Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους απο UK.

Εχοντας φυγει απο Ελλαδα τα τελευταια χρονια και αφου εχω αφησει πισω δυστυχως το συστημα που εχω στην υπογραφη μου (Ελλαδα ειχα i5 2500k - 8gb ram - GTX 970 strix 4gb και ημουν κομπλε)  σκεφτομουν να στησω καποιο pc για να μπορω να παιζω αξιοπρεπως καποια παιχνιδια. Λογω κορωναιου και καραντινας σκεφτομαι να επισπευσω λιγο την διαδικασια και να χτισω το Pc πιο συντομα.

Εχω διαβασει πως πλεον οι Intel CPU δεν αξιζουν και πως φοβερο vfm θεωρειται ο ryzen 5 3600, βλεπω ομως και κοσμο που χρησιμοποιει και 1600 και 2600 αν δε κανω λαθος σε gaming συστηματα.
Η αληθεια ειναι πως ποτε δεν ημουν fan της AMD και δεν γνωριζω ακριβως αν οντως θεωρουνται καλυτεροι πλεον οι δικοι της CPU σε σχεση με αυτους της Intel, επομενως θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια σε αυτο.

Να πω απο την αρχη οτι δε με ενδιαφερουν fancy pc cases, rgb lights κλπ, θελω κατι απλα να κανω την δουλεια μου.

Επομενως θα ηθελα να μου προτεινετε parts χρησιμοποιωντας αν ειναι δυνατον αυτο το link https://uk.pcpartpicker.com/list/ ή links απο amazon uk μιας που η αγορα δε θα γινει απο Ελλαδα αλλα απο Αγγλια.

Ποσό που διαθέτουμε : £500-600 ή σε αλλα λογια οσο το δυνατον πιο λιγα τοσο καλυτερα

Χρήση υπολογιστή : Gaming (αξιοπρεπως) κυριως σε παιχνιδια οπως GTA V (και Online), Sims, Forza Horizon, Pubg και COD Warzone online κλπ (δε με ενδιαφερει να ειναι 300fps :P)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οθονη θα χρειαστω η αληθεια ειναι, σε πρωτη φαση ομως και χωρις την οθονη ειμαστε οκ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). United Kingdom, επομενως θα προτιμηθει αγορα απο amazon uk ή απο καταστηματα που προτεινει το συγκεκριμενο Link https://uk.pcpartpicker.com/list/ 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δειτε απαντηση πανω

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το Pc θα το στησω εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι 

Επεξ/σία από merkon
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Screenshot_1.png

Ευχαριστω για την προταση, επομενως ακομα και με εναν 2600 θα κανω την δουλεια μου μια χαρα απο οτι καταλαβαινω!

Η 1660 6gb ειναι καλυτερη απο την RX 580 8gb που ειναι και πιο οικονομικη;

Δημοσ.

Καλή η πρόταση του φίλου πιο πάνω. Το κουτί δεν έχει ανεμιστήρες.

Παραθέτω και μία δική μου με RX 580 και καλύτερο δίσκο.

image.thumb.png.0b94616cb1c8eb1895a452c8519507b0.png

Δημοσ.

Εχει αρκετη διαφορα η rx580 με την 1660super  οποτε δεν θα την αλλαζα. Μπορεις να βαλεις και 2 φανακια μπροστα της arctic  φθηνα ειναι 5ευρω κανουν. Ο ssd που εβαλε ο φιλος ειναι οντως αλλη κλαση αλλα καλυτερα να τα ριξει στη καρτα γραφικων τα εξτρα λεφτα να δεις διαφορα στο παιχνιδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με καλυψες φιλε ευχαριστω :)

Επεξ/σία από merkon
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, merkon είπε

Τελικα με τις καρτες γραφικων τι παιζει;

Ποια ειναι η πιο vfm;

Καλυτερα να δωσω κατι να ανεβω σε 1660 6gb ή και με 580 8gb θα ειμαι κομπλε;
Φιλος μολις μιλησαμε και μου ειπε πως δε θα τα παιζει ολα high 60 fps η 580 

Σε καποια θα ζοριζεται ειναι η αληθεια η 580

1660  SUPER  μην παρεις την απλη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, merkon είπε

Τελικα με τις καρτες γραφικων τι παιζει;

Ποια ειναι η πιο vfm;

Καλυτερα να δωσω κατι να ανεβω σε 1660 6gb ή και με 580 8gb θα ειμαι κομπλε;
Φιλος μολις μιλησαμε και μου ειπε πως δε θα τα παιζει ολα high 60 fps η 580 

Μπορείς να δεις συγκριτικό εδώ (Είναι για την 1660ti αλλά οι διαφορά με την super είναι ελάχιστες):

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν μπορείς να κάνεις υπέρβαση θα σου πρότεινα να πας σε κάτι τέτοιο το οποίο:

image.png.bfeb60f77bd95e90f088128c58d75662.png

Επεξ/σία από c_access
Δημοσ.

Το γεγονος οτι η 580 εχει 8gb dedicated μνημη ενω πχ η 1660 super εχει 6gb δε παιζει ρολο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, merkon είπε

Το γεγονος οτι η 580 εχει 8gb dedicated μνημη ενω πχ η 1660 super εχει 6gb δε παιζει ρολο;

Καλημέρα. Ρόλο θα μπορούσε να παίξει σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Κατά κανόνα και τα 6gb είναι αρκετά, ειδικά για 1080p (για μεγαλύτερες αναλύσεις θα έπρεπε να κοιτάς καλύτερες κάρτες έτσι κ αλλιώς). Εφόσον έχεις αρκετή ram, η πιθανότητα να έχεις θέμα (πχ shuttering) λόγω vram είναι πολύ μικρή. Η 1660 super είναι σαφώς γρηγορότερη, έχει πολύ χαμηλότερη κατανάλωση και γενικά είναι η καλύτερη επιλογή μέχρι αυτό το budget. 

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, TheMechanic1 είπε

Καλημέρα. Ρόλο θα μπορούσε να παίξει σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Κατά κανόνα και τα 6gb είναι αρκετά, ειδικά για 1080p (για μεγαλύτερες αναλύσεις θα έπρεπε να κοιτάς καλύτερες κάρτες έτσι κ αλλιώς). Εφόσον έχεις αρκετή ram, η πιθανότητα να έχεις θέμα (πχ shuttering) λόγω vram είναι πολύ μικρή. Η 1660 super είναι σαφώς γρηγορότερη, έχει πολύ χαμηλότερη κατανάλωση και γενικά είναι η καλύτερη επιλογή μέχρι αυτό το budget. 

Καλημερα φιλε, ευχαριστω για την απαντηση, με καλυψες πληρως!

Ποια ειναι η καλυτερη υλοποιηση της 1660 super λοιπον;

Επεξ/σία από merkon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...