Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι προτείνετε από τα 2 ? Τα κριτήρια επιλογής είναι κυρίως μπαταρία , software (ειδικά της LG), οθόνη,  δαχτυλικό αποτύπωμα/ αναγνώριση προσώπου .

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Εχω το Μi9 εδω και ενα χρονο και το κινητο τα σπαει, αλλα αν το κυριο κριτηριο επιλογης σου ειναι η μπαταρια, πρεπει να δεις κατι αλλο. Επίσης, τωρα το Mi9 ειναι πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει. Στα ιδια χρηματα παιρνεις το Χ2pro...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, wolfskinn είπε

Εχω το Μi9 εδω και ενα χρονο και το κινητο τα σπαει, αλλα αν το κυριο κριτηριο επιλογης σου ειναι η μπαταρια, πρεπει να δεις κατι αλλο. Επίσης, τωρα το Mi9 ειναι πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει. Στα ιδια χρηματα παιρνεις το Χ2pro...

Μια βαριά μέρα χρήσης την βγάζει ή θελει σιγουρα φόρτιση μέσα στην ημέρα ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marios199546 είπε

Μια βαριά μέρα χρήσης την βγάζει ή θελει σιγουρα φόρτιση μέσα στην ημέρα ;

Μια βαρια μερα χρησης θες φορτιση... Εξαρταται κ πώς εννοεί ο καθενας τη βαρια βεβαια. Γιατι εισαι αναμεσα μονο σε αυτα τα 2 ομως?

Δημοσ.

Για μπαταρία τα ξεχνάς αυτά τα δύο τραγικά , υπάρχουν πολλές επιλογές με τρομερή μπαταρία γιατί κοιτάς αυτά;

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 γιατί θέλω dual sim, snapdragon 855 αν γίνεται και έχω βρει άτομο από το forum που το g8s το δίνει 300 και το mi9 270. Για την μπαταρία που λέω, θέλω απλά να βγάζει μια βαριά μέρα άνετα.

Δημοσ.

Καλα 290 έκανε καινούργιο κάποτε και εσυ θες να το παρεις μεταχειρισμένο 270?

Δες κανα nova 5t μα και kirin 980 καλός ειναι... 

• Like 1
Δημοσ.

270 δεν είναι ούτε μήνα με θήκες και ασύρματο φορτιστή. Το έχω δει και το nova 5t , έχει την καλύτερη μπαταρία από τα 2, , παραπλήσια γρήγορο αλλά δεν μου αρέσει πολύ το EMUI,.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...