Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Εχεις δικιο, απλα εψαχνα τα της σκουπας τα χαρακτηριστικα ειδα οτι ειναι σκουπιδι και δεν προχωρησα στη συνεχεια. Ναι απο κινα θα σταλει. Παντως σας το ξαναλεω δεν αξιζει με την καμια η σκουπα, αν θελετε ρομποτικη σκουπα, δυστηχως πρεπει να τα σκασετε , δηλ μια 250αρα περιπου

Δεν συμφωνώ με τα 250 που λες. Και αυτή μια χαρά φαίνεται για τα χρήματα που ζητάει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 minutes ago, makhs5 said:

Τελωνειο δεν θα εχεις γιατι θα ερθει απο Amazon Γερμανιας, αλλα εγω φιλικα προτεινω μην την παρετε. Στανταρ ειναι οπως οι κινεζικες των 20 ευρω που πουλανε στο Ali που ειναι τελειως για πεταμα, δεν μαζευουν τιποτα

Πεταμενα λεφτα παιδια. Τσαμπα τα 42 σας ευρω. Φατε τα σουβλακια καλυτερα

Δεν θελω να την αγοράσω, απλα ρωτάω για αλλα προιόντα σε amazon με Seller απο κινα... αν περνάνε ή οχι τελωνειο

Επεξ/σία από beastie74
Δημοσ.
1 ώρα πριν, neosstoforum είπε

Δεν συμφωνώ με τα 250 που λες. Και αυτή μια χαρά φαίνεται για τα χρήματα που ζητάει. 

Neos απ' όλες αυτές τις προσφορές που βάζεις αγοράζεις τίποτα ; Η στα στέλνει τσάμπα ο Κινέζος;  😂

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ipal είπε

Neos απ' όλες αυτές τις προσφορές που βάζεις αγοράζεις τίποτα ; Η στα στέλνει τσάμπα ο Κινέζος;  😂

Χαχαχ μακάρι να τα έστελνε τζάμπα. Αφού ρώτησες να σου πω. Είδα όλες τις προσφορές που έχω ανεβάσει μέχρι τώρα και τελικά έχω αγοράσει μόνο τα Elephone Elepods 1. 😅

• Sad 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Χαχαχ μακάρι να τα έστελνε τζάμπα. Αφού ρώτησες να σου πω. Είδα όλες τις προσφορές που έχω ανεβάσει μέχρι τώρα και τελικά έχω αγοράσει μόνο τα Elephone Elepods 1. 😅

Και νέος και τζάμπας 😋

Δημοσ.

Καλησπέρα! Δεν υπάρχει referral στην αμαζον, τουλάχιστον από όσο ξέρω... Αντιγραφή του λινκ έκανα μόνο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, nikolaos13 είπε

42 ευρώ με τα μεταφορικά μέσα. 

42,93€ 😅  μην κλεβεις 🤓😝

Επεξ/σία από giorginho
Δημοσ.

οτι ειναι από κίνα έχει τελωνείο.  Άσχετα αν πουλιέται απο το amazon marketplace.

Που στο καλό φαίνεται ο πωλητής; Είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να τον βρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...