SakafliaC Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς και τα 2 ποντίκια να μου πει γνώμη? Θέλω σιγά σιγά να πάω σε ασύρματη τεχνολογία σε όλα, το θέμα είναι ότι θέλω άσπρο mouse και για κάποιο λόγο το G Pro Wireless δεν το βγάζει πια σε άσπρο, ενώ στην αρχή κυκλοφόρησαν μέχρι και ροζ.. Μόνη επιλογή λοιπόν το G305. Διαβάζω ότι έχει τον hero αισθητήρα, αλλά είναι στα επίπεδα του Pro? Το οποίο έχω 2 χρόνια τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δεν υπαρχει αμφιβολια μεταξυ των δυο. Το Pro το έχω και είναι απίστευτο, ό,τι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου. 1
SakafliaC Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Το ίδιο ισχύει και για μένα, το έγραψα κιόλας το ποντίκι τα σπάει. Φαινομενικά είναι υποβάθμιση να πάω απ το Pro στο 305, αλλά hero αισθητήρα έχει κι αυτό πόσο χειρότερο μπορεί να ναι.. Γι αυτό ρώτησα μήπως υπάρχει κάποιος που να χει χρησιμοποιήσει και τα 2. Εντωμεταξύ με το Pro Wireless τι σκάλωμα έφαγαν και το βγάζουν μόνο σε μαύρο πια?
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 36 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Το ίδιο ισχύει και για μένα, το έγραψα κιόλας το ποντίκι τα σπάει. Φαινομενικά είναι υποβάθμιση να πάω απ το Pro στο 305, αλλά hero αισθητήρα έχει κι αυτό πόσο χειρότερο μπορεί να ναι.. Γι αυτό ρώτησα μήπως υπάρχει κάποιος που να χει χρησιμοποιήσει και τα 2. Εντωμεταξύ με το Pro Wireless τι σκάλωμα έφαγαν και το βγάζουν μόνο σε μαύρο πια? Γιατί ήταν limited edition
SakafliaC Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Ναι για το απλό λέγαμε. Για μετάβαση απ το απλό Pro στο 305 ρωτάω. Προφανώς και δε σύγκρινε κανείς το 305 με το Pro Wireless..
mp44christos Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, SakafliaC said: Ναι για το απλό λέγαμε. Για μετάβαση απ το απλό Pro στο 305 ρωτάω. Προφανώς και δε σύγκρινε κανείς το 305 με το Pro Wireless.. πήγαινε και δεν θα το μετανιώσεις. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από mp44christos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα