Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για autoduder.com

nemesiskp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Ψάχνω να κάνω service το αμάξι μου (suzuki wagon r+ 1.3). Για λάδια,φίλτρα και μπουζί στην αντιπροσωπεία που ρώτησαν οι τιμές παίζανε απο 120 έως 185 ευρώ και τρία συνεργεία στην περιοχή μου μου είπαν γύρω στα 120 ευρώ.

Μπήκα και βρήκα το εν λόγω site και σε περιοχη που με βολευέι μου δίνει τιμή 67 ευρω + φπα δηλαδή γύρω στα 83 ευρώ. Το έχει δοκιμάσει κανείς αν είναι αξιόπιστο; Δηλαδή απλά κλείνεις το ραντεβού και πας την επιλεγμένη ώρα και στο φτιάχνει; Από ανταλακτικά στα λάδια μόνο δεν μου άρεσε που βάζει μάρκας comma(δεν την ξέρω) ενώ ο δικός μου εδώ βάζει Liqui Moly.

Το αμάξι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, έχει 88000 χιλιόμετρα αν έχει κάποια σημασία.

Επεξ/σία από nemesiskp
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι και τοσο αγνωστη μαρκα τα comma θα ελεγα αλλα +1 στα liqui moly και εγω αυτα βαζω. Αν εμπιστευεσαι τα συνεργεια της γειτονιας σου δεν υπαρχει λογος να πας στην αντιπροσωπεια. Σε ποια περιοχη εισαι? Εχω κατα νου 2-3 μαστορες σε καποιες περιοχες της Αθηνας που ξερω οτι γενικα κανουν καλη δουλεια. Αν και τελικα ποσο αχρηστος να ειναι καποιος μαστορας αν δεν μπορει να αλλαξει σωστα λαδια και μπουζι? Εκτος αν δεν τα αλλαξει ποτε και απλα παρει τα χρηματα. Ζητας πισω τα παλια ανταλλακτικα και κοιταζεις αν ειναι οντως του αυτοκινητου σου.. Αλλη λυση οπως ειπε παραπανω ο ukforthemoment ειναι να παρεις εσυ αυτα που θελεις απο καποιο ιντερνετικο καταστημα και να τα πας εσυ αν ομως το δεχεται το συνεργειο.

Τωρα.. για autoduder, οσο το εχω τσεκαρει και εγω δειχνει μια καλη λυση απο τη στιγμη που παιζουν και αξιολογησεις κλπ αλλα φανταζομαι οτι καθε συνεργειο τους δινει και καποια προμηθεια για καθε ραντεβου που εχει αντικτυπο ειτε προς την τσεπη σου σε αυτα που θα πληρωσεις ειτε προς την ποιοτητα ανταλλακτικων. 

Σκυλος μαυρος το wagon-r παντως.. δε σπαει δε χαλαει... ειχε ενας φιλος για 4 χρονια ενα που αναθεμα και αν ειχε ποτε λαδι μεσα.. δεν παθαινε τιποτα! 

Εγώ έχω επιλέξει το autoduder και για τα 2 αυτοκίνητα που έχουμε στην οικογένεια.

Στο clio της συζύγου άλλαξα συμπλέκτη μέσω autoduder

Στο δικό μου vectra έκανα αλλαγή σετ ιμάντα και αντλίας νερού πάλι μέσω autoduder.

Και στις 2 περιπτώσεις διάλεξα συνεργεία βάσει αξιολογήσεων και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Επίσης όλα τα ανταλλακτικά τα πάει στο συνεργείο η autoduder. 

Η τιμή πάντως είναι η χαμηλότερη της αγοράς.

Εγώ πριν καταλήξω στο auyoduder ρώτησα και σε κάνα 2 συνεργεία που εμπιστεύομαι και οι τιμές απείχαν αρκετά από αυτές του autoduder.

Ειδικά στην περίπτωση του vectra γλίτωσα πάνω από 100 ευρώ για τις ίδιες εργασίες. Επίσης επειδή ο μάστορας ήταν πολύ εξυπηρετικός και γνώστης έκτοτε επιλέγω το συνεργείο του και εκτός πλατφόρμας autoduder.

Κ εγώ ήμουν καχύποπτος την πρώτη φορά αλλά οι αξιολογήσεις βοηθάνε παρά πολύ. Αντίθετα όταν είχα επιλέξει συνεργείο opel βάσει των προτάσεων των μελών του opel forum έφαγα τα μούτρα μου και ο "μηχανικός" μου δημιούργησε περισσότερα θέματα με αποτέλεσμα να τρέχω στην αντιπροσωπεία για να τα διορθώσω μιας και δεν εμπιστευόμουν κάποιον άλλο με αυτά που είδα.

Από εμένα ειδικά για τόσο απλές εργασίες όπως λάδια φίλτρο δοκίμασε το άφοβα.

13 ώρες πριν, nick#18 είπε

Δεν ειναι και τοσο αγνωστη μαρκα τα comma θα ελεγα αλλα +1 στα liqui moly και εγω αυτα βαζω. Αν εμπιστευεσαι τα συνεργεια της γειτονιας σου δεν υπαρχει λογος να πας στην αντιπροσωπεια. Σε ποια περιοχη εισαι? Εχω κατα νου 2-3 μαστορες σε καποιες περιοχες της Αθηνας που ξερω οτι γενικα κανουν καλη δουλεια. Αν και τελικα ποσο αχρηστος να ειναι καποιος μαστορας αν δεν μπορει να αλλαξει σωστα λαδια και μπουζι? Εκτος αν δεν τα αλλαξει ποτε και απλα παρει τα χρηματα. Ζητας πισω τα παλια ανταλλακτικα και κοιταζεις αν ειναι οντως του αυτοκινητου σου.. Αλλη λυση οπως ειπε παραπανω ο ukforthemoment ειναι να παρεις εσυ αυτα που θελεις απο καποιο ιντερνετικο καταστημα και να τα πας εσυ αν ομως το δεχεται το συνεργειο.

Τωρα.. για autoduder, οσο το εχω τσεκαρει και εγω δειχνει μια καλη λυση απο τη στιγμη που παιζουν και αξιολογησεις κλπ αλλα φανταζομαι οτι καθε συνεργειο τους δινει και καποια προμηθεια για καθε ραντεβου που εχει αντικτυπο ειτε προς την τσεπη σου σε αυτα που θα πληρωσεις ειτε προς την ποιοτητα ανταλλακτικων. 

Σκυλος μαυρος το wagon-r παντως.. δε σπαει δε χαλαει... ειχε ενας φιλος για 4 χρονια ενα που αναθεμα και αν ειχε ποτε λαδι μεσα.. δεν παθαινε τιποτα! 

Βασικα μονο για τα λαδια εχω αμφιβολιες οχι για το συνεργειο. Εδω στην περιοχη(Σαλαμινα) τα συνεργεια ειναι λιγα και παιζουν λιγο φασον τις τιμες λογω ανταγωνισμου. Απλα επειδη την μερα που θελω να κλεισω ραντεβου θα περασω Αθηνα για συγκεκριμενη δουλεια οποτε με βολευει να κανω και το service. Και επειδη τα 40 ευρω δεν ειναι και λιγα λεφτα σε αυτη την τιμη ελεγα να το επιχειρησω. 

Ανταλακτικα περα απο τα λαδια, τα φιλτρα κλπ ειναι nipparts που ξερω ειναι καλα. Εχει επιλογη με + 11 ευρω να βαλω καλυτερα λαδια και μπουζι Bosch αλλα κλαην.

10 ώρες πριν, bill999r είπε

Εγώ έχω επιλέξει το autoduder και για τα 2 αυτοκίνητα που έχουμε στην οικογένεια.

Στο clio της συζύγου άλλαξα συμπλέκτη μέσω autoduder

Στο δικό μου vectra έκανα αλλαγή σετ ιμάντα και αντλίας νερού πάλι μέσω autoduder.

Και στις 2 περιπτώσεις διάλεξα συνεργεία βάσει αξιολογήσεων και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Επίσης όλα τα ανταλλακτικά τα πάει στο συνεργείο η autoduder. 

Η τιμή πάντως είναι η χαμηλότερη της αγοράς.

Εγώ πριν καταλήξω στο auyoduder ρώτησα και σε κάνα 2 συνεργεία που εμπιστεύομαι και οι τιμές απείχαν αρκετά από αυτές του autoduder.

Ειδικά στην περίπτωση του vectra γλίτωσα πάνω από 100 ευρώ για τις ίδιες εργασίες. Επίσης επειδή ο μάστορας ήταν πολύ εξυπηρετικός και γνώστης έκτοτε επιλέγω το συνεργείο του και εκτός πλατφόρμας autoduder.

Κ εγώ ήμουν καχύποπτος την πρώτη φορά αλλά οι αξιολογήσεις βοηθάνε παρά πολύ. Αντίθετα όταν είχα επιλέξει συνεργείο opel βάσει των προτάσεων των μελών του opel forum έφαγα τα μούτρα μου και ο "μηχανικός" μου δημιούργησε περισσότερα θέματα με αποτέλεσμα να τρέχω στην αντιπροσωπεία για να τα διορθώσω μιας και δεν εμπιστευόμουν κάποιον άλλο με αυτά που είδα.

Από εμένα ειδικά για τόσο απλές εργασίες όπως λάδια φίλτρο δοκίμασε το άφοβα.

Εσυ που το εχεις δοκιμασει, ραντεβου κλεινεις για την μερα απο οτι βλεπω. Για το τι ωρα θα πας μιλας αφου κλεισεις το ραντεβου με το συνεργειο;

8 λεπτά πριν, nemesiskp είπε

Βασικα μονο για τα λαδια εχω αμφιβολιες οχι για το συνεργειο. Εδω στην περιοχη(Σαλαμινα) τα συνεργεια ειναι λιγα και παιζουν λιγο φασον τις τιμες λογω ανταγωνισμου. Απλα επειδη την μερα που θελω να κλεισω ραντεβου θα περασω Αθηνα για συγκεκριμενη δουλεια οποτε με βολευει να κανω και το service. Και επειδη τα 40 ευρω δεν ειναι και λιγα λεφτα σε αυτη την τιμη ελεγα να το επιχειρησω. 

Ανταλακτικα περα απο τα λαδια, τα φιλτρα κλπ ειναι nipparts που ξερω ειναι καλα. Εχει επιλογη με + 11 ευρω να βαλω καλυτερα λαδια και μπουζι Bosch αλλα κλαην.

Εσυ που το εχεις δοκιμασει, ραντεβου κλεινεις για την μερα απο οτι βλεπω. Για το τι ωρα θα πας μιλας αφου κλεισεις το ραντεβου με το συνεργειο;

Μπουζι βαλε κατα προτιμηση ο,τι λεει το βιβλιο του κατασκευαστη..Αν δεν το εχεις με ενα γκουγκλαρισμα θα το βρεις σιγουρα. Ngk? Ngk.. Champion? Champion.. Δεν ειναι λιγες οι φορες που δεν δουλευε καλα ενας κινητηρας με αλλα μπουζι απο αυτα που προτεινει ο κατασκευαστης.. π.χ. παθων και εγω.. σε accent 1.3 δινει ngk.. του εβαλα τα αντιστοιχα bosch, πυρακι και κακο! Ηταν πιο "θερμα" παρολο που αυτα εδινε και στους καταλογους της για το αμαξι αυτο και δεν ηθελε να δουλεψει..  Σε punto δεν εβρισκα τον κωδικο της ngk που βαζω παντα και εβαλα champion.. check engine, missfire cylinders1 ,2, 3, 4... Εβαλα τα ngk οταν βρηκα και του περασε... Αν και τελικα το wagon-r δεν πρεπει να μασαει απο τετοια αλλα λεμε... 

Nipparts φοραει και τωρα οποτε δεν εχω θεμα.

Το accent(εχω και απο αυτο του 97) και αυτο δεν πολυμασαει.Νερο αντι για λαδι να του βαλεις θα πηγαινει 😁

• Like 1

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Εκλεισα και βλεπουμε.Μιλησα και με το συνεργειο για την ωρα που θα παω,εδωσα και τον αριθμο σασι στην autoduder για σιγουρια στα ανταλακτικα και βλεπουμε.

Θα επανελθω με γνωμες.

1 ώρα πριν, nemesiskp είπε

Nipparts φοραει και τωρα οποτε δεν εχω θεμα.

Το accent(εχω και απο αυτο του 97) και αυτο δεν πολυμασαει.Νερο αντι για λαδι να του βαλεις θα πηγαινει 😁

Μια χαρα τοτε.. 

Για το ιδιο accent μιλαμε..😆 Δεν σπαει δε χαλαει λεμε! Τωρα γιατι του ηρθε να μη δουλεψει το δικο μου με τα bosch δεν ξερω 😛

Στις 5/5/2020 στις 12:40 ΜΜ, nemesiskp είπε

Καλησπέρα

Ψάχνω να κάνω service το αμάξι μου (suzuki wagon r+ 1.3). Για λάδια,φίλτρα και μπουζί στην αντιπροσωπεία που ρώτησαν οι τιμές παίζανε απο 120 έως 185 ευρώ και τρία συνεργεία στην περιοχή μου μου είπαν γύρω στα 120 ευρώ.

Μπήκα και βρήκα το εν λόγω site και σε περιοχη που με βολευέι μου δίνει τιμή 67 ευρω + φπα δηλαδή γύρω στα 83 ευρώ. Το έχει δοκιμάσει κανείς αν είναι αξιόπιστο; Δηλαδή απλά κλείνεις το ραντεβού και πας την επιλεγμένη ώρα και στο φτιάχνει; Από ανταλακτικά στα λάδια μόνο δεν μου άρεσε που βάζει μάρκας comma(δεν την ξέρω) ενώ ο δικός μου εδώ βάζει Liqui Moly.

Το αμάξι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, έχει 88000 χιλιόμετρα αν έχει κάποια σημασία.

Το Site δε το γνωρίζω.  Είναι τι συμφωνία έχεις κάνει με το συνεργείο . Βρές ενα εμπιστοσύνης εκτός αντιπροσωπείας.

Λάδια εάν δέν  έχεις πρόβλημα συνέχισε οτι βάζεις . 

FΦίλτρο λαδιού εγω προσωπικά σε όλα τα αμάξια βάζω είτε Purflux ή Mann Filter ότι βρώ στο κατάστημα 

Αντιψυκτικό / Παραφλού εάν το έχεις πάνω απο 2 χρόνια κάνε μια αλλαγή με ποιοτικό σύμφωνα με τίς προδιαγραφές . Κακό δεν θα κάνει .

Το site ουσιαστικα βαζεις τι θες να κανεις στο αμαξι και σου βρισκει τα διαθεσιμα καταστηματα αναλογα την περιοχη και το κοστος. Μετα βλεπεις αξιολογησεις και διαλεγεις τι σε βολευει.

Απλα ηθελα να ρωτησω εμπειριες αν ισχυουν οτι λενε. Πχ μην παω εκει και μου πουν απο 80 ευρω που εκλεισα φερε 100 γιατι....αυτο.Ή αααα δεν εχω denso μπουζι(πχ) που λεει το site αλλα chin chon.

Παραφλου κλπ ειμαι οκ. Ψαχνω μια καλη τιμη για λαδια,φιλτρα,μπουζι που θελω αλλαγη τωρα και τα 120 της περιοχης μου ή και της αντιπροσωπειας μου φαινονται πολλα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Τελικα πηγα εκανα το service απλα αργησα λιγο να postαρω γιατι ειχα κατι τρεξιματα.

Η ολη διαδικασια πολυ ευκολη και οπως λενε.Κλεινεις το μαγαζι, τα ανταλακτικα, κανεις και ενα τηλεφωνο στο συνεργειο να πεις αν σε βολευει αλλη ωρα και εισαι οκ.

Τα ανταλακτικα οτι ειχαμε πει χωρις παγαποντιες και η τιμη η συμφωνημενη(πληρωμη με καρτα και αποδειξη χωρις μα μου οτι με αποδειξη θα παει τοσο κλπ).Το συνεργειο με καλες βαθμολογιες με τις οποιες αρχικα συμφωνουσα. Εκανε τους ελεγχους του, μου ειπε δυο πραγματα, μου εκανε και μια χαζο επισκευη δωρο οπως μου ειπε, ευγενικος ολα καλα.

ΑΛΛΑ......Γυρνωντας σπιτι εγω παρκαρω σε αυλη με πλακακι.Την επομενη μερα βγαινοντας βλεπω λιγο λαδακι κατω. Ωπα λεω τι φαση. Σκυβω και εσταζε ελαχιστα απο την ταπα του καρτερ!!!

Παιρνω τηλεφωνο το μαστορι του το λεω, μου λεει λογικα απο την ροδελα ειναι που δεν αλλαξα. Μου λεει φερτο να την αλλαξουμε. 

Αρχικα εγω θεωρουσα στανταρ οτι αλλαζουν ροδελα.Καθε service που εκανα παντα μου αλλαζαν ροδελα. Αυτος δεν αλλαξε.

Εγω μενω Σαλαμινα και το μαγαζι ειναι Περιστερι. Το service το ειχα κανονισει με μια αλλη δουλεια που ετσι και αλλιως θα κατεβαινα Αθηνα για να γλυτωσω το πηγαινε ελα.Διαφορετικα με τα εξοδα μετακινησης θα εβγαινε μια η αλλη με τους ντοπιους. Του λεω θα στο φερω σε 2 εβδομαδες που θα ξανακατεβω, μου λεει οκ.

Κανονιζω λοιπον την μερα που θα πηγαινα ,λεει φερτο και του το παω.

Ο τυπος εβγαλε την ροδελα, επεμενε οτι δεν εχει αλλαχθει ΠΟΤΕ και λεει φταιει αυτη γιατι ειναι χαλια(αυτος γιατι δεν την αλλαξε αφου το ειδε οεο). Αδειασε τα λαδια απο κατω σε ενα δοχειο και του χυθηκαν καμποσα εκτος. Οταν τα εβαλε ξανα δεν ειδε καν την σταθμη και την ειδα εγω σπιτι που περιμενα να κρυωσει(ετσι λεει ο κατασκευαστης). Και γενικα ενω ηταν ευγενικος ηταν λιγο πιο "τυπικο"  και περισσοτερο του τυπου "οχου ελα να τελειωνουμε αφου δεν θα παρω λεφτα".

