Teotsala Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 εχω το iphone 11 και το εχω 3 μηνες και μ κατεβηκε 99% η υγεια και συνεχως η μπαταρια πεγτει πολυ γρηγορα κατα την διαρκεια της μερας εσεις εχετε τετοια θεματα ;;
paolo.catti Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, Teotsala είπε εχω το iphone 11 και το εχω 3 μηνες και μ κατεβηκε 99% η υγεια και συνεχως η μπαταρια πεγτει πολυ γρηγορα κατα την διαρκεια της μερας εσεις εχετε τετοια θεματα ;; τρεις μήνες χρήσης και η υγεία της μπαταρίας να έχει πέσει στο 99% είναι παρά πολύ καλά. 1
Teotsala Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, paolo.catti είπε τρεις μήνες χρήσης και η υγεία της μπαταρίας να έχει πέσει στο 99% είναι παρά πολύ καλά. ναι αλλα εκανα 30 λεπτα βιντεοκληση λογω μαθηματων και επεσε 5%
paolo.catti Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, Teotsala είπε ναι αλλα εκανα 30 λεπτα βιντεοκληση λογω μαθηματων και επεσε 5% νομίζω πως μια τέτοια μείωση της μπαταρίας για μια εργασία αρκετά απαιτητική όπως η κλήση βίντεο που απαιτεί μόνιμη επικοινωνία με δίκτυο καθώς διαρκή λειτουργία της οθόνης είναι απολυτα λογικό να μειωθεί 5% το οποίο δεν είναι και κάτι τραγικό 1 1
Teotsala Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, paolo.catti είπε νομίζω πως μια τέτοια μείωση της μπαταρίας για μια εργασία αρκετά απαιτητική όπως η κλήση βίντεο που απαιτεί μόνιμη επικοινωνία με δίκτυο καθώς διαρκή λειτουργία της οθόνης είναι απολυτα λογικό να μειωθεί 5% το οποίο δεν είναι και κάτι τραγικό ενταξει σε ευχαριστω πολυ 1
koutsis Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Όλα αυτά που περιγράφεις είναι φυσιολογικά φίλε μου. Που είναι το πρόβλημα ακριβώς;
Thanos.C Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, παρομοιο θεματάκι έχω κι εγώ...Έχω iphone 11 Pro απο την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη (4 μηνες) και η υγεία της μπαταρίας ειναι στο 94%, επίσης που κ που θερμαίνεται απότομα αρκετά συχνά την ίδια ακριβώς χρήση. Τι άποψη έχετε;; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από Thanos.C
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Στις 5/5/2020 στις 11:08 ΠΜ, Teotsala είπε ναι αλλα εκανα 30 λεπτα βιντεοκληση λογω μαθηματων και επεσε 5% για να μαθαινω, ποσο θα επρεπε να ειχε πεσει για να μην ειχε , για εσενα, προβλημα?
koutsis Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Thanos.C είπε Καλησπέρα σας, παρομοιο θεματάκι έχω κι εγώ...Έχω iphone 11 Pro απο την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη (4 μηνες) και η υγεία της μπαταρίας ειναι στο 94%, επίσης που κ που θερμαίνεται απότομα αρκετά συχνά την ίδια ακριβώς χρήση. Τι άποψη έχετε;; Αντίθετα με τον φίλο που σε τρεις μήνες πήγε στο 99% εσένα που σε τέσσερις πήγε στο 94% δεν φαίνεται και πολύ normal. Επίσης το ότι ζεσταίνεται πολύ και ξαφνικά πάλι δεν είναι καλό. Μήπως να το πήγαινες στο Apple service? Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από koutsis 1
yazidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Από απόρία, έχετε κάνει της αναβαθμίσεις λειτουργικού; Εγώ που το παρέλαβα το Δεκέμβριο, δεν έκανε κανένα update και έχω μείνει στην 13.3 όπως και ήρθε, και έχω 100% ακόμα
ChristinaVal Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, yazidis είπε Από απόρία, έχετε κάνει της αναβαθμίσεις λειτουργικού; Εγώ που το παρέλαβα το Δεκέμβριο, δεν έκανε κανένα update και έχω μείνει στην 13.3 όπως και ήρθε, και έχω 100% ακόμα το έχουν πει νομίζω αρκετοί στα social, οτι απο την ημερα που ανάβαθμισαν έχουν θέματα με μπαταρία και υπερθέρμανση. Καλά είσαι, κάτσε εκεί μέχρι την 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα