Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι αυτό το διάστημα να αγοράσω ένα headset για pc max 100€ έχει κανείς να προτείνει κάποιο που να γνωρίζει ότι είναι ποιοτικό σε θέμα ήχου , να μην είναι χαμηλό σε ένταση και γενικά να ξέρει ότι αξίζει τα λεφτά του;

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, πριν κανα δίμηνο αγόρασα το CM MH752, τσέκαρέ το, σου το προτείνω!! είτε αυτό είτε το MH751, η διαφορά τους νομίζω είναι οτι το 752 έχει και κάρτα ήχου.. είναι ειλικρινά ότι πιο άνετο έχω φορέσει, μπορείς να το φοράς για ώρες και να μην αισθανθείς άβολα. Ο ήχος είναι όπως τον χρειάζομαι για να ακούω βήματα στα παιχνίδια που παίζω R6:siege, Escape from tarkov κτλ.  ενω το μικρόφωνό του είναι αποσπώμενο.

Επεξ/σία από Velocity91
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Velocity91 είπε

Καλησπέρα, πριν κανα δίμηνο αγόρασα το CM MH752, τσέκαρέ το, σου το προτείνω!! είτε αυτό είτε το MH751, η διαφορά τους νομίζω είναι οτι το 752 έχει και κάρτα ήχου.. είναι ειλικρινά ότι πιο άνετο έχω φορέσει, μπορείς να το φοράς για ώρες και να μην αισθανθείς άβολα. Ο ήχος είναι όπως τον χρειάζομαι για να ακούω βήματα στα παιχνίδια που παίζω R6:siege, Escape from tarkov κτλ.  ενω το μικρόφωνό του είναι αποσπώμενο.

Σ ευχαριστω πάρα πολύ και κοίταζα το ΜΗ751 όλως τυχαίως και μου έλυσες την απορία που είχα άρα θα πάω για το ΜΗ752 πιθανότατα λόγω και κάρτας ήχου

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έχετε να προτείνετε κάποια δοκιμασμένη πρόταση για gaming headset γύρω στα 30-40 ευρώ; 

Βλέπω πολλές υλοποιήσεις της Zeroground σε παρεμφερείς τιμές στο skroutz (πχ. Sokun από 32 ευρώ, Keiji από 24 ευρώ) που έχουν πολύ καλές κριτικές σαν vfm headsets.

Η χρήση που τα θέλω είναι για gaming (δεν παίζω multiplayer games) και για youtube videos. Θα χρησιμοποιείται η κάρτα ήχου της μητρικής.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, defaultuser2003 είπε

Καλησπέρα σας.

Έχετε να προτείνετε κάποια δοκιμασμένη πρόταση για gaming headset γύρω στα 30-40 ευρώ; 

Βλέπω πολλές υλοποιήσεις της Zeroground σε παρεμφερείς τιμές στο skroutz (πχ. Sokun από 32 ευρώ, Keiji από 24 ευρώ) που έχουν πολύ καλές κριτικές σαν vfm headsets.

Η χρήση που τα θέλω είναι για gaming (δεν παίζω multiplayer games) και για youtube videos. Θα χρησιμοποιείται η κάρτα ήχου της μητρικής.

Θα σου προτεινα τα keiji , σε τετοια τιμη δεν βρισκεις τιποτα πιο καλο . Τα εχω εδω και 2-3 μηνες και δουλευουν αψογα χωρις το software , ειναι ΠΟΛΥ δυνατα ( max volume γινονται speaker)  , το μαξιλαρακι τους ειναι πολυ ανετο , μονο λιγο σφικτα ειναι στην αρχη αλλα με 2-3 χοντρα βιβλια αναμεσα σε ενα βραδακι λυνεται το θεμα επισης εχουν αρκετα καλο μικροφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Try Cooler Master MH 650.....Personally i feel awesome 

Στις 5/5/2020 στις 12:37 AM, B0mbas είπε

Good evening, I am interested in this period to buy a headset for pc max 100 €, can anyone suggest someone who knows that it is quality in terms of sound, not to be low in volume and generally knows that it is worth the money?

Thanks

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παραδέχομαι ότι βαριέμαι να ψάξω... 

Μεταξύ 70 και 120 ευρώ προς τα που να κοιτάξω με bluetooth και μικρόφωνο, κυρίως όμως να το χρησιμοποιώ με το xbox; 

Δημοσ.

Εγώ θα κάνω μια δοκιμασμένη πρόταση. Εγω ο ίδιος δε παίζω παιχνίδια αλλά οι δοκιμαστές είναι 2 έφηβοι 16 και 17 χρόνων, άσχετοι μεταξύ τους, στους οποίους τα πήρα δώρο και ήταν και οι 2 πολύ ευχαριστημένοι. Να σημειωθεί ότι ο ένας από τους 2 πριν από αυτά είχε Razer Kraken και μετά Razer Electra το οποίο χάλασε ξαφνικά και αγοράστηκε αυτό ως αντικαταστάστης.

"Zeroground HD-2400G".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...