lorddeimos Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arxaggelosrafail είπε Και σέρβις σωστό... Στην Ελλάδα..... 🤔 Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από lorddeimos 1
tsarouc Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, stafaf είπε Κάνα 1,5χιλιαρο συσκευή δηλαδή και θα ψάχνεις να του βάλεις... youtube. Epic fail level 100. Δεν είναι καθόλου Fail. Και δεν ψάχνεις τίποτε. Ένα apk κάνεις εγκατάσταση πλέον ούτε καν επανεκίννηση δεν θέλει και όλα πάνε τέλεια. Από Ιανουάριο έχω το Mate 30 5G και όλα λειτουργούν ποιο τέλεια από το mi9 Που είχα. Και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Δεν συμφέρει ούτε την google ούτε την Huawei να αλλάξει. Και μόλις φύγει ο πανίβλακας από τον θρόνο που ανάθεμα ποιοι τον ανέβασαν εκεί πάνω και γιατί όλα θα γίνουν όπως ήταν πριν. Ακόμη και οι αμερικάνοι έχουν ελπίδες και μια δεύτερη ευκαιρία... 1
Arkin Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Τουλαχιστον να εβαζαν τον 990. Καλοδεχουμενα τα gapps οπως και το UFS 3.0 και η μεγαλυτερη ram αλλα ο 980 εχει παλιωσει δεν θα επρεπε να μπαινει σε τοσο ακριβο κινητο το 2020.
Panagioths94 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, stafaf είπε Τι να τα κάνει μωρέ τα gapps. Αφού εδώ όλοι οι devs του insomnia λένε ότι δεν χρειάζονται και ότι τρέχουν όλα κανονικά και ότι σε 3-4-5 χρόνια η google θα αποτελεί παρελθόν. Το θεμα ειναι οτι ο κοσμος κραζει την google και το μονοπωλιο της και ξαφνικα οταν παει η huawei να κανει την αρχη, παλι τρωει κραξιμο. Μαλλον περιμενετε πολλοι σε ενα χρονο να τα εχει φτιαξει ολα τελεια. Το store της εμπλουτιζεται συνεχως και εχει επενδυσει αρκετα λεφτα στο να φερει εφαρμογες και developers. Προφανως και αυτο δεν μπορει να γινει απο τη μια μερα στην αλλη. Το καλο στην ολη υποθεση ειναι οτι παραμενει android και οτι 9/10 εφαρμογες μπορεις να τις βαλεις με apk μεχρι να βγουν επισημα στο store της. Τοσος κοσμος παντως τις εχει δουλεψει με apkpure ή amazon store και δουλευουν οι περισσοτερες και χωρις gms. Αυτη ειναι και μια βασικη διαφορα με τα windows phone. Πραφανως και δεν υπαρχει περιπτωση να χτυπησει την google αλλα σιγουρα θα ταρακουνησει τα νερα. Προσωπικα δεν βρισκω λογο να μην θελω να πετυχει η huawei σε αυτον τον τομεα. Ο ανταγωνισμος μονο καλο σε εμας τους καταναλωτες κανει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Stitch19 είπε Δεν έχεις ιδέα μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας fanboy για μια εταιρία. Οι άλλοι ξενυχτούσαν κάποτε για ένα iPhone έξω από καταστήματα, σήμερα της Huawei πετάνε 1000αρικο σε κινητό χωρίς apps και google services. τις ουρες τις ειδαμε... αυτο που λες εσυ δεν το εχουμε δει... οποτε... 1 ώρα πριν, tsarouc είπε Δεν είναι καθόλου Fail. Και δεν ψάχνεις τίποτε. Ένα apk κάνεις εγκατάσταση πλέον ούτε καν επανεκίννηση δεν θέλει και όλα πάνε τέλεια. Από Ιανουάριο έχω το Mate 30 5G και όλα λειτουργούν ποιο τέλεια από το mi9 Που είχα. Και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Δεν συμφέρει ούτε την google ούτε την Huawei να αλλάξει. Και μόλις φύγει ο πανίβλακας από τον θρόνο που ανάθεμα ποιοι τον ανέβασαν εκεί πάνω και γιατί όλα θα γίνουν όπως ήταν πριν. Ακόμη και οι αμερικάνοι έχουν ελπίδες και μια δεύτερη ευκαιρία... ε, τοτε να να το αγορασουμε...με εσενα μπροσταρη... (χιουμορ μην παρεξηγηθουμε) εμενα η αποψη μου ειναι οτι προκειται για πολυ καλα τηλεφωνα.... τις καλυτερες φωτο με την αφεντομουτσουναρα μου τις εχω απο συναδερφους με τηλεφωνα huawei ... ειχα και στην δουλεια καποια στιγμη ενα... αλλα χωρις τα google κολπα γενικα για την huawei δεν το βλεπω. αν παρακατω αρθουν οι περιορισμοι τοτε ναι ειναι μεσα στις πρωτες επιλογες νομιζω για καποιον που θελει τηλεφωνο ενα κινητο της εν λογω εταιριας. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
stafaf Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, tsarouc είπε Δεν είναι καθόλου Fail. Και δεν ψάχνεις τίποτε. Ένα apk κάνεις εγκατάσταση πλέον ούτε καν επανεκίννηση δεν θέλει και όλα πάνε τέλεια. Από Ιανουάριο έχω το Mate 30 5G και όλα λειτουργούν ποιο τέλεια από το mi9 Που είχα. Και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Δεν συμφέρει ούτε την google ούτε την Huawei να αλλάξει. Και μόλις φύγει ο πανίβλακας από τον θρόνο που ανάθεμα ποιοι τον ανέβασαν εκεί πάνω και γιατί όλα θα γίνουν όπως ήταν πριν. Ακόμη και οι αμερικάνοι έχουν ελπίδες και μια δεύτερη ευκαιρία... Μπράβο που το ρισκάρισες να ξοδέψεις ένα χιλιάρικο για κουτσό άλογο. Και σε ό,τι αφορά τον "πανίβλακα", πολύ Σκάι βλεπεις, να το κοιτάξεις. Η 2η θητεία είναι στο τσεπάκι του ήδη και υπάρχουν σοβαροί λόγοι που μάλλον δεν τους κατανοείς.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, stafaf είπε Μπράβο που το ρισκάρισες να ξοδέψεις ένα χιλιάρικο για κουτσό άλογο. Και σε ό,τι αφορά τον "πανίβλακα", πολύ Σκάι βλεπεις, να το κοιτάξεις. Η 2η θητεία είναι στο τσεπάκι του ήδη και υπάρχουν σοβαροί λόγοι που μάλλον δεν τους κατανοείς. για τον τραμπ λετε? α, καλα...τρενο θα παει...αυτην την αισθηση εχω...
Stitch19 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, tsarouc είπε Δεν είναι καθόλου Fail. Και δεν ψάχνεις τίποτε. Ένα apk κάνεις εγκατάσταση πλέον ούτε καν επανεκίννηση δεν θέλει και όλα πάνε τέλεια. Από Ιανουάριο έχω το Mate 30 5G και όλα λειτουργούν ποιο τέλεια από το mi9 Που είχα. Και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Δεν συμφέρει ούτε την google ούτε την Huawei να αλλάξει. Και μόλις φύγει ο πανίβλακας από τον θρόνο που ανάθεμα ποιοι τον ανέβασαν εκεί πάνω και γιατί όλα θα γίνουν όπως ήταν πριν. Ακόμη και οι αμερικάνοι έχουν ελπίδες και μια δεύτερη ευκαιρία... Πρέπει να γυρεύεις μονος σου APK Δεν έχεις ιδέα αν τα APK είναι ασφαλές και κακόβουλα side apps κουβαλάνε μαζί Πρέπει να κανεις συνεχεια μονος σου update Κάθε νέο update του apρ δεν έχεις ιδέα αν θα λειτουργεί η όχι Κάθε νέο update του OS δεν έχεις ιδέα ποια APKs σου θα λειτουργούν και για πόσο καιρό Δεν έχεις πιστοποίηση για banking apps Δεν έχεις πιστοποίηση για Netflix HD Πραγματικά το γεγονός ότι εσείς περιπαίζατε κόσμο που αγόραζε iPhone των 1000ευρ που δεν έκανε ούτε τα μισά του Android αλλα τώρα σκατε 1000ευρ για κινητό που δεν έχει καν τα βασικά χωρίς να γίνεις ο hacker της NASA με ξεπερνάει. 2
teri23 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μπα θα περιμένω να βγάλει το p30 pro brand new edition
tsarouc Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, stafaf είπε Μπράβο που το ρισκάρισες να ξοδέψεις ένα χιλιάρικο για κουτσό άλογο. Και σε ό,τι αφορά τον "πανίβλακα", πολύ Σκάι βλεπεις, να το κοιτάξεις. Η 2η θητεία είναι στο τσεπάκι του ήδη και υπάρχουν σοβαροί λόγοι που μάλλον δεν τους κατανοείς. Δεν το έχω μετανιώσει δευτερόλεπτο αντίθετα με όλες τις άλλες μάρκες εκτός xiaomi / oneplus. Δεν βλέπω ποτέ τηλεόραση δεν χρησιμοποιώ ποτέ το facebook και ενημερωνόμαστε όλοι στην οικογένεια μέσω ξένων ειδησεογραφικών. Η μόνη ελληνική ιστοσελίδα που χρησιμοποιώ είναι ethnos και pentapostagma. Μόνο τους τίτλους του Google news βλέπω και χαμογελάω πλατιά καθημερινά. Για τον Τραμπ και την άποψη σου ποτέ δεν καταριπτω τίποτε. Για τους λόγους που είπες χαμογελώ πλατιά και παλι, ένα ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι μου και απαντάς στο δικό του στυλ. Έχω αποδείξεις, ποιες είναι ? Δεν μπορώ να σου πω. Αν τώρα ισχύσει όντως και είσαι τόσο γρουσουζης αλίμονο στον πλανήτη. Αν μείνει ακόμη μια φορά αυτός ο Καραγκιόζης δεν θα έχει ο πλανήτης καλα ξεμπερδεματα. Ρατσιστής ανώμαλος αμόρφωτος και επικίνδυνος για την χώρα του καθώς και για όλο τον κόσμο είναι. Οι Αμερικάνοι τον λένε γελοίο. Εγώ θεωρώ απλά ότι χρήζει εγκλησμο σε ίδρυμα. 14 ώρες πριν, Stitch19 είπε Πρέπει να γυρεύεις μονος σου APK Δεν έχεις ιδέα αν τα APK είναι ασφαλές και κακόβουλα side apps κουβαλάνε μαζί Πρέπει να κανεις συνεχεια μονος σου update Κάθε νέο update του apρ δεν έχεις ιδέα αν θα λειτουργεί η όχι Κάθε νέο update του OS δεν έχεις ιδέα ποια APKs σου θα λειτουργούν και για πόσο καιρό Δεν έχεις πιστοποίηση για banking apps Δεν έχεις πιστοποίηση για Netflix HD Πραγματικά το γεγονός ότι εσείς περιπαίζατε κόσμο που αγόραζε iPhone των 1000ευρ που δεν έκανε ούτε τα μισά του Android αλλα τώρα σκατε 1000ευρ για κινητό που δεν έχει καν τα βασικά χωρίς να γίνεις ο hacker της NASA με ξεπερνάει. Μεγάλε δεν ξέρεις οπότε μην μιλάς. Ουδεμία σχέση ότι έχεις γράψει. Είσαι μακράν εκτός θέματος.
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Πανέξυπνο! Όπως τα windows 10 που θα μείνουν για πάντα έτσι και θα παίρνουν updates έτσι κι αυτό θα είναι πάντα το ίδιο μοντέλο αλλά θα ανανεώνεται! Ρε τους Κινέζους, δεν τους πιάνεις πουθενά!
keysmith Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Στις 5/5/2020 στις 7:50 ΜΜ, Panagioths94 είπε Το θεμα ειναι οτι ο κοσμος κραζει την google και το μονοπωλιο της και ξαφνικα οταν παει η huawei να κανει την αρχη, παλι τρωει κραξιμο. Μαλλον περιμενετε πολλοι σε ενα χρονο να τα εχει φτιαξει ολα τελεια. Το store της εμπλουτιζεται συνεχως και εχει επενδυσει αρκετα λεφτα στο να φερει εφαρμογες και developers. Προφανως και αυτο δεν μπορει να γινει απο τη μια μερα στην αλλη. Το καλο στην ολη υποθεση ειναι οτι παραμενει android και οτι 9/10 εφαρμογες μπορεις να τις βαλεις με apk μεχρι να βγουν επισημα στο store της. Τοσος κοσμος παντως τις εχει δουλεψει με apkpure ή amazon store και δουλευουν οι περισσοτερες και χωρις gms. Αυτη ειναι και μια βασικη διαφορα με τα windows phone. Πραφανως και δεν υπαρχει περιπτωση να χτυπησει την google αλλα σιγουρα θα ταρακουνησει τα νερα. Προσωπικα δεν βρισκω λογο να μην θελω να πετυχει η huawei σε αυτον τον τομεα. Ο ανταγωνισμος μονο καλο σε εμας τους καταναλωτες κανει. αυτά τα έλεγαν και οι fun της Microsoft με τα "περίφημα" Windows Mobile και ακόμα περιμένουν τους developer.. έμειναν χωρίς fb και messenger με το "πείσμα" του ότι θα έρθει η άνοιξη. Σε αυτά δεν σηκώνει συναισθηματισμούς και οπαδισμούς. Η κάθε Huawei δεν είναι τίποτα έξω από το μαντρί από ότι φαίνεται άσχετα τι θα θέλαμε ιδανικά να συμβαίνει. Λοιπάμε αλλά έτσι πάνε τα πράγματα. Εντάξει εδώ είναι πιο εύκολα τα πράγματα καθώς είναι android αλλά δεν πρόκειται. Ο λόγος ειναι πολύ απλός. Ενας είναι ότι υπάρχει η xiaomi και όλοι θα πάνε εκεί και θα έχουν και sanpdragon και άσε την huawei να τα βρει με τους αμερικάνους,που αν θες και την άποψή μου (που την ξέρω από το 2004 στο χώρο των network devices που αντέγραφε την Cisco και το Ios σαν Look and feel) είναι Η μέγιστη κλέφτρα πατεντών και αντιγραφέας χωρίς να πληρώνει μία. Εντάξει πολύ ωραία προϊόντα αλλά ξεκίνησε όπως και πολλές κινέζικες με "αντιγράφω" τα δυτικά προϊόντα και λογαριασμό δεν δίνω. Τες πα.. τελείωσε η huawei στα κινητά στον δυτικό κόσμο. Αν αλλάξει κάτι τα ξαναλέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα