neosstoforum Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, makhs5 είπε Εχεις δικιο, απλα εψαχνα τα της σκουπας τα χαρακτηριστικα ειδα οτι ειναι σκουπιδι και δεν προχωρησα στη συνεχεια. Ναι απο κινα θα σταλει. Παντως σας το ξαναλεω δεν αξιζει με την καμια η σκουπα, αν θελετε ρομποτικη σκουπα, δυστηχως πρεπει να τα σκασετε , δηλ μια 250αρα περιπου Δεν συμφωνώ με τα 250 που λες. Και αυτή μια χαρά φαίνεται για τα χρήματα που ζητάει.
beastie74 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, makhs5 said: Τελωνειο δεν θα εχεις γιατι θα ερθει απο Amazon Γερμανιας, αλλα εγω φιλικα προτεινω μην την παρετε. Στανταρ ειναι οπως οι κινεζικες των 20 ευρω που πουλανε στο Ali που ειναι τελειως για πεταμα, δεν μαζευουν τιποτα Πεταμενα λεφτα παιδια. Τσαμπα τα 42 σας ευρω. Φατε τα σουβλακια καλυτερα Δεν θελω να την αγοράσω, απλα ρωτάω για αλλα προιόντα σε amazon με Seller απο κινα... αν περνάνε ή οχι τελωνειο Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από beastie74
ipal Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, neosstoforum είπε Δεν συμφωνώ με τα 250 που λες. Και αυτή μια χαρά φαίνεται για τα χρήματα που ζητάει. Neos απ' όλες αυτές τις προσφορές που βάζεις αγοράζεις τίποτα ; Η στα στέλνει τσάμπα ο Κινέζος; 😂
neosstoforum Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, ipal είπε Neos απ' όλες αυτές τις προσφορές που βάζεις αγοράζεις τίποτα ; Η στα στέλνει τσάμπα ο Κινέζος; 😂 Χαχαχ μακάρι να τα έστελνε τζάμπα. Αφού ρώτησες να σου πω. Είδα όλες τις προσφορές που έχω ανεβάσει μέχρι τώρα και τελικά έχω αγοράσει μόνο τα Elephone Elepods 1. 😅 1
klainmein Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 59 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Χαχαχ μακάρι να τα έστελνε τζάμπα. Αφού ρώτησες να σου πω. Είδα όλες τις προσφορές που έχω ανεβάσει μέχρι τώρα και τελικά έχω αγοράσει μόνο τα Elephone Elepods 1. 😅 Και νέος και τζάμπας 😋
nikolaos13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Καλησπέρα! Δεν υπάρχει referral στην αμαζον, τουλάχιστον από όσο ξέρω... Αντιγραφή του λινκ έκανα μόνο...
Doubt Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 https://www.amazon.de/dp/B087TPRGYV/ Αυτό πάντως το ίδιο βγάζει και χωρίς ref κάτι
giorginho Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, nikolaos13 είπε 42 ευρώ με τα μεταφορικά μέσα. 42,93€ 😅 μην κλεβεις 🤓😝 Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από giorginho
panos4tw Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) ~ Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από panos4tw
smpt Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 οτι ειναι από κίνα έχει τελωνείο. Άσχετα αν πουλιέται απο το amazon marketplace. Που στο καλό φαίνεται ο πωλητής; Είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να τον βρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα