LoXaR Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) ποιο είναι το όριο δαπανών με την paypal, σε περίπτωση που δεν κάνεις επιβεβαίωση και κάνεις απλή σύνδεση κάρτας; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από LoXaR
Vasileios-gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 2500 ευρώ τον χρόνο . Για καθε 365 ημέρες από την ημερομηνία εγγραφής σου
santac Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Vasileios-gr είπε 2500 ευρώ τον χρόνο . Για καθε 365 ημέρες από την ημερομηνία εγγραφής σου Μετράνε αγορές που γίνονται ή διακίνηση χρήματος; Εγώ είχα μεταφέρει στο PayPal γνωστού μου 500€ για να αγοράσει κάτι και αργότερα αυτός μου τα επέστρεψε πάλι μέσω PayPal. Εδώ πως το μετράνε; Έφαγα τα 1000€/2500€; Η δε μετράει τίποτα;
Muhammad Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, LoXaR είπε ποιο είναι το όριο δαπανών με την paypal, σε περίπτωση που δεν κάνεις επιβεβαίωση και κάνεις απλή σύνδεση κάρτας; 2 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε 2500 ευρώ τον χρόνο . Για καθε 365 ημέρες από την ημερομηνία εγγραφής σου να αναφέρω πάντως πως σε λογαριασμό που δεν είχε συνδεθεί ούτε κάρτα, ούτε τραπεζικός λογαριασμός, μετά από 300€ κλειδώθηκε ο λογαριασμός και ζητήθηκαν στοιχεία.
Vasileios-gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Σε λογαριασμό που δεν έχεις κάρτα ούτε λογαριασμό τράπεζας , μπορείς να ψωνίσεις απολύτως τίποτα . Το μόνο που μπορεις να κάνεις είναι να λάβεις χρήματα και να τα στείλεις αλλού. Οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για όριο δαπανών. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από Vasileios-gr
Muhammad Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε Σε λογαριασμό που δεν έχεις κάρτα ούτε λογαριασμό τράπεζας , μπορείς να ψωνίσεις απολύτως τίποτα . Το μόνο που μπορεις να κάνεις είναι να λάβεις χρήματα και να τα στείλεις αλλού. Οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για όριο δαπανών. εγώ δεν είχα συνδέσει τίποτα. Μου μεταφέρανε από λογαριασμό paypal ~300€ (σε κομμάτια) και τα μετέφερα με τη σειρά μου σε άλλον λογαριασμό paypal. Και όταν μπήκα αργότερα μου έγραφε ότι κλειδώθηκε. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε υπόλοιπο και πρόλαβα να τα μεταφέρω δεν ασχολούμαι με επιβεβαιώσεις. Δεν υπήρχε καν και πραγματικό όνομα, ίσως και για αυτό κλειδώθηκε. δε ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα