Realakias Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Καλησπέρα παιδιά, Έχω μια σελίδα WordPress στην οποία θέλω να έχω cookie notice και blocker plugin. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το EU Cookie law το οποίο μπλοκάρει κανονικά τα πάντα και τα ενεργοποιεί αφότου γίνει αποδοχή από τον χρήστη. Αυτή τη στιγμή έχω ένα μικρό (ασήμαντο, εμφανισιακο) bug με αυτό και το Swift performance lite, και μιλάω με τον Developer για βοήθεια. Σκέφτομαι αν αξίζει να αλλάξω το τωρινό plugin με κάποιο σαν τα iubenda και Cookiebot (auto block αναγκαστικά να υποστηρίζει) ή κάποιο άλλο και για αυτό είπα να ρωτήσω εδώ. Τα Cookies που χρησιμοποιώ είναι το _cfduid της Cloudflare, το Google analytics, το ενσωματωμένο Google captcha και από κει και πέρα είναι και τα αυτόματα της Google (πχ NID, Google search cookie). Δεν ξέρω ακόμα κώδικα και για αυτό ψάχνω αν αξίζει να αλλάξω plugin. Άμα έχετε καμιά άλλη πρόταση σε plugin ή κάτι άλλο τότε είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
lolmoms Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Γεια σου, Ρίξε μία ματιά σε αυτό εδώ, είναι απλό με εύκολο σετάρισμα https://wordpress.org/plugins/beautiful-and-responsive-cookie-consent/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα