Προς το περιεχόμενο

[Wireless Gaming Headset] HyperX Cloud Flight 99,90€ @plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Ίων Δραγούμης said:

Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου φίλε μου. Θα έχω υπόψιν μια τέτοια αγορά (έβαλα καρδούλες σε όλα στο σκρουτζ για ειδοποίηση χαμηλότερης τιμής,μιας και βλέπω στα περισσότερα να έχουν ανέβει οι τιμές τελευταία). Οι ηχογραφήσεις θα είναι για προσωπική χρήση,οπότε ίσως υπερέβαλα με το κρυστάλλινο που "απαίτησα",χωρίς να αποκλείσω μια αγορά ενός από αυτών που παρέθεσες αν υπάρξει καμιά μεγάλη πτώση τιμής. 

to blue snowball θα σου ειναι αρκετο. Για headset ασύρματο καλύτερο απο αυτο σε αυτ τα λεφτα δεν θα βρεις.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η παραγγελία που έβαλα 3 ώρες μετά την έναρξη του τόπικ ... Τζούφια .. Έφαγα άκυρο από πλαίσιο λόγω μη αποθέματος 🤔

• Sad 1
Δημοσ.
12 minutes ago, zakailiou said:

Η παραγγελία που έβαλα 3 ώρες μετά την έναρξη του τόπικ ... Τζούφια .. Έφαγα άκυρο από πλαίσιο λόγω μη αποθέματος 🤔

Δηλ τι εννοείς σου στείλανε μαιλ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ έβαλα παραγγελία χθες ξημερώματα και σήμερα έλαβα δύο μέιλς που μου λέει ότι η παραγγελία μου επεξεργάζεται και πως εντός 24 ωρών θα λάβω νέο μέιλ με το ότι απεστάλλει. Έβαλα αντικαταβολή (δωρεάν) και παραλαβή από το κατάστημα της πόλης μου. Οπότε δε θα μπλέξω με επιστροφή χρημάτων αν κάτι στραβώσει. 

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mp44christos είπε

Δηλ τι εννοείς σου στείλανε μαιλ?

Ακριβώς ...  Τρί, 5 Μαΐ στις 8:59 π.μ

Ενημέρωση παραγγελίας 3ΧΧΧΧ45

Αγαπητέ κε Κχχχχχχχ. ,Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά που επιλέξατε.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Επεξ/σία από zakailiou
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zakailiou είπε

Ακριβώς ...  Τρί, 5 Μαΐ στις 8:59 π.μ

Ενημέρωση παραγγελίας 3ΧΧΧΧ45

Αγαπητέ κε Κχχχχχχχ. ,Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά που επιλέξατε.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Παρόλα αυτά στο σάιτ είναι ακόμα διαθέσιμα για παραγγελία.

Δημοσ.

τα δικά μου 2 μειλς είναι αυτά:

το πρώτο:

Σε ευχαριστούμε για την παραγγελία!
Η παραγγελία σου έχει καταχωρηθεί με επιτυχία.
Ο αριθμός της είναι 3xxxxxx και σύντομα θα
ενημερωθείς με νέο email για την εξέλιξη της

το δεύτερο:

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος έλεγχος της παραγγελίας σας!
Στις επόμενες ώρες θα λάβετε επόμενο email σχετικά
με τη συγκέντρωση των προϊόντων και την αποστολή τους.
(Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης: )

@zakailiou εσύ πήρες αυτά τα 2 όπως τα παραθέτω; αν ναι,μετά σου ήρθε αυτό που παραθέτεις εσύ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, mp44christos είπε

Εγω παντος παρελαβα για εναν φιλο μου. Οποτε πιθανον ειναι οποιος προλαβει!

Φίλε mp44christos,πότε έβαλες παραγγελία; είμαι κι εγώ Ηράκλειο (Κρήτης).

Δημοσ.
4 minutes ago, Ίων Δραγούμης said:

Φίλε mp44christos,πότε έβαλες παραγγελία; είμαι κι εγώ Ηράκλειο (Κρήτης).

Ειμαι Αθήνα αυτη την περιοδο. Έβαλα παραγγελία Τρίτη πρωί.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/5/2020 στις 3:41 ΠΜ, Ίων Δραγούμης είπε

Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου φίλε μου. Θα έχω υπόψιν μια τέτοια αγορά (έβαλα καρδούλες σε όλα στο σκρουτζ για ειδοποίηση χαμηλότερης τιμής,μιας και βλέπω στα περισσότερα να έχουν ανέβει οι τιμές τελευταία). Οι ηχογραφήσεις θα είναι για προσωπική χρήση,οπότε ίσως υπερέβαλα με το κρυστάλλινο που "απαίτησα",χωρίς να αποκλείσω μια αγορά ενός από αυτών που παρέθεσες αν υπάρξει καμιά μεγάλη πτώση τιμής. 

Τσέκαρε και το Boya BY-M1.  Σχεδόν επαγγελματική ποιότητα(γεμάτη χροιά φωνής) και το κοτσάρεις όπου θες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pirmen56 είπε

Τσέκαρε και το Boya BY-M1.  Σχεδόν επαγγελματική ποιότητα(γεμάτη χροιά φωνής) και το κοτσάρεις όπου θες.

Μιας και τα hyper x cloud flight τα περιμένω,πιστεύεις ότι αυτό που προτείνεις (το οποίο άκουσα σε reviews και είναι όντως μια χαρά) θα κάνει (πολύ) καλύτερη δουλειά από τα ακουστικά; έχω κατά νου και αυτό που πρότεινε ένα παιδί πιο πάνω,αλλά και αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/435696/Trust-Starzz-3-5mm-Microphone.html?from=account_notifications_price_drop#reviews

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Ίων Δραγούμης said:

Μιας και τα hyper x cloud flight τα περιμένω,πιστεύεις ότι αυτό που προτείνεις (το οποίο άκουσα σε reviews και είναι όντως μια χαρά) θα κάνει (πολύ) καλύτερη δουλειά από τα ακουστικά; έχω κατά νου και αυτό που πρότεινε ένα παιδί πιο πάνω,αλλά και αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/435696/Trust-Starzz-3-5mm-Microphone.html?from=account_notifications_price_drop#reviews

περίμενέ να πεσει η τιμη του snowball στα 60 και παρε το. Δεν θα το μετανιώσεις και θα το έχεις χρονια. Μεχρι τοτε θα είσαι κομπλέ με τα flight.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Αισθητά χειρότερο το μικρόφωνο των Flight. Δίνει έμφαση  στη σίγαση άλλων θορύβων και στην ασύρματη μετάδοση(με την ανάλογη συμπίεση του ήχου) και ακούγεται αρκετά άσχημα.

Spoiler

υ.γ.: Σχετικά με το Boya. Η ποιότητα είναι αρκετά ανώτερη από αυτό που περιμένεις για τα λεφτά(όπως διαπίστωσες). Όμως το έχω πάνω σε κάρτα ήχου των ~200€ με πολύ καλό ADC στάδιο. Δεν ξέρω αν με τις realtek των μητρικών θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Το snowball που προτείνει ο mp44 είναι USB και κατά συνέπεια προσφέρει στάνταρ ποιότητα.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 1
Δημοσ.
55 minutes ago, pirmen56 said:

Αισθητά χειρότερο το μικρόφωνο των Flight. Δίνει έμφαση  στη σίγαση άλλων θορύβων και στην ασύρματη μετάδοση(με την ανάλογη συμπίεση του ήχου) και ακούγεται αρκετά άσχημα.

Hide contents

υ.γ.: Σχετικά με το Boya. Η ποιότητα είναι αρκετά ανώτερη από αυτό που περιμένεις για τα λεφτά(όπως διαπίστωσες). Όμως το έχω πάνω σε κάρτα ήχου των ~200€ με πολύ καλό ADC στάδιο. Δεν ξέρω αν με τις realtek των μητρικών θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Το snowball που προτείνει ο mp44 είναι USB και κατά συνέπεια προσφέρει στάνταρ ποιότητα.

Μην τον μπερδεύεις. Ναι με 50-60 ευρό μπορείς να πάρεις μεταχειρισμένο αθάνατο XLR ενα dac και καλώδιο που εχει ποιότητά πολύ καλη. Άλλα ο φιλος μας δεν ειναι για τέτοια. Η λυση USB ειναι η πιο εύκολη και παρα πολυ πιο ποιοτική ειδικα για αυτο που το θελει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...