Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρες παίδες! Μετά από πρόταση του @adtakhs κατέληξα στο παρακάτω σύστημα! Αρχικά μου πρότεινε την RX 570 αλλά τελικά ανέβασα λίγο το μπάτζετ μου και έβαλα την RX 580 (αξίζει?)! 

Ακούω αν θεωρείτε ότι μπορώ να κάνω κάποια μικροαλλαγή για κάτι καλύτερο! Π.χ. θα μπορούσα να βάλω 8GB RAM αντί για 16GB (με την προοπτική να την αυξήσω αργότερα) και να πάω σε κάτι ακόμα καλύτερο σε επεξεργαστή/κάρτα γραφικών?

Επίσης επειδή στη σελίδα που φτιάχνω το pc build δεν βρίσκω τη συγκεκριμένη motherboard για κάποιο λόγο έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη σε αντίστοιχη τιμή?

Επίσης ένα μικρό φαν για ψύξη κοντά στα 10 ευρώ νομίζω θα βοηθούσε!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Screen Shot 05-04-20 at 02.58 PM.PNG

Επεξ/σία από Mad20
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το build. Πετα και κανα φανακι οπως λες και ενταξει. Δεν χρειαζεται ιδιατερα ακριβα εχει καποια καλα η Arctic γυρω στα 5 ευρω νομιζω.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Mad20 είπε

Kαλησπέρες παίδες! Μετά από πρόταση του @adtakhs κατέληξα στο παρακάτω σύστημα! Αρχικά μου πρότεινε την RX 570 αλλά τελικά ανέβασα λίγο το μπάτζετ μου και έβαλα την RX 580 (αξίζει?)! 

Ακούω αν θεωρείτε ότι μπορώ να κάνω κάποια μικροαλλαγή για κάτι καλύτερο! Π.χ. θα μπορούσα να βάλω 8GB RAM αντί για 16GB (με την προοπτική να την αυξήσω αργότερα) και να πάω σε κάτι ακόμα καλύτερο σε επεξεργαστή/κάρτα γραφικών?

Επίσης επειδή στη σελίδα που φτιάχνω το pc build δεν βρίσκω τη συγκεκριμένη motherboard για κάποιο λόγο έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη σε αντίστοιχη τιμή?

Επίσης ένα μικρό φαν για ψύξη κοντά στα 10 ευρώ νομίζω θα βοηθούσε!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Screen Shot 05-04-20 at 02.58 PM.PNG

Στη θέση σου θα άνοιγα και 3ο θέμα, να τριπλοτσεκάρω 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mad20 είπε

Για κάποιο λόγο στη σελίδα του PC Configuration (https://www.digital-master.gr/el-gr/PCConfiguration.aspx) δεν βρίσκω ούτε τη μητρική ούτε τη κάρτα γραφικών που θέλω ενώ αν της κάνω αναζήτηση στο site τις βρίσκω κανονικά! Ξέρει κανείς τι παίζει?

Βάζε τα ένα ένα στο καλάθι και θα στα κάνει ολοκληρωμένη σύνθεση όταν θα πας να πληρωσεις. Απλά δεν είναι ανανεωμένη η database εκεί που έχει να επιλέγεις. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...