Καλη εμπειρια απο το autoduder, αλλα οχι απο το συνεργειο για χαζομαρες. Δεν ξερω βεβαια αν τα συνεργεια γενικα ακολουθουν κατα γραμμα την παραγγελια απο το site και δεν βαζουν αλλα ανταλακτικα ή το εκανε ο συγκεκριμενος. Δεν νομιζω βεβαια γιατι ο τυπος το δωρο που μου εκανε (ενα συμπληρωμα υγρων) το περασε στην αποδειξη αλλα μηδενικο.

Ευτυχως την βαθμολογια εχεις πολλες μερες να την αλλαξεις(κατι για 150 μερες μου λεει τωρα) και την αρχικη θετικη που πηρε την γυρισα και εγραψα και τα αρνητικα. Γιατι ουτε ευγενικος ηταν, η δουλεια ηταν αρπα κολλα να φευγουμε και δεν εκανε σωστο ελεγχο στα λαδια πριν φυγω. Και δυστηχως εκανα περα δωθε για μια ροδελα του 10λεπτου(ας μου την χρεωνε 1 ευρω στο κατω κατω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα η εμπειρία με autoduder και συντήρηση aircondition δεν ήταν και η καλύτερη. Το συνεργείο έβαλε ο,τι ποσότητα φρέον έκρινε και γούσταρε, το αυτοκίνητο παρουσίαζε αστάθειες λόγω παραπάνω ποσότητας, η εξωτερική θερμοκρασία ήταν 40C (καύσωνας) και αποφάσισα να πάω σε κάποιον άλλο, προκειμένου να μην πάρω το αυτοκίνητο στο χέρι (ήμουν ήδη πολύ μακριά από το 1ο συνεργείο). Συνολικά κόστισε 45€ ο πρώτος και 20€ ο δεύτερος.

Απάντηση (η αναμενόμενη και η πιο εύκολη βεβαίως) ότι έπρεπε να το πάω πίσω να το φτιάξουν (παρόλο που κόντευε να μείνει στο δρόμο). Ε όταν δίνεις ευγενικά feedback (φανταστείτε ότι το κατάστημα πήρε και 3* για να μην τους κάψω) και το autoduder αντιπαρέρχεται με τέτοιους είδους απαντήσεις, είναι λογικό και αναμενόμενο να μην το χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά. Αν είχαν στοιχειώδη λογική και γνώσεις marketing, θα έπαιζαν έστω ένα θεατράκι τύπου "θα τους πάρουμε τηλέφωνο και θα επικοινωνήσουμε πάλι μαζί σας" (έστω και αν δεν, για τα μάτια του κόσμου), αλλά ούτε καν.

Τέτοιες startup είναι καταδικασμένες σε πεπερασμένη διάρκεια λειτουργίας, κατά την προσωπική μου άποψη.

Στις 5/5/2020 στις 12:40 ΜΜ, nemesiskp είπε

Ψάχνω να κάνω service το αμάξι μου (suzuki wagon r+ 1.3)

Για Suzuki, ψάξε και στον Κορυδαλλό (εφόσον είσαι Αθήνα, αλλιώς δεν έχει νόημα). Υπάρχει εξειδικευμένο συνεργείο σε Suzuki (δεν γράφω επωνυμία, καθώς δεν επιθυμώ να κάνω διαφήμιση).

Επεξ/σία από MauroPaltoudias

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα για τα τυπικα πλεον αποφασισα να τα κανω μονος μου(λαδια, φιλτρα , μπουζι). Εκανα μια δοκιμη στο accent 97 μοντελο που εχω να αλλαξω μπουζι κλπ και πηγε μια χαρα. Ολα μαζι απο ντοπιο μαγαζι 25 ευρω(χωρις λαδια) και στον νετ τα βρισκω ενα 20αρι μαξ με μεταφορικα. Το wagon r ειναι και ψηλο αμαξι και μπαινεις ευκολα απο κατω για φιλτρο κλπ.

Το μονο που θελει ειναι μακρυ μπουζοκλειδο το οποιο χωρις να το ηξερα το εχω 😝(το ανακαλυψα οταν αλλαζα τα μπουζι στο accent). Και σιγα την επιστημη πια σε τοσο παλια αμαξια.

Επεξ/σία από nemesiskp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...