Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, katsikoula είπε

α καλά κατάλαβα... Τους γύρισε boomerang το 50% και τώρα ψάχνουν δικαιολογίες για να προβούν σε ακυρώσεις. Θα κρατήσουν τα χρήματα μας καμιά εβδομάδα και μετά άκυρο.

Πάμε πολύ καλά...φτου φτουυυ...

Your order 20050500939407χχχχχ was shipped out today. Thanks again for gearing up with Gearbest.com. Please review our order and tracking details below:

SHIPPING METHOD
NLRAMBHK
  • Like 2
  • Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, F117 είπε

Πάμε πολύ καλά...φτου φτουυυ...

Your order 20050500939407χχχχχ was shipped out today. Thanks again for gearing up with Gearbest.com. Please review our order and tracking details below:

SHIPPING METHOD
NLRAMBHK

Και στα δικά μας! Μόλις έκανα chat μαζί τους και μου έλεγαν τα δικά τους. Τους έστειλα link του post σου και έλεγαν δικαιολογίες ότι ίσως να παρήγγειλες πιο πριν εσύ και άλλα. Τεσπα, αναμένουμε...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τους ειπες για shipping method NLRAMBHK???

Partly shipped λέει εμένα αλλα πιστεύω είναι οκ... εχεις πατήσει αυτά τα dispatch faster?

υγ. μίλησα...

this order has been partially shipped, this item: 22mm Black Sports Silicone Watch Strap was shipped out on 2020-05-09, while this ECOVACS DEEBOT DE55 robot vacuum cleaner is still being processed. We will expedite the process and try our best to ship it for you as soon as possible.

και θα μ στείλουν και αλλο τρακινγκ ναμπερ οταν φύγει η σκουπά

Επεξ/σία από F117
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, navger είπε

Παντως βλεπω και στις Ευρωπαικες αποθηκες, σκουπες στις ιδιες πανω κατω τιμες και με καλυτερα χαρακτηριστικα

πχ

https://www.gearbest.com/home-applicances/pp_009546958725.html?wid=1640583

Δεν έχει εκείνη την μλκιτσα απο πάνω το LIDAR ... αυτές με το lidar κάνουν καλύτερη χαρτογράφηση του χώρου... δλδ δεν θα περάσει 2 φορές άσκοπα πάνω απο το ίδιο σημείο...και θα έχει καταγράψει που έχει περάσει και για να μην αφήσει κανένα κομματάκι ακαθάριστο

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, F117 είπε

Partly shipped λέει εμένα αλλα πιστεύω είναι οκ... εχεις πατήσει αυτά τα dispatch faster?

υγ. μίλησα...

this order has been partially shipped, this item: 22mm Black Sports Silicone Watch Strap was shipped out on 2020-05-09, while this ECOVACS DEEBOT DE55 robot vacuum cleaner is still being processed. We will expedite the process and try our best to ship it for you as soon as possible.

και θα μ στείλουν και αλλο τρακινγκ ναμπερ οταν φύγει η σκουπά

Φυσικά τους είπα για το συγκεκριμένο shipping method και τους έστειλα και link και print screen του post σου. Είχα πατήσει και το dispatch faster το οποίο βέβαια κόβω το κεφάλι μου ότι είναι απλά για να ηρεμεί ο πελάτης.

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, F117 είπε

τι ν τουτο το shipping method ? Διασφαλίζει την αποφυγή τελωνείου σε περίπτωση που έχουμε επιλέξει το eu fast line?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, katsikoula είπε

το dispatch faster το οποίο βέβαια κόβω το κεφάλι μου ότι είναι απλά για να ηρεμεί ο πελάτης.

101% ..

• Like 4
Δημοσ.

Για εμάς που δεν προλάβαμε την προσφορά για μια σκούπα θεωρείτε ότι πρέπει να περιμένουμε η υπάρχει κάποια σε καλή τιμή ;  Μιλάω για αυτές που κάνουν χαρτογράφηση.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Για εμάς που δεν προλάβαμε την προσφορά για μια σκούπα θεωρείτε ότι πρέπει να περιμένουμε η υπάρχει κάποια σε καλή τιμή ;  Μιλάω για αυτές που κάνουν χαρτογράφηση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JohnnyX είπε

υπαρχει 2ος του οποιου του τη στειλανε ?

Υπάρχει πρώτος; Ο φίλος που έλεγε ότι του έγινε shipped η παραγγελία παρατήρησε στη πορεία ότι στείλανε μόνο το λουράκι και όχι τη σκούπα. Έχει γίνει σε κάποιον shipped η σκούπα με διεύθυνση αποστολής Ελλάδα; Αν ναι, πότε έγινε και με τι μέθοδο;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, katsikoula είπε

Υπάρχει πρώτος; Ο φίλος που έλεγε ότι του έγινε shipped η παραγγελία παρατήρησε στη πορεία ότι στείλανε μόνο το λουράκι και όχι τη σκούπα. Έχει γίνει σε κάποιον shipped η σκούπα με διεύθυνση αποστολής Ελλάδα; Αν ναι, πότε έγινε και με τι μέθοδο;

σε σημερινό chat....

.....

In this case the remaining unshipped item is currently not available and we expect to ship it out between May May 25 to May 28 :

.......

Υπομονή θα κάνω εγώ...δεν ακυρώνω...

• Like 1
Δημοσ.

Α καταλαβα ..οπως το προβλεψα...κλασσικη συμπεριφορα Gearbest. Δεν περασε πολυς καιρος απο αλλη προωθητικη με 50% στα 5  κομματια που πηρα τα 4  δεν υπηρχαν αργοτερα  (φυσικα ολα ηταν σε stock οταν τα πηρα) και καναν το κινεζο (ονομα και πραγμα). Αφηναν την παραγγελια στον αερο...οταν ρωτησα ειπαν οτι δεν υπαρχουν και εν πολλοις προτειναν ακυρωση. Αηδιαστικοι ωρες ωρες

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου έκαναν refund .Μου έστειλαν ένα ticket οτι αν θέλω να μου αλλάξουν τρόπο αποστολής αλλά θα περάσει σίγουρα τελωνείο .Τους έγραψα ότι δεν το δεχομαι και μου πρότειναν refund.

Προσοχή με το refund γιατί στην αρχή ήθελαν να μου κάνουν gearbest wallet refund και τους έγραψα ότι θέλω paypal refund και ότι αν δεν το δεχτούν θα ανοίξω ticket στο paypal δεδομένου ότι διαφήμιζαν έναν τρόπο αποστολής που δεν τον παρέχουν.Τελικά το δέχτηκαν και πριν λίγο έγινε το refund .

Επεξ/σία από kormo
  • Sad 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...