Kamil Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Διαβασα πρόσφατα οτι η ΕΛ.ΑΣ ετοιμάζεται για την αγορά "supercar" προκειμένου να κυνηγάνε τους "γρήγορους". Το μπάτζετ λενε εκτιμαται στα 70κ για το καθένα οχημα. Η εκπαίδευση των οδηγών θα ειναι 1 βδομαδας (τουλάχιστον αστειο). Ποια η άποψη σας στο ολο θεμα; Ιδιαίτερα οι αποψεις και οι εμπειρίες οσων ζήσατε την ομαδα Σ στην δράση θα εχει ενδιαφέρον
agnostos13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτοί ήταν με τα EVO του Πατέρα; ΥΓ. "supercar με" 70.000...μέχρι rs3! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από agnostos13
vamvakoolas Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 δε θελω να ρουφιανεψω αλλα εν μεσω κορονοιου ειδα ασφαλιτικο με απειρα γκαζια και μου εκανε τρελη εντυπωση (μπλε ελεκτρικ το χρωμα)..
vamvakoolas Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) ναι απλως υπαρχει και πολιτικο ζητημα με αντιδρασεις απο τη προηγουμενη φορα (οπως ειχαν και με την ομαδα με παπακια). Ωστοσο οπως εχουν ομολογησει οι ιδιες οι τραπεζες, η Σιγμα βοηθησε πολλες φορες την εξυχνιαση ληστειων ή καταδιωξεις. Σχεδον σε ολη την ευρωπη υπαρχουν τετοιες ομαδες οχηματων, δεν ανακαλυπτουμε το...τροχο Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από vamvakoolas
georgekz750 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Υπαρχουν κατεσχεμενα τετοια αμαξια. Δεν χρειαζεται να δωσουν ευρω. Απο κει και περα,ξερουμε πως θα καταληξουν. Ειδαμε και τα απλα περιπολικα με τους σιδεροφαγους που τα οδηγανε.
ritchie77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, georgekz750 είπε Ειδαμε και τα απλα περιπολικα με τους σιδεροφαγους που τα οδηγανε. Τι είδες ακριβώς?
georgekz750 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, ritchie77 είπε Τι είδες ακριβώς? https://www.zougla.gr/simantikoteres-idisis/article/kinigoun-to-eglima-me-saravala Απειρα τετοια ρεπορταζ. Προσεκτικοι ανθρωποι (πανω απ ολα) τα καταντησαν ετσι. Φανταζομαι και τα προσωπικα τους οχηματα ετσι θα τα εχουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα δε νομίζω , αλλά δε παίζει να έχουν και ένα περιπολικό στο γκαράζ ο καθένας ? Οπότε αν οδηγείται ένα περιπολικό από 10 διαφορετικά άτομα καταλαβαίνεις ......
georgekz750 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, GIORGOS-D είπε Τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα δε νομίζω , αλλά δε παίζει να έχουν και ένα περιπολικό στο γκαράζ ο καθένας ? Οπότε αν οδηγείται ένα περιπολικό από 10 διαφορετικά άτομα καταλαβαίνεις ...... Οχι δεν καταλαβαινω,γιατι σε οποιαδηποτε ιδιωτικη εταιρια με στολο αυτοκινητων που τον οδηγανε πολλα διαφορετικα ατομα,αν υπαρξει τετοιου ειδους φθορα θα γεμισει ο ΟΑΕΔ. Και δεν εχω δει τιμονια να ειναι μαδημενα μεχρι το σιδερο και λεβιεδες ξηλωμενους και εξαφανισμενους πουθενα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Λάθος κάνεις , σε εταιρείες με στόλο αυτοκινήτων υπάρχουν τεράστιες φθορές και ακόμα μεγαλύτερα έξοδα επισκευών , το δημόσιο ομως ειναι αλλο φρούτο Ως προς τον ΟΑΕΔ δεν αντιλέγω
georgekz750 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, GIORGOS-D είπε Λάθος κάνεις , σε εταιρείες με στόλο αυτοκινήτων υπάρχουν τεράστιες φθορές και ακόμα μεγαλύτερα έξοδα επισκευών , το δημόσιο ομως ειναι αλλο φρούτο Ως προς τον ΟΑΕΔ δεν αντιλέγω Κοιτα,πολλα χρονια δουλευω πανω σε εταιρικα αμαξια. Τετοιους βανδαλισμους δεν τολμαει κανενας ουτε να τους φανταστει,και μιλαμε για αυτοκινητα με σιγουρα περισσοτερη χρηση απο τα περιπολικα. Οταν (χαχα) αρχισουν να πληρωνουν τους βανδαλισμους που κανουν,ισως να αρχιζουν να εμφανιζουν τις φυσιολογικες φθορες.
Morosana Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Όταν τα xsara είναι σχεδόν 20 χρόνων και τα οδηγούν 24/7 λογικό είναι να υπάρχει αυτή η φθορά. Αυτό που λέει ο Μπαλάσκας αυτά τα αυτοκίνητα να περάσουν στην άμεση δράση το θεωρώ μέγιστη μαλακια. Η ομάδα Σ πρέπει να είναι ειδικού σκοπού ώστε να αξιοποιηθούν πραγματικά, αν μπουν στην άμεση δράση θα βλέπουμε να έρχεται το M3 για σύσταση για τα νερά της μπουγάδας της γριάς που τους κάλεσε η άλλη γριά 😛 Η Σ μου θύμισε τα νεανικά μου χρόνια που ήμασταν λίγο παραπάνω ανήσυχοι απ ότι θα έπρεπε 😇 3
NTC Labs Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, ritchie77 είπε Τι είδες ακριβώς? Όταν η αστυνομία παρέλαβε τα astra ένας θειος μου (πρωην αστυνομικός) μου εξηγησε το εξης : πηραμε το αμαξι και πριν ξεκινησουμε καλεσαμε στο τμημα και αναφέραμε " το αυτοκινητο δεν εχει λαστιχα".....και αρχισαν τις σπινιες.....
ritchie77 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Όπως και να χει η ομάδα Σ δεν πρόκειται να συσταθεί αλλά και εάν συσταθεί θα ξαναδιαλυθεί σύντομα. Οι λόγοι διάφοροι 4 ώρες πριν, georgekz750 είπε https://www.zougla.gr/simantikoteres-idisis/article/kinigoun-to-eglima-me-saravala Απειρα τετοια ρεπορταζ. Προσεκτικοι ανθρωποι (πανω απ ολα) τα καταντησαν ετσι. Φανταζομαι και τα προσωπικα τους οχηματα ετσι θα τα εχουν. Η άποψή σου στερείται αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας. 35 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Όταν η αστυνομία παρέλαβε τα astra ένας θειος μου (πρωην αστυνομικός) μου εξηγησε το εξης : πηραμε το αμαξι και πριν ξεκινησουμε καλεσαμε στο τμημα και αναφέραμε " το αυτοκινητο δεν εχει λαστιχα".....και αρχισαν τις σπινιες..... Yπάρχουν και μ@λ@κες, τι να κάνουμε? ακόμα και να είναι αλήθεια και όχι παπάτζα, η μία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα