mp123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nemesiskp είπε Τελικα πηγα εκανα το service απλα αργησα λιγο να postαρω γιατι ειχα κατι τρεξιματα. Η ολη διαδικασια πολυ ευκολη και οπως λενε.Κλεινεις το μαγαζι, τα ανταλακτικα, κανεις και ενα τηλεφωνο στο συνεργειο να πεις αν σε βολευει αλλη ωρα και εισαι οκ. Τα ανταλακτικα οτι ειχαμε πει χωρις παγαποντιες και η τιμη η συμφωνημενη(πληρωμη με καρτα και αποδειξη χωρις μα μου οτι με αποδειξη θα παει τοσο κλπ).Το συνεργειο με καλες βαθμολογιες με τις οποιες αρχικα συμφωνουσα. Εκανε τους ελεγχους του, μου ειπε δυο πραγματα, μου εκανε και μια χαζο επισκευη δωρο οπως μου ειπε, ευγενικος ολα καλα. ΑΛΛΑ......Γυρνωντας σπιτι εγω παρκαρω σε αυλη με πλακακι.Την επομενη μερα βγαινοντας βλεπω λιγο λαδακι κατω. Ωπα λεω τι φαση. Σκυβω και εσταζε ελαχιστα απο την ταπα του καρτερ!!! Παιρνω τηλεφωνο το μαστορι του το λεω, μου λεει λογικα απο την ροδελα ειναι που δεν αλλαξα. Μου λεει φερτο να την αλλαξουμε. Αρχικα εγω θεωρουσα στανταρ οτι αλλαζουν ροδελα.Καθε service που εκανα παντα μου αλλαζαν ροδελα. Αυτος δεν αλλαξε. Εγω μενω Σαλαμινα και το μαγαζι ειναι Περιστερι. Το service το ειχα κανονισει με μια αλλη δουλεια που ετσι και αλλιως θα κατεβαινα Αθηνα για να γλυτωσω το πηγαινε ελα.Διαφορετικα με τα εξοδα μετακινησης θα εβγαινε μια η αλλη με τους ντοπιους. Του λεω θα στο φερω σε 2 εβδομαδες που θα ξανακατεβω, μου λεει οκ. Κανονιζω λοιπον την μερα που θα πηγαινα ,λεει φερτο και του το παω. Ο τυπος εβγαλε την ροδελα, επεμενε οτι δεν εχει αλλαχθει ΠΟΤΕ και λεει φταιει αυτη γιατι ειναι χαλια(αυτος γιατι δεν την αλλαξε αφου το ειδε οεο). Αδειασε τα λαδια απο κατω σε ενα δοχειο και του χυθηκαν καμποσα εκτος. Οταν τα εβαλε ξανα δεν ειδε καν την σταθμη και την ειδα εγω σπιτι που περιμενα να κρυωσει(ετσι λεει ο κατασκευαστης). Και γενικα ενω ηταν ευγενικος ηταν λιγο πιο "τυπικο" και περισσοτερο του τυπου "οχου ελα να τελειωνουμε αφου δεν θα παρω λεφτα". Καλη εμπειρια απο το autoduder, αλλα οχι απο το συνεργειο για χαζομαρες. Δεν ξερω βεβαια αν τα συνεργεια γενικα ακολουθουν κατα γραμμα την παραγγελια απο το site και δεν βαζουν αλλα ανταλακτικα ή το εκανε ο συγκεκριμενος. Δεν νομιζω βεβαια γιατι ο τυπος το δωρο που μου εκανε (ενα συμπληρωμα υγρων) το περασε στην αποδειξη αλλα μηδενικο. Ευτυχως την βαθμολογια εχεις πολλες μερες να την αλλαξεις(κατι για 150 μερες μου λεει τωρα) και την αρχικη θετικη που πηρε την γυρισα και εγραψα και τα αρνητικα. Γιατι ουτε ευγενικος ηταν, η δουλεια ηταν αρπα κολλα να φευγουμε και δεν εκανε σωστο ελεγχο στα λαδια πριν φυγω. Και δυστηχως εκανα περα δωθε για μια ροδελα του 10λεπτου(ας μου την χρεωνε 1 ευρω στο κατω κατω). Τι sutoduder και κουραφέξαλα. Σαλαμίνα μένεις απέναντι στο περαμα έχει ένα πολυ καλό.περνας συνέχεια . Έχει πολλούς αλλά ένας είναι εγγύηση.Τρέχεις τωρα τόσο δρόμο. Τζάμπα η βενζίνη.Αν θέλεις να σου στείλω pm να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Τωρα για την ροδέλα είναι τόσο άσχετοι μου για 10 λεπτά του ευρώ κάνουν οικονομία. Τουλάχιστον ούτε λίγο τεφλον στα σπειρώματα της τάπας δεν έβαλε. Τόσο χαζός. Υ.γ σοβαρά τωρα τι λαδι σου έβαλε. Εμένα στην μηχανή κάνουν 14 ευρώ/lt . Που το αλλάζω κάθε 4000 χλμ. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, mp123 είπε Τι sutoduder και κουραφέξαλα. Σαλαμίνα μένεις απέναντι στο περαμα έχει ένα πολυ καλό.περνας συνέχεια . Έχει πολλούς αλλά ένας είναι εγγύηση.Τρέχεις τωρα τόσο δρόμο. Τζάμπα η βενζίνη.Αν θέλεις να σου στείλω pm να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Τωρα για την ροδέλα είναι τόσο άσχετοι μου για 10 λεπτά του ευρώ κάνουν οικονομία. Τουλάχιστον ούτε λίγο τεφλον στα σπειρώματα της τάπας δεν έβαλε. Τόσο χαζός. Υ.γ σοβαρά τωρα τι λαδι σου έβαλε. Εμένα στην μηχανή κάνουν 14 ευρώ/lt . Που το αλλάζω κάθε 4000 χλμ. Τεφλόν;;Τι είναι ;Σωλήνας του νερού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τεφλόν;;Τι είναι ;Σωλήνας του νερού; Τι να καθομε τωρα να σου εξηγώ. Αμα σου πω ότι μπορεί να βάλεις στα σπειρώματα και high temp and press silicone τι θα πεις ; Μην πεταχτεί κανένας πολύξερος να μου πει πως θα ξεβιδώσει μετά. Ξεβιδωνει ανετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Τι να καθομε τωρα να σου εξηγώ. Αμα σου πω ότι μπορεί να βάλεις στα σπειρώματα και high temp and press silicone τι θα πεις ; Μην πεταχτεί κανένας πολύξερος να μου πει πως θα ξεβιδώσει μετά. Ξεβιδωνει ανετα. Τεφλόν έγραψες ,τεφλόν σχολίασα.Και κανάβι υδραυλικών μπορείς να βάλεις.Είναι σωστό;Οταν φταίει η ροδέλα αλλάζεις την ροδέλα,δεν βάζεις σιλικόνες και κολλες και τεφλόν αν δεν υπάρχει λόγος.Αυτά τα κάνουν μαστόρια που κρατάνε και ένα μπουκάλι νερό στο χέρι όταν πρέπει να ξεβιδώσουν κάτι.Μην ρωτήσεις το γιατί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τεφλόν έγραψες ,τεφλόν σχολίασα.Και κανάβι υδραυλικών μπορείς να βάλεις.Είναι σωστό;Οταν φταίει η ροδέλα αλλάζεις την ροδέλα,δεν βάζεις σιλικόνες και κολλες και τεφλόν αν δεν υπάρχει λόγος.Αυτά τα κάνουν μαστόρια που κρατάνε και ένα μπουκάλι νερό στο χέρι όταν πρέπει να ξεβιδώσουν κάτι.Μην ρωτήσεις το γιατί. Εμεις λέμε τωρα αν δεν έχεις ροδέλα ( copper ring )τι μπορεις να κανείς.Μέχρι και permeatex fast dry βάζεις.Κανονικα αλλάζεις την ροδέλα η’ αν δεν έχεις την πυρώνεις και ξεπυρωνεις στο νερό μετά να γίνει πάλι ελαστική. Αλλά τι λέμε τωρα. Ελάχιστοι είναι οι σωστοί μηχανικοί αυτοκινήτων που τους εμπιστεύεσε Υ.γ το κάναβι δεν το βάζεις γιατί είναι λεπτό σπειρωμα και μικρή διάμετρο. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Εμεις λέμε τωρα αν δεν έχεις ροδέλα ( copper ring )τι μπορεις να κανείς.Μέχρι και permeatex fast dry βάζεις.Κανονικα αλλάζεις την ροδέλα η’ αν δεν έχεις την πυρώνεις και ξεπυρωνεις στο νερό μετά να γίνει πάλι ελαστική. Αλλά τι λέμε τωρα. Ελάχιστοι είναι οι σωστοί μηχανικοί αυτοκινήτων που τους εμπιστεύεσε Υ.γ το κάναβι δεν το βάζεις γιατί είναι λεπτό σπειρωμα και μικρή διάμετρο. Που λέει ότι δεν είχε ροδέλα να βάλει; Οικονομία με λάθος τρόπο πήγε να κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Που λέει ότι δεν είχε ροδέλα να βάλει; Οικονομία με λάθος τρόπο πήγε να κάνει. Δεν είναι αυτό το θέμα. Δεν πήγε να κάνει οικονομία. Βαριόταν.Ήταν τόσο χαζός που έβαλε την ίδια ροδέλα.Οικονομια κανείς με το να τις πυρώνεις και ξεπυρωνεις την ίδια. συν με τους τρόπους που σου είπα.Ούτε αυτό δεν έκανε. Αλλα τι οικονομία. Ποσό κάνει μια ροδέλα. 10 20 λεπτά.Τόσο Τσίπια δλδ. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δεν την χρεωσε καν την ροδελα, στα μπαμ εγινε η δουλεια.Αλλα ειναι το πηγαινε-ελα και η μ@λκια το οτι βγαλαμε νεα λαδια και τα ξαναβαλαμε. Βεβαια εκανε #$##% το συνεργειο με οτι του χυθηκε και μετα τον ακουσα μεσα που μουρμουραγε οτι εκαψε τα χερια του γιατι τα λαδια καιγανε. Εγω εκανα την αναλογη βαθμολογια στο autoduder και θα δω αν θα με παρουν κανα τηλεφωνο για το πως και τι ή απλα θα το αφησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oixaliotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Εγώ ζήτησα από το autoduder μα βάλω λάδια Castrol, δεν με κάλεσε ποτέ πίσω η autoduder και όταν πήγα για service σε ένα συνεργείο με 120 πολύ καλές κριτικές ( Σταυρός Αγία Παρασκευή ) παρέδωσε το αυτοκίνητο χωρίς να τοποθετήσει την τάπα λαδιού στον κινητήρα. Σχετικά με τα λάδια το συνεργείο μου πρότεινε +22 ευρώ χωρίς ΦΠΑ , δέχτηκα, τώρα τι λάδια έβαλα δεν γνωρίζω! Έκανα αρνητική αξιολόγηση με σχόλιο και μετά από 4 μερες δεν έχει εμφανιστεί στο autoduder... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από oixaliotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Για όλες αυτές τις ελληνικές πλατφόρμες που συνεργάζονται με εμπόρους γενικά..... Από την εμπειρία μου έχω να παρατηρήσω τα εξής: Είτε είναι συνεργεία αυτοκινήτων, είτε τεχνίτες γενικής φύσεως, είτε φαγητό , όλα έχουν να κάνουν ανάλογα με την τιμιότητα του επιχειρηματία η οποία έρχεται από την κουλτούρα που διακατέχει όλους τους Έλληνες. Γιατί οι περισσότεροι σκέφτονται εκ του πονηρού που λόγω της προμήθειας που τους κρατάει η εκάστοτε πλατφόρμα, αυτοί με την σειρά τους, την αφαιρούν από την ποιότητα εξυπηρέτησης αλλά και από το προϊόν. Αναρωτιέμαι αν ποτέ έχουν μπει στην διαδικασία ελέγχου οι εκάστοτε πλατφόρμες όλων αυτών που συνεργάζονται.... Αναρωτιέμαι αν φροντίζουν ώστε να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις εξυπηρέτησης όλων των πελατών..... Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, δεν ξέρω αν σας έχει τύχει εσάς, γιατί σε εμένα συμβαίνει συνέχεια, όταν παραγγέλνω φαγητό μέσω πλατφόρμας, η μερίδα στα φαγητά να είναι μικρότερη, και αν πηγαίνω εγώ ο ίδιος στο κατάστημα, να είναι πιο πολύ και πιο φθηνή (εννοείται χωρίς απόδειξη). Ελλάς το μεγαλείο σου.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Autoduder και μπούρδες. Ζουν κάπου αλλού αυτοί. Όχι στη γη. Ίσως σε καμιά μαύρη τρύπα και κυλάει πιο αργά ο χρόνος. Πριν καιρό πήγα να ψάξω μία εργασία για το δικό μου και δε το έχουν καν σαν αμάξι. Το αμάξι πρωτο-κυκλοφόρησε το 2017 και στη χώρα μας είναι απ'τα best seller. Αλλά γι' αυτή την πλατφόρμα δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει και σχεδόν κανένα σύγχρονο. Έψαξα για VW και ΔΕΝ έχει τα T-CROSS, TAIGO, T-ROC, ID.3, ID.4, κ.λπ. Έχουν όμως στη λίστα τους κανονικά το Karmann Ghia του... 1955! Τώρα άμα έχεις κάνα τέτοιο καλοί θα'ναι, λογικά άμα είσαι και σε κάνα club φίλων παλαιού αυτοκινήτου θα'χεις και καμιά έκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotza Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 οι τυποι ειναι εντελως αγενεις. εστειλα στο τσατ μνμ για καποιες λεπτομερειες και ο τυπακος μου μιλουσε σαν να εχουμε κανει μαζι φανταροι, παραπονεθηκα τηλεφωνικα και η τυπισσα χασκογελαγε, ελα μωρε, ειναι πιτσιρικας μου ειπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα