Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H προσφορά των 20GB και των 1000 λεπτών ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα αφορά οικιακούς και εταιρικούς πελάτες κινητής WIND– συμβολαίου, καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής – με διάρκεια 15 ημέρες από την ημερομηνία ενεργοποίησης.

Για τους συνδρομητές συμβολαίου, η  προσφορά ισχύει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 έως και την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 και θα αποδίδεται αυτόματα με επιτυχή ολοκλήρωση online πληρωμής λογαριασμού μέσα από την εφαρμογή myWIND App (ή από το site www.wind.gr/mywind).

Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, η ενεργοποίηση ισχύει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 έως και την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 με αγορά πακέτων ομιλίας, SMS, MB μέσα από τις εφαρμογές myQ App και myF2G App (ή και από τα sites f2g.gr και myQ.gr).

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο κ μαζί με αυτά που σου προσφέρει θα πιστωθείς και τα δωρά του άρθρου. Συμπληρωματικό δώρο θα το χαρακτήριζα εγώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, keeper5511 είπε

Καλημέρα σε όλους! Θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο κ μαζί με αυτά που σου προσφέρει θα πιστωθείς και τα δωρά του άρθρου. Συμπληρωματικό δώρο θα το χαρακτήριζα εγώ.

Εγώ κλεψιά... Η καλύτερα πονηραδα, πάρε για να σε δώσω. 

Αυτό δεν λέγεται δώρο με τίποτα. 

Επεξ/σία από Boubis1411
  • Like 9
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Εγώ κλεψιά... Η καλύτερα πονηραδα, πάρε για να σε δώσω. 

Αυτό δεν λέγεται δώρο με τίποτα. 

Ειδικά αν έκανες ανανέωση και έβαλες πακέτο την Κυριακή 3/4 ας πούμε όπως εγώ. Δεν βλέπω πουθενά διαθέσιμο το δώρο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλημερα μεσα στο CU app  στο CU προσφορες το ανοιγεις και εχει την προσφορα Supper Offer -- Open new day με 0€ χρεωση.. Tην εκανα εχθες και στις 2 συνδεσεις που εχω κανονικα χωρις προβλημα..

Συγνωμη δεν ειδα οτι αφορα wind  ... 

Επεξ/σία από krumo
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...