Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το iphone 11 και το εχω 3 μηνες και μ κατεβηκε 99% η υγεια και συνεχως η μπαταρια πεγτει πολυ γρηγορα κατα την διαρκεια της μερας εσεις εχετε τετοια θεματα ;;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Teotsala είπε

εχω το iphone 11 και το εχω 3 μηνες και μ κατεβηκε 99% η υγεια και συνεχως η μπαταρια πεγτει πολυ γρηγορα κατα την διαρκεια της μερας εσεις εχετε τετοια θεματα ;;

τρεις μήνες χρήσης και η υγεία της μπαταρίας να έχει πέσει στο 99% είναι παρά πολύ καλά.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paolo.catti είπε

τρεις μήνες χρήσης και η υγεία της μπαταρίας να έχει πέσει στο 99% είναι παρά πολύ καλά.

ναι αλλα εκανα 30 λεπτα βιντεοκληση λογω μαθηματων και επεσε 5% 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Teotsala είπε

νομίζω πως μια τέτοια μείωση της μπαταρίας για μια εργασία αρκετά απαιτητική όπως η κλήση βίντεο που απαιτεί μόνιμη επικοινωνία με δίκτυο καθώς διαρκή λειτουργία της οθόνης είναι απολυτα λογικό να μειωθεί 5% το οποίο δεν είναι και κάτι τραγικό 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paolo.catti είπε

νομίζω πως μια τέτοια μείωση της μπαταρίας για μια εργασία αρκετά απαιτητική όπως η κλήση βίντεο που απαιτεί μόνιμη επικοινωνία με δίκτυο καθώς διαρκή λειτουργία της οθόνης είναι απολυτα λογικό να μειωθεί 5% το οποίο δεν είναι και κάτι τραγικό 

ενταξει σε ευχαριστω πολυ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

παρομοιο θεματάκι έχω κι εγώ...Έχω iphone 11 Pro απο την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη (4 μηνες) και η υγεία της μπαταρίας ειναι στο 94%, επίσης που κ που θερμαίνεται απότομα αρκετά συχνά την ίδια ακριβώς χρήση. Τι άποψη έχετε;;

Επεξ/σία από Thanos.C
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 5/5/2020 στις 11:08 ΠΜ, Teotsala είπε

για να μαθαινω, 

ποσο θα επρεπε να ειχε πεσει για να μην ειχε , για εσενα, προβλημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Thanos.C είπε

Καλησπέρα σας,

παρομοιο θεματάκι έχω κι εγώ...Έχω iphone 11 Pro απο την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη (4 μηνες) και η υγεία της μπαταρίας ειναι στο 94%, επίσης που κ που θερμαίνεται απότομα αρκετά συχνά την ίδια ακριβώς χρήση. Τι άποψη έχετε;;

Αντίθετα με τον φίλο που σε τρεις μήνες πήγε στο 99% εσένα που σε τέσσερις πήγε στο 94% δεν φαίνεται και πολύ normal. 

Επίσης το ότι ζεσταίνεται πολύ και ξαφνικά πάλι δεν είναι καλό.

Μήπως να το πήγαινες στο Apple service? 

Επεξ/σία από koutsis
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από απόρία, έχετε κάνει της αναβαθμίσεις λειτουργικού; Εγώ που το παρέλαβα το Δεκέμβριο, δεν έκανε κανένα update και έχω μείνει στην 13.3 όπως και ήρθε, και έχω 100% ακόμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, yazidis είπε

Από απόρία, έχετε κάνει της αναβαθμίσεις λειτουργικού; Εγώ που το παρέλαβα το Δεκέμβριο, δεν έκανε κανένα update και έχω μείνει στην 13.3 όπως και ήρθε, και έχω 100% ακόμα

το έχουν πει νομίζω αρκετοί στα social, οτι απο την ημερα που ανάβαθμισαν έχουν θέματα με μπαταρία και υπερθέρμανση.

Καλά είσαι, κάτσε εκεί μέχρι την 14 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...