Magi A. Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Καλησπερα. Γνωριζει κάποιος τι. panel φοραει η lg Um7100 60 ιντσων ομως; Στο επισημο site λενε panel:ips(except 60") που σημαίνει οχι ips αλλα δεν λενε. Πηρα στην Lg κ μου ειπαν πιθανοτατα va με επιφυλαξη για Tm. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν λενε κ αναγράφουν ξεκάθαρα τι φοράει. Ευχαριστω
alxnt Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Καλημέρα, τα μοντελα της σειράς έχουν VA panel από τις 60" και πάνω.
Magi A. Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, alxnt είπε Καλημέρα, τα μοντελα της σειράς έχουν VA panel από τις 60" και πάνω. Καλησπερα, πειτε μ παρακαλω πως το γνωριζετε, ειναι σιγουρο; Γιατι επιλέγουν στις πολλες ιντσες το va? Απ οτι εχω διαβασει ειναι καλυτερο εναντι της ips σε βασικά πράγματα. Υπαρχει αλλος λογος; Ευχαριστώ
alxnt Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Magi A. είπε Καλησπερα, πειτε μ παρακαλω πως το γνωριζετε, ειναι σιγουρο; Γιατι επιλέγουν στις πολλες ιντσες το va? Απ οτι εχω διαβασει ειναι καλυτερο εναντι της ips σε βασικά πράγματα. Υπαρχει αλλος λογος; Ευχαριστώ https://www.displayspecifications.com/en/model/9d311997 Το γιατι δεν το γνωριζω δυστυχως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα