Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πριν μερικες μερες πηρα την εν λογω τηλεοραση και εχω προβληματιστει με το αν λειτουργει η οχι το hdr. Εχω δοκιμασει βιντεακια στο youtube 2160p και ταινιες 4κ ομως σαν κατι να μην μου κολλαει στα χρωματα και στην ποιοτητα δεν εντυπωσιαστηκα τοσο οσο οταν την ειχα δει απο κοντα στα μαγαζια(εκτος κι αν εχω υψηλοτερες απαιτησεις αποτι πρεπει). Εψαξα πολυ στο google και ειδα οτι για να ξερω οτι εχω το hdr ενεργοποιημενο η θα το λεει απο μονο του πανω δεξια σαν pop up η θα αναγραφει hdr στις γρηγορες ρυθμισεις της εικονας. Σε μενα δεν εχει τιποτα απτα δυο. Επισης δεν εχω την επιλογη uhd color για τα hdmi που ειδα το εχουν αλλες 4k της samsung. Υπαρχει η πιθανοτητα να τα κανει αυτοματα hdr απο μονη της η λετε να εχει θεμα ;

Δημοσ.

την ιδια απορια εχω και εχω στην καινουτια HD Ultra 7102 Samsung που εχω 3 μερες... πως ενεργοποιειται το HDR?

Δημοσ.

Σε τετοιες τηλεορασεις ξεχαστε το HDR απλα δεν παιζει. Πρεπει να εχει υψηλη φωτεινοτητα η tv για ν δειξει HDR.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο πολυ ψαξιμο και δοκιμες καταλαβα οτι δεν αρκει να ναι απλα 4κ η αναλυση του βιντεο που αναπαραγεται αλλα θελει να αναφερεται και ως hdr το περιεχομενο για να ξες οτι ειναι hdr. Επειδη ειναι η πρωτη τηλεοραση 4k που χρησιμοποιω νομιζα πως ολα τα 4k βιντεο ειναι αυτοματα hdr απο μονα τους κατι που δεν ισχυει.

Επεξ/σία από MRgeldidram7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...