Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς παιδιά από την τελευταία φορά που έγραψα το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί αρκετές φορές ακόμα. Επειδή ο server αυτή τη στιγμή δεν είναι πάνω σε κάποιο ups με κάθε διακοπή ρεύματος εμφανιζεται το πρόβλημα με την κοκκινη ένδειξη. Τις περισσότερες φορές, όπως και σήμερα, βάζοντας μια καινούρια μπαταρία στο bios το θέμα λύνεται και λειτουργεί κανονικά. δεν έχω κάτι να μετρήσω την μπαταρία που αφαιρώ αλλά βάζοντας την σε κάποιο remote control που έχω που φοράει την ιδια μπαταρία το rc δεν λειτουργεί που σημαίνει ότι την αδειάζει τελείως.

Δεν ξέρω που να απευθυνθώ πλέον και αν είναι κάτι που λύνεται. αν έχει κανένας καμιά ιδέα ας την πει...

ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα ειναι καλυτερα, σιγα-σιγα να το....<<ξεχνουσες>>, το συγκεκριμενο.
😝

Spoiler

Απο κει και περα, αν ειναι σημαντικο για εσενα: αυτο το μοντελο, στειλε μου p.m.
🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, TheDevilMayCare said:

Εγω θα ελεγα ειναι καλυτερα, σιγα-σιγα να το....<<ξεχνουσες>>, το συγκεκριμενο.
😝

Reveal hidden contents

Απο κει και περα, αν ειναι σημαντικο για εσενα: αυτο το μοντελο, στειλε μου p.m.
🙂

Αν έπαιζε χρήμα θα το είχα ξεχάσει ήδη αλλά η ανάγκη βλέπεις. 😁

Πάντως χωρίς πλάκα έχω ήδη βρει ένα ζευγάρι ίδιες ram με αυτές που έχω στο αρχαίο  c2d desktop μου και μάλλον θα τρέξω τον server εκεί σε virtual box να δω πως θα πάει 

Επεξ/σία από BillT
Δημοσ.

Εγραψα στο σποιλερ αν ειναι σημαντικο για εσενα: αυτο το μοντελο, γιατι μπορει να εξυπηρετησει
πολλες αναγκες -> για παραδειγμα επιπλεον απο HTPC (εως ψιλο gaming), με μια low profile vga 😃

Δημοσ.
3 minutes ago, TheDevilMayCare said:

Εγραψα στο σποιλερ αν ειναι σημαντικο για εσενα: αυτο το μοντελο, γιατι μπορει να εξυπηρετησει
πολλες αναγκες -> για παραδειγμα επιπλεον απο HTPC (εως ψιλο gaming), με μια low profile vga 😃

Ωπ sorry δεν είδα το κρυφό. Σου στέλνω 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, BillT είπε

Πάντως χωρίς πλάκα έχω ήδη βρει ένα ζευγάρι ίδιες ram με αυτές που έχω στο αρχαίο  c2d desktop μου και μάλλον θα τρέξω τον server εκεί σε virtual box να δω πως θα πάει 

Δεν πρόκειτε να πάει πουθενά.

Δημοσ.
5 minutes ago, dpolal said:

Δεν πρόκειτε να πάει πουθενά.

ξεφευγουμε απο το θεμα βέβαια, αλλά γιατί είσαι τόσο απαισιόδοξος? με 4gb ram από τα 8 δικά του, με gigabit ethernet δική του και ubuntu desktop ή server εγκατεστημενο σε ssd κάτι θα καταφέρει. δεν διακινώ και αμέτρητα ΤΒ κάθε μερα.

10 minutes ago, Crybal said:

Δεν μπορείς να δοκιμάσεις προσωρινά ενα άλλο τροφοδοτικο?

θεωρητικά ναι θα μπορούσα να τον λύσω τελείως και να δοκιμάσω με ένα κανονικό τροφοδοτικό. αυτό είναι το ένα, και το άλλο το δει ένας φίλος που τα πάει καλά με τα ηλεκτρονικα μπας και εντοπίσουμε κάπου βραχυκύκλωμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BillT είπε

ξεφευγουμε απο το θεμα βέβαια, αλλά γιατί είσαι τόσο απαισιόδοξος? με 4gb ram από τα 8 δικά του, με gigabit ethernet δική του και ubuntu desktop ή server εγκατεστημενο σε ssd κάτι θα καταφέρει. δεν διακινώ και αμέτρητα ΤΒ κάθε μερα.

Σε ένα διπύρηνο σύστημα 10ετίας+, με πιθανότατα DDR2 μνήμες ??? , θα φορτώσεις το κυρίως λειτουργικό, ας πούμε Win10.
Με αυτό και μόνο θα καταναλώνεις περίπου το 50%-60% των πόρων κυρίως λόγο παλαιότητας.
Και λίγα λέω και με την προοπτική ότι δεν τρέχει τίποτα άλλο βαρύ από κάτω, π.χ. Chrome ή κάνα youtube.

Μετά θα του ζητήσεις από τους 2 πυρήνες που ήδη δουλεύουν στο 70%-80% με τα Win10, να δεσμεύσεις τον έναν μόνιμα σε ένα 2ο λειτουργικό σύστημα.
Και όλα αυτά πάνω σε SATA2 controller. :o

.

Ντάξει, μπορείς να δοκιμάσεις, δεν θα χάσεις κάτι άλλο, πέρα από τον χρόνο σου. :)
Το θέμα δεν είναι τα ΤΒ που θα διακινήσεις, αλλά ότι δεν επαρκεί η συνολική επεξεργαστική δύναμη του συστήματος λόγο αρχαιολογίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...