kostiger Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Lfc είπε LG 32UK550-B 32" Gaming για 270 ευρώ. Είναι καλύτερη από την Samsung cjg50 για 250 ευρώ; Ποιά είναι καλύτερη παίδες; Ένα εικοσάρι παραπάνω δεν παίζει ρόλο.. Φοβάμαι ότι η LG στα παιχνίδια θα είναι τραγική.. Και η δύο είναι VA Για τα λεφτά τους θεωρώ ότι είναι σκέτη κλεψιά... Βρες ενα τροπο να παρεις αυτη: https://www.skroutz.gr/s/22017715/AOC-CQ27G2U.html Αλλιως τη Σαμμυ. 1
Lfc Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, xristakos95 είπε Ξεχνα λεμε το 4k . Δεν θα πιανεις τα fps που θες με αυτη την καρτα γραφικων. Πηγαινε με το samsung αν δεν θες να δωσεις 100 ευρω παραπανω να απρεις κατι αρκετα καλυτερο,https://www.skroutz.gr/s/20562075/Viewsonic-VX2758-2KP-mhd.html Τι έχει η κάρτα φίλε μου.. 🤨; Έχει το 1/3 της τιμής της RTX 2080ti και τα 2/3 της επίδοσης.. Ρίξε μια ματιά: https://youtu.be/geDbUxMzb7E Μάλλον θα πάω για IPS 144hz freesync 2k Στο 4k gaming ακόμα ψάχνονται και κοστίζει πανάκριβα για μικρές διάφορες.. Ας ξεκολλήσουμε από το 1080p 60hz πρώτα και βλέπουμε.. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Lfc
xristakos95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Lfc είπε Τι έχει η κάρτα φίλε μου.. Έχει το 1/3 της τιμής της RTX 2080ti και τα 2/3 της επίδοσης.. Μάλλον θα πάω για IPS 144hz freesync 2k Στο 4k gaming ακόμα ψάχνονται και κοστίζει πανάκριβα για μικρές διάφορες.. Ας ξεκολλήσουμε από το 1080p 60hz πρώτα και βλέπουμε.. Ειναι οτι πρεπει για 2κ. Οχι για 4κ αυτο εξηγω. Οταν βλεπεις μεχρι και η 2080ti να ζοριζεται να πιασει 60fps σε 4κ μερικες φορες δεν υπαρχει λογος να πας εσυ με την 5700χτ Η 5700xt ειναι ισως η πιο vfm καρτα αυτη την στιγμη με την αποδοση της μην παρεξηγεις απλα ειναι για 2κ αναλυση. 19 λεπτά πριν, kostiger είπε Βρες ενα τροπο να παρεις αυτη: https://www.skroutz.gr/s/22017715/AOC-CQ27G2U.html Αλλιως τη Σαμμυ. Αν ειναι να ανεβει τοσο καλυτερα να παει σε κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/20562075/Viewsonic-VX2758-2KP-mhd.html να γλυτωσει και το ghosting που μπορει να εχει το VA πανελ. 1 1
music_lover Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Απο αυτά που διαβάζω μέχρι τώρα, θα σου προτείνω και εγώ να πας σε μια 2k/144hz οθόνη. Όχι απαραίτητα IPS, θα μπορούσες να πας και σε VA που κοστίζουν λιγότερα. Ένα μη εκπαιδευμένο μάτι δύσκολα θα εντοπίσει τα κουσούρια των οθονών. Δεν είναι δα και καμιά σούπερ τεχνολογία η ips για να την προτιμούμε πάντα, οι va οθόνες έχουν καλύτερη αντίθεση δλδ μαύρο συνεπώς είναι καλύτερες στο να βλέπεις και καμιά ταινία, κάτι που στις ips είναι εφιάλτης, απλά δεν βλέπονται. Είναι και φθηνότερες. Στον αντίποδα οι ips έχουν καλύτερες γωνίες θέασης (ναι μεν αλλά σπάνια καθόμαστε πλάγια σε μια οθόνη pc) και καλύτερη απόδοση στα χρώματα,φαίνονται δλδ πιο φυσικά. Στο δια ταύτα, σε VA-2K-144hz η AOC CQ27G2U κοστίζει 350 ευρώ. Είχε 300 όταν πρωτοκυκλοφόρησε αλλά η υψηλή της ζήτηση ανέβασε την τιμή στα 350. Καλή οθόνη με βάση την τιμή, το μειονέκτημα της η σχετικά χαμηλή φωτεινότητα, δεν θα την χρησιμοποιούσα σε φωτεινό δωμάτιο. Καλή περίπτωση φαίνεται και η Asus TUF Gaming VG27WQ στα 380 ευρώ αλλά είναι νέα και δεν υπάρχουν ακόμη reviews σε αυτήν, έχει όμως αυτό το ψεύτο-hdr που έχουν όλες και ανεβαίνει στα 165hz. Σε VA panel μπορείς να πας με παραπλήσιες τιμές και στις 32 ίντσες, κάτι που σε IPS θα σου κοστίσει μια περιουσία..Για 27άρες τώρα, σε IPS, υπάρχει η Viewsonic VX2758-2KP-mhd στα 380 ευρώ, με μόνο της μειονέκτημα με βάση την τιμή της είναι η απουσία ρύθμισης ύψους. Λύνεται το πρόβλημα με βάση των 30 ευρώ της Brateck. Δεν έχω να σου προτείνω κάτι καλό στα 300 γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει και το 4k γνώμη μου είναι να το ξεχάσεις. 1
Lfc Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, xristakos95 είπε Ειναι οτι πρεπει για 2κ. Οχι για 4κ αυτο εξηγω. Οταν βλεπεις μεχρι και η 2080ti να ζοριζεται να πιασει 60fps σε 4κ μερικες φορες δεν υπαρχει λογος να πας εσυ με την 5700χτ Η 5700xt ειναι ισως η πιο vfm καρτα αυτη την στιγμη με την αποδοση της μην παρεξηγεις απλα ειναι για 2κ αναλυση. Αν ειναι να ανεβει τοσο καλυτερα να παει σε κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/20562075/Viewsonic-VX2758-2KP-mhd.html να γλυτωσει και το ghosting που μπορει να εχει το VA πανελ. Καλά! Είναι σίγουρο ότι στο gaming η 4Κ LG σε συνδυασμό με την 5700 XT θα είναι τραγική. Σαν να ανεβαίνεις απότομη ανηφόρα με τρίτη με 50αρι παπί... Τις ταινίες μπορεί να της τρέξει σε ανάλυση 4Κ η 5700; Αν έχεις μόνιτορ 2k το view Sonic το 27αρι που λες και το 4Κ το 32αρι το LG ποιό είναι καλύτερο για ταινίες.. ; Απλή ερώτηση γιατί σίγουρα θα πάω για 2k IPS η (VA λόγω κόστους)144 freesync γιατί με νοιάζει το gaming πιό πολύ. Εκεί θέλω να είμαι μάχιμος γιατί πιστεύω στις ταινίες και στην ανάλυση είναι μικρή η διαφορά αν έχεις 2κ 27αρά ή 4κ 32αρα... 8 λεπτά πριν, music_lover είπε Απο αυτά που διαβάζω μέχρι τώρα, θα σου προτείνω και εγώ να πας σε μια 2k/144hz οθόνη. Όχι απαραίτητα IPS, θα μπορούσες να πας και σε VA που κοστίζουν λιγότερα. Ένα μη εκπαιδευμένο μάτι δύσκολα θα εντοπίσει τα κουσούρια των οθονών. Δεν είναι δα και καμιά σούπερ τεχνολογία η ips για να την προτιμούμε πάντα, οι va οθόνες έχουν καλύτερη αντίθεση δλδ μαύρο συνεπώς είναι καλύτερες στο να βλέπεις και καμιά ταινία, κάτι που στις ips είναι εφιάλτης, απλά δεν βλέπονται. Είναι και φθηνότερες. Στον αντίποδα οι ips έχουν καλύτερες γωνίες θέασης (ναι μεν αλλά σπάνια καθόμαστε πλάγια σε μια οθόνη pc) και καλύτερη απόδοση στα χρώματα,φαίνονται δλδ πιο φυσικά. Στο δια ταύτα, σε VA-2K-144hz η AOC CQ27G2U κοστίζει 350 ευρώ. Είχε 300 όταν πρωτοκυκλοφόρησε αλλά η υψηλή της ζήτηση ανέβασε την τιμή στα 350. Καλή οθόνη με βάση την τιμή, το μειονέκτημα της η σχετικά χαμηλή φωτεινότητα, δεν θα την χρησιμοποιούσα σε φωτεινό δωμάτιο. Καλή περίπτωση φαίνεται και η Asus TUF Gaming VG27WQ στα 380 ευρώ αλλά είναι νέα και δεν υπάρχουν ακόμη reviews σε αυτήν, έχει όμως αυτό το ψεύτο-hdr που έχουν όλες και ανεβαίνει στα 165hz. Σε VA panel μπορείς να πας με παραπλήσιες τιμές και στις 32 ίντσες, κάτι που σε IPS θα σου κοστίσει μια περιουσία..Για 27άρες τώρα, σε IPS, υπάρχει η Viewsonic VX2758-2KP-mhd στα 380 ευρώ, με μόνο της μειονέκτημα με βάση την τιμή της είναι η απουσία ρύθμισης ύψους. Λύνεται το πρόβλημα με βάση των 30 ευρώ της Brateck. Δεν έχω να σου προτείνω κάτι καλό στα 300 γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει και το 4k γνώμη μου είναι να το ξεχάσεις. Χίλια ευχαριστώ φίλε! Εκεί καταλήγω και γώ 2κ 144hz 27 μάλλον VA. Το freesync κρίνεται απαραίτητο! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Lfc
music_lover Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, Lfc είπε Καλά! Είναι σίγουρο ότι στο gaming η 4Κ LG σε συνδυασμό με την 5700 XT θα είναι τραγική. Σαν να ανεβαίνεις απότομη ανηφόρα με τρίτη με 50αρι παπί... Τις ταινίες μπορεί να της τρέξει σε ανάλυση 4Κ η 5700; Αν έχεις μόνιτορ 2k το view Sonic το 27αρι που λες και το 4Κ το 32αρι το LG ποιό είναι καλύτερο για ταινίες.. ; Απλή ερώτηση γιατί σίγουρα θα πάω για 2k IPS η (VA λόγω κόστους)144 freesync γιατί με νοιάζει το gaming πιό πολύ. Εκεί θέλω να είμαι μάχιμος γιατί πιστεύω στις ταινίες και στην ανάλυση είναι μικρή η διαφορά αν έχεις 2κ 27αρά ή 4κ 32αρα... Χίλια ευχαριστώ φίλε! Εκεί καταλήγω και γώ 2κ 144hz 27 μάλλον VA. Το freesync κρίνεται απαραίτητο! Για VA ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.amd.com/en/products/freesync-monitors όπου μπορείς να δεις τι έκδοση έχει η κάθε οθόνη και εδώ: https://www.guru3d.com/news-story/amd-freesync-expands-with-premium-and-premium-pro-editions.html για να δεις τις διαφορές τους. 1
Lfc Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) LG 32UK550-B 32" Τελικά βούτηξα αυτή για 250 ευρώ. Νομίζω σαν οθόνη δεν υπάρχει σύγκριση για το ποιά είναι καλύτερη σε σχέση με την Samsung cjg50.. Και οι δύο είχαν την ίδια τιμή.. Ήταν δηλαδή μεγάλος ο πειρασμός. Θα κάνουμε μερικές υποχωρήσεις στο gaming επιλέγοντας τελικώς ένα καλύτερο μόνιτορ! Ευχαριστώ όλους για το χρόνο και την βοήθεια! 🤩 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από Lfc
kapsts Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Lfc είπε LG 32UK550-B 32" Τελικά βούτηξα αυτή για 250 ευρώ. Νομίζω σαν οθόνη δεν υπάρχει σύγκριση για το ποιά είναι καλύτερη σε σχέση με την Samsung cjg50.. Και οι δύο είχαν την ίδια τιμή.. Ήταν δηλαδή μεγάλος ο πειρασμός. Θα κάνουμε μερικές υποχωρήσεις στο gaming επιλέγοντας τελικώς ένα καλύτερο μόνιτορ! Ευχαριστώ όλους για το χρόνο και την βοήθεια! 🤩 Από πού αν επιτρέπεται και πως είναι από φωτεινότητα και τα fonts στα Windows γιατί σκέφτομαι την αγορά της ul600 που είναι ips αλλά έχει και 340 στο plaisio ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από kapsts 1
xristakos95 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lfc είπε LG 32UK550-B 32" Τελικά βούτηξα αυτή για 250 ευρώ. Νομίζω σαν οθόνη δεν υπάρχει σύγκριση για το ποιά είναι καλύτερη σε σχέση με την Samsung cjg50.. Και οι δύο είχαν την ίδια τιμή.. Ήταν δηλαδή μεγάλος ο πειρασμός. Θα κάνουμε μερικές υποχωρήσεις στο gaming επιλέγοντας τελικώς ένα καλύτερο μόνιτορ! Ευχαριστώ όλους για το χρόνο και την βοήθεια! 🤩 Λιγο πολυ πηρες αυτο που ηθελες απτην αρχη και δεν ακουσες καμια συμβουλη μας. Αναρωτιεμαι γιατι ανοιγετε θεμα εξ αρχης αν ειναι απλα να παρετε αυτο που γουσταρετε και ας ειναι λαθος επιλογη. Καλοριζικη και να την χαρεις! Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από xristakos95 1
Lfc Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 54 λεπτά πριν, xristakos95 είπε Λιγο πολυ πηρες αυτο που ηθελες απτην αρχη και δεν ακουσες καμια συμβουλη μας. Αναρωτιεμαι γιατι ανοιγετε θεμα εξ αρχης αν ειναι απλα να παρετε αυτο που γουσταρετε και ας ειναι λαθος επιλογη. Καλοριζικη και να την χαρεις! Χίλια ευχαριστώ φίλε! Εδώ επρόκειτο για δύο μόνιτορ με χαοτική διαφορά στην ίδια τιμή... Ήταν μεγάλος ο πειρασμός για το λάθος! 1 ώρα πριν, kapsts είπε Από πού αν επιτρέπεται και πως είναι από φωτεινότητα και τα fonts στα Windows γιατί σκέφτομαι την αγορά της ul600 που είναι ips αλλά έχει και 340 στο plaisio ευχαριστώ Από το πλαίσιο. Μου κάναν ειδική τιμή.. Η φωτεινότητα δεν ξέρω πως είναι. Ακόμα δεν την κούμπωσα. Περιμένω να έρθει..
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 5/5/2020 στις 2:51 ΜΜ, music_lover είπε Απο αυτά που διαβάζω μέχρι τώρα, θα σου προτείνω και εγώ να πας σε μια 2k/144hz οθόνη. Όχι απαραίτητα IPS, θα μπορούσες να πας και σε VA που κοστίζουν λιγότερα. Ένα μη εκπαιδευμένο μάτι δύσκολα θα εντοπίσει τα κουσούρια των οθονών. Δεν είναι δα και καμιά σούπερ τεχνολογία η ips για να την προτιμούμε πάντα, οι va οθόνες έχουν καλύτερη αντίθεση δλδ μαύρο συνεπώς είναι καλύτερες στο να βλέπεις και καμιά ταινία, κάτι που στις ips είναι εφιάλτης, απλά δεν βλέπονται. Είναι και φθηνότερες. Στον αντίποδα οι ips έχουν καλύτερες γωνίες θέασης (ναι μεν αλλά σπάνια καθόμαστε πλάγια σε μια οθόνη pc) και καλύτερη απόδοση στα χρώματα,φαίνονται δλδ πιο φυσικά. Στο δια ταύτα, σε VA-2K-144hz η AOC CQ27G2U κοστίζει 350 ευρώ. Είχε 300 όταν πρωτοκυκλοφόρησε αλλά η υψηλή της ζήτηση ανέβασε την τιμή στα 350. Καλή οθόνη με βάση την τιμή, το μειονέκτημα της η σχετικά χαμηλή φωτεινότητα, δεν θα την χρησιμοποιούσα σε φωτεινό δωμάτιο. Καλή περίπτωση φαίνεται και η Asus TUF Gaming VG27WQ στα 380 ευρώ αλλά είναι νέα και δεν υπάρχουν ακόμη reviews σε αυτήν, έχει όμως αυτό το ψεύτο-hdr που έχουν όλες και ανεβαίνει στα 165hz. Σε VA panel μπορείς να πας με παραπλήσιες τιμές και στις 32 ίντσες, κάτι που σε IPS θα σου κοστίσει μια περιουσία..Για 27άρες τώρα, σε IPS, υπάρχει η Viewsonic VX2758-2KP-mhd στα 380 ευρώ, με μόνο της μειονέκτημα με βάση την τιμή της είναι η απουσία ρύθμισης ύψους. Λύνεται το πρόβλημα με βάση των 30 ευρώ της Brateck. Δεν έχω να σου προτείνω κάτι καλό στα 300 γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει και το 4k γνώμη μου είναι να το ξεχάσεις. "Ενα μη εκπαιδευμενο ματι δυσκολα θα εντοπισει τα κουσουρια των οθονων" Μονο αν εισαι ο Steve Wonder δε θα βλεπες τα κουσουρια 😂 Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
Lfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, Lezantas26 είπε "Ενα μη εκπαιδευμενο ματι δυσκολα θα εντοπισει τα κουσουρια των οθονων" Μονο αν εισαι ο Steve Wonder δε θα βλεπες τα κουσουρια 😂 Εννοείται! Γι'αυτό πήραμε την καλύτερη! 🤑
music_lover Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, Lezantas26 είπε "Ενα μη εκπαιδευμενο ματι δυσκολα θα εντοπισει τα κουσουρια των οθονων" Μονο αν εισαι ο Steve Wonder δε θα βλεπες τα κουσουρια 😂 Διαφωνώ αλλά βαριέμαι να γράφω και επιχειρήματα για αυτό, είναι και εκτός θέματος. 1
Lfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Παιδιά προέρχομαι από αυτή την οθόνη samsung c27f390fhu 27αρα curved 1080p 60hz Σήμερα ήρθε η LG Την κουμπώνω και..το τι έπαθα δεν περιγράφεται... Η μέρα με τη νύχτα!
BadBoy Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Άμα κάτσεις σε 144Hz θα καταλάβεις τι σφάλμα έκανες για gaming. Για ταινίες είναι καλύτερη επιλογή, αλλά μόνο για αυτό. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις