυπος μετα το ατυχημα εξφανιστηκε (και δεν εχει βρεθει μεχρι τωρα). Εκει σιγουρα θα βοηθαγε εστω και αν μεταβιβαζε στο κεντρο τη πινακιδα (μιας και παντα υπηρχε Σ στη παραλιακη). Ειναι κριμα καμμια εκατοστη σουπερκαρ να καθωνται στα Ν.Λιοσια και να σκονιζονται. Ακομα και να χιλιοτρακαρουν (που γραφτηκε) απλως βγαζουν εξοπλισμο και το βαζουν σε αλλο.

Δημοσ.

αποσπασμα απο την επιχειρηση που αν δειτε προλαβαν μολις ενα mitsubishi  (στο 16')

επισης στο 8' η βλακεια βαραει κοφτη

Δημοσ.
Στις 16/5/2020 στις 8:38 ΜΜ, logistoulis είπε

το μόνο που θα πρόσθετα εγώ είναι βαριά αλλά γρήγορα suv που να μπορούν να παίξουν και εκτός ψιλο εκτός δρόμου ή να καβαλήσουν κάνα κράσπεδο/πεζοδρόμιο σε ανάγκη και αν χρειαστεί να εμβολίσουν αποτελεσματικά 

Όλο και κάποιο Cayenne θα έχει ξεμείνει λογικά στον ΟΔΔΥ από τα "επιδοτούμενα" των εποχών της ολυμπιάδας...

Το θέμα είναι πόσα λεφτά θέλει να γίνει πάλι αμάξι (με τις όποιες μετατροπές-προσθήκες) καθώς και πόσο θα κοστίζει η χρήση και η συντήρηση του!

Δημοσ.

Στην εθνική δεν χρειάζεσαι αμαξι πανω απο 200-250 αλογα , διοτι όσο γρήγορα και να τρεξει ο επίδοξος εγκληματίας , θα υπάρχει στημένο μπλοκο ειτε σε διοδια ειτε σε εξόδους της εθνικής οπότε αρκεί να υπάρχει μια οπτική επαφή. Και ενα octavia rs σιγουρα ειναι ικανο να κρατάει μια οπτική επαφή. Μιλαμε για τους ελληνικούς δρομους οπου τα 200χλμ είναι σχεδόν αδύνατο να τα πιασεις και να τα κρατήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kamil είπε

Στην εθνική δεν χρειάζεσαι αμαξι πανω απο 200-250 αλογα , διοτι όσο γρήγορα και να τρεξει ο επίδοξος εγκληματίας , θα υπάρχει στημένο μπλοκο ειτε σε διοδια ειτε σε εξόδους της εθνικής οπότε αρκεί να υπάρχει μια οπτική επαφή. Και ενα octavia rs σιγουρα ειναι ικανο να κρατάει μια οπτική επαφή. Μιλαμε για τους ελληνικούς δρομους οπου τα 200χλμ είναι σχεδόν αδύνατο να τα πιασεις και να τα κρατήσεις

αθηνων-λαμιας ολοι με 200 πανε παντως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...