0Panos0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Γεια σας! Ξέρετε κανένα φτηνό πληκτρολόγιο 65% (δηλαδή mini αλλά να έχει και τα βελάκια). Έχω δει το ducky one 2 sf αλλά δεν το βρίσκω στην Ευρώπη. Επίσης ξέρετε κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που μπορώ να δοκιμάσω τα διάφορα switches για να δω ποιο χρώμα να αγοράσω; Ποιό χρώμα προτείνετε για συνεχόμενη πληκτρολόγηση λέξεων, όχι gaming.
handsomegamer Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ανάλογα αν σαρεσει αυτό το feedback που παίρνεις όταν πληκτρολογείς, να ακούς το κλικι κλικι ή κάτι πιο αθόρυβο. Προσωπικά έχω πληκτρολόγιο με mx speed διακόπτες. Είναι αρκετά καλοί και γρήγοροι στην πληκτρολόγηση, δλδ δε χρειάζεται να πιεστεί μέχρι κάτω το πλήκτρο για να κάνει register το key stroke. Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο στο YouTube και sound test, μπορείς να κρίνεις πάνω κάτω τι θες. Άσχετο αλλά έχω ένα πληκτρολόγιο το οποίο δε το χρησημοποιω και το δινω, αλλά δε το έβαλα ποτέ αγγελία. Το armaggeddon psychfalcon mka-3c έκδοση 1.0.0 με φουλ μεταλλικό σώμα και μπλε διακόπτες και tenkeyless αν ενδιαφέρεσαι 😁 Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από handsomegamer
0Panos0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Έχει στο Youtube αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς... άλλο το ζωντανό! Γενικά μ' αρέσει περισσότερο ο ήχος του ίδιου του πλήκτρου χωρίς το κλικ του διακόπτη! Είναι λίγο μεγάλα τα tkl.. Θέλω 65% για να μην εμποδίζει το ποντίκι από δίπλα. 😉
insomiaistas Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, 0Panos0 είπε Έχει στο Youtube αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς... άλλο το ζωντανό! Γενικά μ' αρέσει περισσότερο ο ήχος του ίδιου του πλήκτρου χωρίς το κλικ του διακόπτη! Είναι λίγο μεγάλα τα tkl.. Θέλω 65% για να μην εμποδίζει το ποντίκι από δίπλα. 😉 Είσαι σίγουρος ότι αυτά τα 3.5 εκατοστά ( γιατί αυτή είναι η διαφορά του ducky και του άλλου που σου προτάθηκε από τον κύριο ) εμποδίζουν το ποντίκι σου ; Δηλαδή με το 60% δεν βρίσκει το ποντι σου με το πληκτρολόγιο για 2 δάχτυλα ;
SakafliaC Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, insomiaistas είπε Είσαι σίγουρος ότι αυτά τα 3.5 εκατοστά ( γιατί αυτή είναι η διαφορά του ducky και του άλλου που σου προτάθηκε από τον κύριο ) εμποδίζουν το ποντίκι σου ; Δηλαδή με το 60% δεν βρίσκει το ποντι σου με το πληκτρολόγιο για 2 δάχτυλα ; Ναι ρε εδώ είναι μεγάλα τα tkl.. 60% keyboard και τσορίθο είναι βασικά πράγματα σήμερα.
insomiaistas Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε Ναι ρε εδώ είναι μεγάλα τα tkl.. 60% keyboard και τσορίθο είναι βασικά πράγματα σήμερα. Εγώ πάντως προτείνω τουλάχιστον 2-3 υποχρεωτικά μαθήματα μάρκετινγκ και διοίκησης επιχειρήσεων στο λύκειο
SakafliaC Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, insomiaistas είπε Εγώ πάντως προτείνω τουλάχιστον 2-3 υποχρεωτικά μαθήματα μάρκετινγκ και διοίκησης επιχειρήσεων στο λύκειο Εντάξει
handsomegamer Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, insomiaistas είπε Είσαι σίγουρος ότι αυτά τα 3.5 εκατοστά ( γιατί αυτή είναι η διαφορά του ducky και του άλλου που σου προτάθηκε από τον κύριο ) εμποδίζουν το ποντίκι σου ; Δηλαδή με το 60% δεν βρίσκει το ποντι σου με το πληκτρολόγιο για 2 δάχτυλα ; 45 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Ναι ρε εδώ είναι μεγάλα τα tkl.. 60% keyboard και τσορίθο είναι βασικά πράγματα σήμερα. παιδια μη σφαζεστε. 😁 απαντησα στο παλικαρι για το θεμα του. Και παραλληλα του προτεινα και εσπρωξα το δικο μου. οτι θελει κανει ο καθενας! το θεμα ειναι να ξερουμε οτι λιγα μαγαζια εχουν On display προιοντα, βλεπε κοτσοβολος mediamarkt public πλαισιο. αν περασει απο αυτα ισως βρει κατι να δοκιμασει. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από handsomegamer
0Panos0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, insomiaistas είπε Είσαι σίγουρος ότι αυτά τα 3.5 εκατοστά ( γιατί αυτή είναι η διαφορά του ducky και του άλλου που σου προτάθηκε από τον κύριο ) εμποδίζουν το ποντίκι σου ; Δηλαδή με το 60% δεν βρίσκει το ποντι σου με το πληκτρολόγιο για 2 δάχτυλα ; Δεν ξέρω, πάντως με το μεγάλο που έχω τώρα έχω πρόβλημα και αφού υπάρχουν τα 65% δεν βλέπω τον λόγο να πάρω tkl στα οποία αυτά τα έξτρα εκατοστά είναι άχρηστα. Έχω σκεφτεί και portable ή κάτι περίεργα με μικρότερα κουμπιά για να είναι ακόμα πιο μικρό, αλλά ψάχνοντας, ψήνομαι μόνο για μηχανικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα