Milena11 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Να κάνω μια ερώτηση ,εδώ και 3 μέρες δεν μπορώ να συνδεθώ στο Facebook ,μου ζητάει κωδικό που υποτίθεται θα αποσταλεί με sms αλλά δεν έρχεται ποτε το μνμ στο κινητό μου ... έχω iPhone αν αυτό έχει σημασία
Milena11 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Ναι σωστά είναι το τηλέφωνο γιατί μου το ζητάει για να βρει τον λογαριασμό μου ... έχω κάνει όλα αυτά που λέει σε βιντεάκια στο YouTube ...έχω στείλει 2 φορές και αναφορά στο Facebook με ότι στοιχεία ζητάει ...Ούτε που με νοιάζει το προφίλ ...άδειο είναι απλά δεν έχω πρόσβαση ούτε στην σελίδα μου έτσι 48 λεπτά πριν, ice25 είπε Έδωσες το κινητό σου?Το έγραψες σωστά? 49 λεπτά πριν, ice25 είπε Έδωσες το κινητό σου?Το έγραψες σωστά? Ναι σωστά είναι το τηλέφωνο γιατί μου το ζητάει για να βρει τον λογαριασμό μου ... έχω κάνει όλα αυτά που λέει σε βιντεάκια στο YouTube ...έχω στείλει 2 φορές και αναφορά στο Facebook με ότι στοιχεία ζητάει ...Ούτε που με νοιάζει το προφίλ ...άδειο είναι απλά δεν έχω πρόσβαση ούτε στην σελίδα μου έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα