Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έκανα αίτημα φορητότητας προχθες για να παω απο nova στον οτε με αλλαγή από 24αρι σε 50αρι ταυτόχρονα. Από τη nova έχω το zxhn h108n v2.5 και λογικά ο οτε θα μου φέρει το sercomm. Το θέμα μου είναι ότι απο τις 10 το πρωί κόπηκε το ίντερνετ και το τηλέφωνο. Η nova λέει ότι είναι λόγω του ότι βρίσκεται στην διαδικασία της φορητότητας δε φταίει αυτή. Το ρουτερ το περιμένω αύριο αλλά υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι για να δουλέψει με το υπάρχον ρουτερ το vdsl του οτε; 

Δημοσ.

9 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Θα το συνδέσεις και θα δεις μπορεί να συχρονίσει και κανονικά 

Η τηλεφωνία σου κόπηκε ;

Κόπηκαν και τηλεφωνία και ίντερνετ. Αν έρθει αύριο το ρουτερ θα ειμαι οκ. Αν οχι παίζει να έχω θέμα με τη δουλειά γιατί λόγω της κατάστασης δουλεύω από σπίτι. Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει το ρουτερ της nova ή η μονη μου ελπίδα ειναι τα ελτα; 

Δημοσ.

Δεν γίνεται έτσι. Παραλαμβάνεις ρουτερ. Περιμένεις του ΟΤΕ τον τεχνικό κλείνεις ραντεβού και σε δέκα λεπτά έχεις Ίντερνετ. Τηλεφωνία έχεις μετά από 4,5 ώρες.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα για την αλλαγή παρόχου είχε έρθει ο τεχνικός έβαλε ένα μηχανάκι μέσα στη γραμμή και πήρε κάποιον και είπε άλλαξε τώρα τον κύριο τάδε. Αμέσως άρχισε να συγχρονίζει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω οταν ημουν voda κ πηγα οτε ειχα παραλαβει το νεο ρουτερ αλλα δεν μου ειχε ερθε μνμ τιποτα.

Και ξαφνικα επεσε το ιντερνετ κ το παλιο ρουτερ της voda συγχρονισε κανονικα απλα δεν ειχα τηλεφωνο. Εκανα ενα speedtestκ αφου ειδα τα 50mbps ετριψα λιγο τα ματια μου κ συνδεσα μετα το ρουτερ του οτε. 😂

Μετα απο 3 ωρες μου ηρθε μνμ απο οτε να συνδεσω λεει το ρουτερ 🤪

Επεξ/σία από malias4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...