Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει λόγω BREXIT?

Έχω αγοράσει προιόν από Αγγλία πριν 5 χρόνια. Το προιόν έχει 10 χρόνια εγγύηση σε κάποια μέρη του και εφ όρου ζωής σε άλλα. Ωστόσο παρουσίασε μεγάλο πρόβλημα, το οποίο κανονικά καλύπτεται από εγγύηση. Επειδή θέλω να απευθυνθώ στον έλληνα αντιπρόσωπο για την αντικατάσταση, έχει αλλάξει κάτι στην παροχή εγγύησης, τώρα που η Αγγλία είναι εκτός ΕΕ?

ευχαριστώ

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, n4sleep είπε

Έχω αγοράσει προιόν από Αγγλία πριν 5 χρόνια. Το προιόν έχει 10 χρόνια εγγύηση σε κάποια μέρη του και εφ όρου ζωής σε άλλα. Ωστόσο παρουσίασε μεγάλο πρόβλημα, το οποίο κανονικά καλύπτεται από εγγύηση. Επειδή θέλω να απευθυνθώ στον έλληνα αντιπρόσωπο για την αντικατάσταση, έχει αλλάξει κάτι στην παροχή εγγύησης, τώρα που η Αγγλία είναι εκτός ΕΕ?

ευχαριστώ

Η Αγγλια εχει ένα περίεργο καθεστώς με τις εγγυήσεις, δεν είναι σίγουρο ότι ο Έλληνας αντιπρόσωπος θα την αποδεχτεί.

Δημοσ.

Με την εταιρια θα μιλησεις γιατι το καταστημα δινει μονο 1 χρονο εγγυηση. Η εταιρια μπορει να σου πει λοιπον αν θα σε εξυπηρετησει ή αν θα πρεπει να μιλησεις με Ελλαδα.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, n4sleep είπε

ευχαριστώ

Δεν έχει βγει ακόμα από την ΕΕ. Τέλος του χρόνου θα αρχίσει. 

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να σε εξυπηρετήσει ο τοπικός αντιπρόσωπος.

Θα επικοινωνήσεις είτε με τον Αγγλο έμπορο είτε με την αντιπροσωπεία στην Αγγλία ή στην ευρώπη.

Θα βοηθούσε να μας πεις τι προιόν είναι για να καταλάβουμε καλύτερα. Ορισμένες εταιρείες έχουν πολύ καλό after sales και θα σε εξυπηρετήσουν. Ορισμένες θα σου πούνε να επικοινωνήσεις με τον έμπορο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Δεν πρόκειται να σε εξυπηρετήσει ο τοπικός αντιπρόσωπος.

Θα επικοινωνήσεις είτε με τον Αγγλο έμπορο είτε με την αντιπροσωπεία στην Αγγλία ή στην ευρώπη.

Θα βοηθούσε να μας πεις τι προιόν είναι για να καταλάβουμε καλύτερα. Ορισμένες εταιρείες έχουν πολύ καλό after sales και θα σε εξυπηρετήσουν. Ορισμένες θα σου πούνε να επικοινωνήσεις με τον έμπορο.

Είναι μία ψησταριά αερίου broil king που έλιωσε ενα τμήμα.

• Moderators
Δημοσ.
20 hours ago, n4sleep said:

ευχαριστώ

Γιατί θες να απευθυνθείς στον αντιπρόσωπο; Η σύμβαση πώλησης έγινε μεταξύ σου και του καταστήματος από το οποίο αγόρασες, στο κατάστημα πρέπει να απευθυνθείς και θα σου πουν αυτοί πως να πορευτείς.

Προσωπικά, αν ήμουν αντιπρόσωπος θα σε χρέωνα για την επισκευή στο καλό σενάριο. Στο κακό δεν θα αναλάμβανα καν την επισκευή, θα σου έλεγα να το στείλεις μόνος σου στην Αγγλία.

Όλα αυτά με δεδομένο ότι η εταιρεία που αναφέρεις δεν έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση απ' ότι βλέπω.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, n4sleep είπε

Είναι μία ψησταριά αερίου broil king που έλιωσε ενα τμήμα.

Mιλα με broil king απ ευθειας. Ειναι απο τις καλυτερες εταιριες, δεν θα εχεις θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...