lactate Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Έκανα για ένα site μια εργασία, με πλήρωσαν κανονικά το ποσό (ήταν η πρώτη μου πληρωμή μέσω paypal). Όμως μου έστειλε μήνυμα η paypal ότι επειδή είμαι νέος πωλητής θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να μπορώ να επιδείξω θθετικό ιστορικό πωλήσεων. Το ποσό θα εμφανιστεί στο εκκρεμές υπόλοιπο και θα αποδεσμευτεί μετά τη διεκπεραίωση της παραγγελίας. Είχε την επιλογή δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να λάβετε την πληρωμή σας συντομότερα και διάλεξα την επιλογή ενημέρωση της κατάστασης των πηλήσεων για την υπηρεσία σας και απλά τώρα μου έχει το ποσό "σε αναμονή" και ότι θα λάβω τα στοιχεία εντός 7 ημερών από την επαλήθευση. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Υπάρχει κίνδυνος να χαθούν;
Vasileios-gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Ο μόνος τρόπος να χαθούν είναι να διαμαρτυρηθεί αυτός που σου τα έστειλε. Με κανέναν άλλο τρόπο δεν θα χαθούν. 1
lactate Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Πάλι καλα.. πρέπει να επικοινωνήσω με κάποιον ή απλώς να περιμένω;
Vasileios-gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Απλά κάνεις υπομονή. Παλιά ήταν 21 ημέρες. Τωρα αν σου είπαν μόνο 7 καλά είναι.
lactate Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε Απλά κάνεις υπομονή. Παλιά ήταν 21 ημέρες. Τωρα αν σου είπαν μόνο 7 καλά είναι. κατάλαβα.. ευχαριστώ
lactate Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Θα επανέλθω λίγο ξάνα σήμερα Τα στοιχεία της παραγγελίας ενημερώθηκαν επιτυχώς. Θα λάβετε τα χρήματά σας μέσα σε επτά ημέρες από την επαλήθευση. μου γράφει αυτό.. όταν λέει επαλήθευση ποιος θα την κάνει; πρέπει εγώ να κάνω κάτι;
Vasileios-gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) που σου το γράφει αυτό; Αν δεν έχει ήδη μπει στο εκρεμμές ποσό από την πρώτη στιγμή μου μυρίζει απάτη. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από Vasileios-gr
vasokir Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Νομίζω πως δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.Απ τη στιγμή που το ποσό είναι σε αναμονή θα τα πάρεις λογικά σε 7 μέρες όπως λέει.Εγώ που δεν είχα κάνει ενημέρωση έπρεπε να περιμένω σχεδόν ένα μήνα, αλλά μπήκαν οπότε μην αγχώνεσαι.
Nihlus89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Έτσι ήταν και για μένα η πρώτη πληρωμή με PP. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι αλλά ούτε μπορείς να κάνεις και κάτι για να το επιταχύνεις.
lactate Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Σήμερα κλείνει 7 μέρερς και η κατάσταση παραμένει ίδια.. αυτό μου δείχνει η paypal.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Σορι για το hijack, ξερουμε ποσο χρονο κανει να φανει ενα refund στον τραπεζικο λογαριασμο? Απο PayPal εννοειται.
asdfnikos Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, stormrain είπε Σορι για το hijack, ξερουμε ποσο χρονο κανει να φανει ενα refund στον τραπεζικο λογαριασμο? Απο PayPal εννοειται. Απο paypal σε κάρτα 2-5 εργάσιμες μέρες ανάλογα την τράπεζα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα