Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα που δε μου χει αντιλογισει καποιες καταβολες και δε μπορω να ερθω σε επαφη να μου τακτοποιησουν το θεμα. E-mail δεν απαντανε για κανενα λογο, οπως και παλιοτερα που ειχα ξαναχρειαστει κατι, και τηλεφωνα σου λενε οτι οι γραμμες ειναι κατειλλειμενες ξανα καλεστε, με ωραριο λειτουργιας 7.30-3.30. Και αν παρεις μετα τις 2, οπως πηρα πριν λιγο στις 2.30 δε πιανεις γραμμη γιατι εχει κλεισει το κεντρο και βγαινει αυτοματο φωνητικο που λεει το ωραριο και κατεβαζει τη γραμμη ενω εισαι μια ωρα πριν τις 3.30

Υπαρχει καποιος τροπος να απευθυν,ω, γιατι βλεπω οτι ριχνω χρηματα για ασφαλιστικες εισφορες που καταληγουν στο κενο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ίδιο θέμα έχω και εγώ ακριβώς, την εισφορά του Ιανουαρίου (πληρωμένη με τον νέο κωδικό) ενω την εμφανίζει στις σελίδα με τις καταβολές (πάλι καλά), δεν την συμπεριλαμβάνει στην σελίδα της εξόφλησης, (έστειλα και εγω mail αλλα που να μπαίνουνε στον κόπο να το κοιτάξουνε).

μέχρι να εδεήσουνε να εμφανίστεί ως εξόφληση δεν βλέπουνε άλλα χρήματα απο εμένα (ως μέτρο μοναδικής πίεσης).

ευτυχώς θα είναι γενικό το θέμα, οπότε φαντάζομαι θα το φτιάξουνε.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

Το θεμα ειναι να μας πουνε και μετα επειδη δε φανηκαν τα χρηματα οτι δε δικαιουμασταν το 25% της εκπτωσης για τακτικη εξοφλησης

Τη πλατφορμα θα τους την εχει φτιαξει καποιος φοιτητης στα πλαισια της πρακτικης. Δεν ειναι σοβαρα ατομα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, therock είπε

Υπαρχει καποιος τροπος να απευθυν,ω, γιατι βλεπω οτι ριχνω χρηματα για ασφαλιστικες εισφορες που καταληγουν στο κενο

3 λεπτά πριν, dhmak είπε

μέχρι να την εμφανίσεί ως εξόφληση δεν βλέπουνε άλλα χρήματα απο εμένα.

και τι θα γίνει δηλαδή κύροι μου ... θέλετε να σας πω ότι είμαι νίντζα ;

και έξω από όλα αυτά τι θα κάνετε, θα πάτε αλλού;

Δημοσ.

και μενα το ιδιο. 3 δοσεις πληρωμενες στην ωρα τους, εμφανίζονται οι καταβολες αλλα δεν εχουν  εχουν περασει στην εξοφληση.

Δημοσ.

Περα απο εμας που ειπαμε οτι τις βγαζει ανεξοφλητες, σε ολους τους υπολοιπους δηλαδη φαινονται κανονικα οοι εξοφλησεις? Υπαρχει καποιος εδω μεσα που δειχνει να του χουν καταλογιστει οι καταβολες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...