therock Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δε φτανει που δε μπορεις να περασεις τα game data σε εξωτερικο μεσο και πρεπει να σβηνεις καθε φορα που θες να περασεις κατι νεο και μετα να ξανακατεβαζεις ολα τα Updates οταν πας να παιξεις το προηγουμενο παιχνιδι, εχει και ενα ηλιθιο τροπο που υπολογιζει ποσα πρεπει να σβησει και ασκοπα καθομαι και σβηνω μου φαινεται καθε φορα. Χθες πχ, παω να παιξω GT Sport, μου λεει εχει νεο update, ε λεω το κανω αναγκαστικα γιατι μετα χωρις Online δε θα μπορω να σωζω (ειναι always online το συστημα εκει) και μου υπολογιζει οτι πρεπει να σβησω 44GB!! Σβηνω, λοιπον καμποσα μεχρι που βλεπω οτι εχω 67GB free, και το αρχειο που τελικα κατεβασε ηταν 500MB, και μετα την εγκατασταση μου δειχνει τωρα οτι εχω 127GB free Τι χαλια ειναι αυτα
totalius Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Πάντως αν έχεις τέτοιου είδους θέματα βάζεις ένα εξωτερικό σκληρό και ξεγνοιαζεις 1
therock Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Ελα ρε μαν με εσωσες. Το χα ξαναρωτησει και στο παρελθον και δε μου χε πει κανεις οτι γινεται αυτο
chill Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Καλά και εγώ έχω δύο εξωτερικους των 4tb...αυτους που είναι για ps4 (και καλά) της Seagate αν θυμάμαι αλλά έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα 😂😂😂
totalius Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Νομιζω δε γινεται να έχεις δυο εξωτερικούς . Μονο ένα μπορείς .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα