Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση Φωτογραφικής/βίντεο κάμερας μέχρι 350 ευρό για δημιουργία βίντεο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω να βρω κάμερα για δημιουργία βίντεο. Μιας και είναι για χόμπι, δεν θέλω να ρίξω πολλά. Μέχρι 350 ευρό.

Τα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει είναι τα εξής:

-Ανακλινόμενη Οθόνη. Όχι τίποτα περίπλοκο, ίσα ίσα όταν τραβάω εμένα, να βλέπω ότι τραβάω σωστά.

-Δεν ξέρω αν παίζει σύνδεση με smarphone. Είμαι άσχετος σε θέματα κάμερων, αλλά θα ήταν καλό μπόνους.

-Κάποιου είδους ασύρματη έναρξη λήψης, ή ακόμα και χειρισμός με τηλεκοντρόλ. Είναι σπαστικό να προσπαθείς να τραβήξεις βίντεο και να μετακινείται ο τρίποδας όταν πατάς το κουμπί. Επίσης όταν θες να δεις αν σου βγήκε καλή μια λήψη, πρέπει να πάρεις ολόκληρη την κάμερα, και μετά άντε να την ξαναστήσεις σωστά.

-Σύνδεση για μικρόφωνο. Εδώ υπάρχει ένα θεματάκι. Το Μικρόφωνο που έχω είναι ένα Blue snowball, που για όσους δεν ξέρουν, συνδέεται μέσο USB. Υπάρχει κάμερα που να παίρνει USB μικρόφωνο. Τέλος πάντων, δεν θα μείνω εκεί. Αν υπάρχει δυνατότητα, θα πάρω ασύρματο μικρόφωνο ψείρα, Αν υπάρχουν κάμερες που να παίρνουν ασύρματα. 

Ευχαριστώ

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 6/5/2020 στις 9:18 ΜΜ, peterako είπε

Κανένας Ειδικός?

    Καλησπέρα σας , αν και δεν ασχολούμαι με βίντεο , παρόλαυτα όμως , τα χαρακτηριστικά που έχετε θέσει δεν πολυταιριαζουν με τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε . Έχω την αίσθηση πως είτε πρέπει να στραφείτε σε κάτι πιο εξειδικευμένο για βιντεοσκόπηση , είτε να ανεβείτε αρκετά σε κόστος .

  Για σύνδεση USB νομίζω πως δεν θα βρείτε κάτι τέτοιο , εκτός και γίνει χρήση ανταπτορα ίσως με κάποιους περιορισμούς .

  Για την συνδεσιμότητα με smartphone , πάλι τα πράγματα είναι κάπως , αφού οι εφαρμογές σε περιβάλλον Android που μπορεί να ελέγξουν τέτοιες λειτουργίες , είναι επί πληρωμή .

  Αλλά και οι υπόλοιπες ευκολίες που ζητάτε δεν νομίζω να βρεθούν σε κάμερα με τέτοιο κόστος αγοράς , φυσικά ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει καλύτερα . 

  Από την άλλη , για τόσο απλή χρήση που ζητάτε σε βιντεοσκόπηση , για χόμπι δλδ όπως περιγράφετε , οι απαιτήσεις σας θα έλεγα είναι ιδιαίτερα υψηλές !

  Καλή επιτυχία .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία για να σου προτείνω μια κάμερα ειδικά σε αυτές τις τιμές. Παρόλα αυτά σε αυτά τα λεφτά νομίζω πως αξίζει η Canon EOS M100 από Ελλάδα. Έχει 60fps και autofocus. Για εξωτερικό δεν είδα τι παίζει. Γενικά για να πάρεις μια εικόνα το πως αποδίδει η οποιαδήποτε κάμερα θα βοηθήσει αν γράψεις στο Youtube το όνομα της κάμερας που θες και από δίπλα "cinematic video" (πχ Canon EOS M100 cinematic video). Απλά όταν το κάνεις αυτό να κοιτάς στην περιγραφή του βίντεο για το αν τραβά με τον kit φακό ή αν τραβά με κάποιον άλλο (παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο φακός). H M100 συνδέεται με το κινητό μέσω wifi, και τραβάει και φώτο εξ αποστάσεως, για βίντεο ψάξτο λίγο αν μπορεί να τραβήξει εξ αποστάσεως (ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ πολλές κάμερες έχουν άλλο μενού για φωτογραφία και άλλο για βίντεο, οπότε όταν δεις reviews να δώσεις βάση στο τι δείχνει το μενού στα βίντεο και όχι τόσο στην φωτογραφία, η διαφορά είναι ότι στα βίντεο οι ρυθμίσεις είναι πιο περιορισμένες). Για μικρόφωνο δεν έχει είσοδο. Σε αυτήν την περίπτωση παίρνεις ένα για το κινητό σου και μετά στο edit συγχρονίζεις ήχο και εικόνα. Γενικά πριν καταλήξεις σε κάποια κάμερα δες πως ανταποκρίνεται το autofocus, πόσο καλή σταθεροποίηση έχει, αν γενικά έχει βγάλει θέματα στην μπαταρία ή και στην λειτουργία της. Κατά προτίμηση με 60fps. Επίσης να τραβά στα 1080p. Καλύτερα να αποφύγεις τις Nicon. Είδα μόνο για dslr/mirrorless. Ρίξε και μια ματιά και στις compact (σε αυτές δεν είναι δυνατή η αλλαγή φακού + κάποιους περιορισμούς στις λειτουργίες λήψης που είναι σημαντικές κατ εμέ αλλά είναι ανάλογα φυσικά με το τι θα κάνεις εν τέλη).

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...