Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum , αγορασα μια Asus rog maximus vii ranger για αναβαθμιση , ολα συνδεθηκαν σωστα ευλαβικα και ομορφα , δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι που ανοιξα να παιξω warzone και επαιζε με 25 fps (γραφικα τα ιδια με το προηγουμενο mobo).Λεω δεν γινεται κατι εχουν κανει στο game μπαινω να τρεξω 3d mark και μου βγαζει χειροτερο σκορ απο οταν ειχα 8 gb ram και την παλια μητρικη στα 4.2. Το 3d mark το ετρεξα στα 4.4 με 16 gb ram και oc την καρτα μου και ακομα εβγαζε λιγοτερο σκορ. Δοκιμασα να απεγκαταστησω τα drivers απο την καρτα τους ξαναπερασα αλλα τπτ τα ιδια και χειροτερα .Για του λογου το αληθες δεν εκανα φορματ αφου εβαλα καινουρια μητρικη . Υπαρχει καποιος που ειχε παρομοια εμπειρια? 

Δημοσ.

Το νόημα από αυτά που διαβάζω είναι ότι έκανες αλλαγή μητρικής και περίμενες παραπάνω FPS. Σωστά? Εκτός και "αναβάθμισες" και άλλα κομμάτια που δεν αναφέρονται.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωμούλα μου: Αν θες καλύτερα fps , μετά από την επιβεβλημένη αλλαγή μητρικής που έκανες, επένδυσε και σε ενα 1000αρη τροφοδοτικό.

Δημοσ.

βασικα αλλαξα την μητρικη και στο warzone με την παλια επαιζα με 80 100 fps και τωρα επαιζε με 30 . Πηρα και μια 8αρα ακομα ραμ .Απλα δεν μπορω να καταλαβω γτ παιζει τοσο χαμηλα το pc . δεν ηθελα παραπανω fps απλα αλλαξα την μητρικη για να μπορω να κανω overclock !Yπαρχει κανενας που αντιμετωπισε κανενα προβλημα με την Ranger 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, primo6969 είπε

απλα αλλαξα την μητρικη για να μπορω να κανω overclock !

3 ώρες πριν, primo6969 είπε

και την παλια μητρικη στα 4.2. Το 3d mark το ετρεξα στα 4.4 

Άλλαξες μητρική για 200mhz ? 

Ξεκίνα απο το format.... Τα υπόλοιπα κομμάτια που έχεις ποια είναι ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Άλλαξες μητρική για 200mhz ? 

Ξεκίνα απο το format.... Τα υπόλοιπα κομμάτια που έχεις ποια είναι ? 

αλλαξα το multiply απο το bios στο 42 χωρις να πειραξω τα ρευματα . αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι χωρις να εχω πειραξει τα ρευματα και απ οτι ειδα στο cpuz ειναι οτι η συχνοτητα του επεξεργαστη πεφτει κατα παρα πολυ χωρις καμια διεργασια και ειναι λογικο . στην προηγουμενη μητρικη που ειχα οταν εβαζα παλι με multiply 42 χωρις να πειραξω τα ρευματα που το κραταγε μονιμα στα 4200 τον επεξεργαστη απ οτι εβλεπα στο cpuz . Aπλα εχω την εντυπωση οτι επειδη ειναι αλλη μητρικη αυτη οταν το βαζω στο 42 πρεπει να ανεβασω και τα ρευματα γιατι στο 3dmark πιστευω οτι επειδη δεν τα εχω πειραξει τα ρευματα μου ριχνει τα mhz και γι αυτο μου βγαζει low score. εχεις την ιδια μητρικη αδερφε ? 

Στο 3dmark strike μου βγαζει με την βια 9600 score , ενω με την παλια μητρικη και μια 8αρα ραμ στα 1600mhz μου ειχε βγαλει 11000 score

4670k

16gb ram corsair vengeance 2400mhz 

asus rog maximus vii ranger 

msi gtx 1060 gaming x 6gb 

Επεξ/σία από primo6969

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...