Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 χαιρετω την παρεα, σε ενα λαπτοπ Acer Aspire A315-51 .... εδω και λιγο καιρο παρατηρω οτι οι θυρες USB εχουνε γινει λιγο <<χαλαρες>> ...στην παραμικρη κινηση ακουω τον χαρακτηριστικο ηχο και λαμβανω ενα μυνημα στην οθονη οτι η συσκευη αποσυνδεθηκε ή δεν λειτουργει σωστα... εχουμε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι ? ή να παρω ποντικι bluetooth ... γιατι μου εχει σπασει τα νευρα να αποσυνδεεται και να ψαχνω τον κεσορα....
GeorgeR1_700 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μπορείς να βάλεις από την μία μεριά του usb λίγες στρώσεις ζιλοτέιπ για να του δώσεις περισσότερο όγκο. Από τι ξέρω τροφοδοτείται το usb από τα πινάκια στο εσωτερικό όποτε θέμα δεν θα χεις που θα βάλεις ζιλοτέιπ στο εξωτερικό της usb. Αν κάνω λάθος σε αυτό ας με διορθώσει κάποιος.
nik69 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Υπαρχουν 2 πινακια στη θυρα του USB. Με ενα λεπτο, ισιο κατσαβιδι, μπορεις να τα φερεις λιγο προς τα εξω, ωστε να μαγκωσουν καλυτερα το καλωδιο η τη συσκευη που βαζεις πανω. Το εχω κανει και εχει δουλεψει. Με κλειστη συσκευη παντα για να μη βραχυκυκλωσεις τιποτα και καψεις τη θυρα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 παιδια ειστε πρωτοι. αυτο με το ζιλοτειπ δεν το καταφερα...μια εβαζα πολυ μια εβαζα λιγο... αλλα αυτο με το κατσαβιδι δουλεψε...στραβωσα λιγο τα πλαινα της θυρας..πανω κατω και δεξια αριστερα..τωρα κουμπωνει μια χαρα... ειλικρινα δεν το ειχα σκεφτει.... ομορφα..πολυ ωραια... ευχαριστω...
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μου δώσατε ιδέα να κάνω και γω με το κατσαβίδι!! Μπράβο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα