Tripman_21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Γεια χαρα σε ολους. Θα ηθελα την βοηθεια σας μιας και οι γνωσεις μου σε θεματα τεχνολογιας ειναι ελαχιστες.Πριν περιπου 6 χρονια αγορασα την samsung ue48h6400.Στην πενταετια πανω μου εμφανισε προβληματα με το wifi και πριν λιγες μερες μια τεραστια λευκη κουκιδα στην οθονη. Θελω να αγορασω μια καινουρια ,δεν εχω θεμα με μαρκα,αρκει να αξιζει.Η χρηση που κανω ειναι καθαρα για να βλεπω αγωνες και netflix και youtube τα παιδια.Το μπατζετ μου ειναι γυρω στα 800 ευρω.Που να κινηθω; Ευχαριστω εκ των προτερων.
gbras Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Στις ιδιες ιντσες 50αρα η μεγαλυτερη? Σε ποση αποσταση καθεσαι?
Tripman_21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Καθομαι περιπου στα 2 μετρα.Πανω κατω ιδιες ιντσες ή και λιγο μεγαλυτερη δε με χαλαει.
Tripman_21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Επισης ,χωρις να εχω καθολου αποψη, διαβαζω για τις oled καποια θεματα (burn in).Αν δεν θελω oled τηλεοραση ,τι επιλογες εχω να κοιταξω αλλα σαν ποιοτητα εικονας να με ικανοποιει;
wolfskinn Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δες τις Samsung QE55Q60T και QE55Q70R Είναι τεχνολογίας qled, θεωρητικά η επόμενη σε απόδοση τεχνολογία μετα τις oled. Η πρώτη είναι το φετινό entry μοντέλο και η δεύτερη το αμέσως επόμενο περσινό. Εγώ θα πήγαινα στη δεύτερη, αλλα ας μιλήσουν και οι πιο ειδικοι.
Tripman_21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Qled δηλαδή δεν είναι Oled.Αρα δεν ισχύουν τα αρνητικά που εχω διαβάσει για τις oled;
DrFreeman Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, Tripman_21 said: Qled δηλαδή δεν είναι Oled.Αρα δεν ισχύουν τα αρνητικά που εχω διαβάσει για τις oled; Ναι, καμία σχέση οι δυο τεχνολογίες. Οι QLED είναι εξελιγμένες LCD με διάφορα τεχνολογικά καλούδια. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από DrFreeman
Tripman_21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Και αυτο που διαβαζω για burn in δεν συνηθιζεται στις qled?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα