giannisly Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Κύριοι σας ευχομαι Υγεία σε όλους. Είμαι κάτοικος Νέας Φιλαδελφείας και σε απόσταση απο τον ΟΤΕ 800μ. Είχα γραμμή 24Mbps και μετα απο αλλαγές με γραμμή απο το κουτί εξω απο το σπιτι μεχρι μεσα στο ruter utp είχα ταχύτητα 13-14Mbps. Μετά απο αρκετές ενοχλήσεις απο τον ΟΤΕ για να βάλω 50Mbps το έκανα και η ταχύτητα έφθασε 18Mbps .Οταν τους ρώτησα ότι δεν έχω αλλαγή στην ταχύτητα μου απάντησαν ότι έχει πρόβλημα η γραμμή και δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να περιμένω να περάσει απο την περιοχή μου η οπτική ίνα και δεν θα έχω πρόιβλημα. Πέρασαν την οπτική ίνα πριν 2μήνες και έκανα αίτηση για 100Mbps fiber100 ονομαζόμενη. Ήρθε συνεργείο έκανε εγκαταστση στους ορόφους και έφερε την οπτική ίνα μέχρι το ruter. Η ταχύτητα τώρα είναι απο70-96,8Mbps ανάλογα την ώρα και εάν έχουν συνδεθεί δύο η τρείς υπολογιστες. Εχω δηλώσει βλάβη περιμένω εδώ και έξι ημέρες μαζί με τις αργίες και όποτε παίρνω μου λένε θα το κοιτάξουν η θα κάνουν μείωση της ταχύτητας. και ρωτώ αν κάποιος ξέρει κάτι οπου πρέπει να κάνω η που να αναθερθω μετα την ταλαιπορεια την οποία υπεστη εγώ και οι άλλοι συνιδιοκτήτες που τους παρα΄καλεσα για να επιτρέψουν την εγκατάσταση αυτή. Σας ευχαριστώ.
giannisly Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Στις 6/5/2020 στις 1:15 ΠΜ, CMOS_Z είπε Την ταχύτητα που αναφέρεις που την βλέπεις? ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΩ SPEEDTEST OOKLA ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 97-98 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα