Προς το περιεχόμενο

[Wireless Gaming Headset] HyperX Cloud Flight 99,90€ @plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp44christos είπε

Μην τον μπερδεύεις. Ναι με 50-60 ευρό μπορείς να πάρεις μεταχειρισμένο αθάνατο XLR ενα dac και καλώδιο που εχει ποιότητά πολύ καλη. Άλλα ο φιλος μας δεν ειναι για τέτοια. Η λυση USB ειναι η πιο εύκολη και παρα πολυ πιο ποιοτική ειδικα για αυτο που το θελει.

Αυτό είπα και εγώ. Με το Boya η ποιότητα εξαρτάται και από την ποιότητα της κάρτας ήχου. Ενώ με το snowball που είναι usb θα έχει στάνταρ καλή ποιότητα ανεξαρτήτως του υπόλοιπου pc.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έμενα μου παρουσίασαν χτες θέμα με το αριστερό ακουστικό. Στα καλα του καθουμένου σταμάτησε να λειτουργεί o ήχος στο ενα αυτί στην ασύρματη λειτουργία  (με καλώδιο λειτουργούν κανονικά). Δοκίμασα uninstall reinstall driver 3 PC τπτ. Πάνε για επιστροφή.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Έμενα μου παρουσίασαν χτες θέμα με το αριστερό ακουστικό. Στα καλα του καθουμένου σταμάτησε να λειτουργεί o ήχος στο ενα αυτί στην ασύρματη λειτουργία  (με καλώδιο λειτουργούν κανονικά). Δοκίμασα uninstall reinstall driver 3 PC τπτ. Πάνε για επιστροφή.

Κάντε μέσω HyperX θα μπλέξεις αλλιώς 

Δημοσ.
13 minutes ago, thetiesthatbind said:

Κάντε μέσω HyperX θα μπλέξεις αλλιώς 

Τα επέστρεψα στο πλαισιο. Αν μπλέξω θα δείξει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ σήμερα παρέλαβα. Πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Στο bluetooth ο ήχος δεν είναι δυνατός. Wired συνδεδεμένα σε logitech z333 ΞΕΚΟΥΦΑΙΝΟΜΑΙ και γενικά καλός ήχος,ωραία μπάσα σε μουσική πάντα.

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, mp44christos είπε

Τα επέστρεψα στο πλαισιο. Αν μπλέξω θα δείξει...

Μακάρι να μην μπλέξεις, αν μπλέξεις θα μπλέξεις επειδή είναι προϊόν προσφοράς και θα σου λένε για πιστωτικά κλπ. 

6 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Εγώ σήμερα παρέλαβα. Πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Στο bluetooth ο ήχος δεν είναι δυνατός. Wired συνδεδεμένα σε logitech z333 ΞΕΚΟΥΦΑΙΝΟΜΑΙ και γενικά καλός ήχος,ωραία μπάσα σε μουσική πάντα.

Η χρήση τους όμως είναι wireless :P Το καλώδιο 3.5 είναι ΠΟΛΥ μικρό. Και να θέλω να τα δοκιμάσω πάνω στη μητρική μου δε μπορώ λόγω απόστασης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς δεν είναι όλα για όλους. Όμως δε θα το έλεγα μικρό το καλώδιο,μου φαίνεται σαν κάτι προηγούμενα wired fresh n' rebels που είχα πριν από αυτά. Διωρθωση: ναι, είναι πιο μικρό. Μπερδεύτηκα γιατί πριν είχα διαφορετικό cable management. Ναι, είναι καπως πιο μικρό,αλλα προσωπικά δε με επιρρεάζει, ευτυχώς. 

Αν θέλω να ξεδώσω σε μουσική,έχω δίπλα μου στο joystick των z333 μόνιμα καρφωμένο το καλώδιο των ακουστικών,οπότε τα συνδέω όποτε θέλω. Σε bt τα έχω για το teams και φοιτητικές υποχρεώσεις,να ακούω διάφορα μαθήματα και γενικά παραγωγικότητα,τομέα που τα βρίσκω άριστα με BT. 

Πραγματικά διπλάσια δύναμη σε wired στα z333 πάντα. Στη μητρική δεν τα έχω βάλει ακόμη (asus prime x370 pro). Πονάνε τα αφτιά πάνω από 80% σε wired,ενώ σε ΒΤ σε 100% ένταση αντιστοιχεί περίπου στο 50% wired!!

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...