Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα έβγαλα στην φόρα το παλιό μου pc και αποφάσισα να το κάνω όσο μπορώ πιο γρήγορο χωρίς να πετάξω πολλά λεφτα ( Γιατί είναι 11 χρονών υπολογιστής 😥) . Λοιπόν το pc φοράει p5n-mx μητρική με Intel core 2 duo e7400 , 2gb ram ddr2 και gpu ATI Radeon HD 4600 . Έχω παραγγείλει είδη 4gb ram 800mh από Κίνα (Μέχρι τόσο μπορώ να πάω 🙃) και βρήκα και έναν core 2 Quad q6600 (όλα αυτά μου κόστισαν 25€) και θα ήθελα να αναβαθμίσω και την κάρτα γραφικών μου χωρίς όμως να ξεφύγει κατά πολύ το ποσό τι λέτε αξίζει ?? 

Επίσης θέλω να μου πείτε αν θα μπορέσω να παίξω πότε κάνα pubg με αυτό το σύστημα 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς oc ουτε 30φπς. Το μονο που αξιζει ειναι τα τα πουλήσεις και να παρεις κανενα σύστημά με3200γ. Λεφτα σκορπάς.

Έκτος και αν θες να το κάνεις office pc που και τοτε θες ssd.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις, γιατί αν τυχόν φτιάχνεις καινούργιο φυσικά και δεν αξίζει να πετάξεις τα χρήματα σου σε τεχνολογία 11 χρόνων..

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fasolaki97 είπε

Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα έβγαλα στην φόρα το παλιό μου pc και αποφάσισα να το κάνω όσο μπορώ πιο γρήγορο χωρίς να πετάξω πολλά λεφτα ( Γιατί είναι 11 χρονών υπολογιστής 😥) . Λοιπόν το pc φοράει p5n-mx μητρική με Intel core 2 duo e7400 , 2gb ram ddr2 και gpu ATI Radeon HD 4600 . Έχω παραγγείλει είδη 4gb ram 800mh από Κίνα (Μέχρι τόσο μπορώ να πάω 🙃) και βρήκα και έναν core 2 Quad q6600 (όλα αυτά μου κόστισαν 25€) και θα ήθελα να αναβαθμίσω και την κάρτα γραφικών μου χωρίς όμως να ξεφύγει κατά πολύ το ποσό τι λέτε αξίζει ?? 

Επίσης θέλω να μου πείτε αν θα μπορέσω να παίξω πότε κάνα pubg με αυτό το σύστημα 🤔

Ίσως μεγάλο ίσως αν καταφέρεις τα 30 fps στα low σε ανάλυση 1366χ768 με μια gt 1030 ή gtx1050 αν πάρεις 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...