ziou Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Καλησπερα κ καλη βδομαδα σε ολους παιδια.θελω να βαψω το σπιτι και ψαχνω να βρω οικοκνομικες μπογιες .τα μονα φθηνα χρωματα τα εχω βρει απο την Luxens Interior (απο γνωστο πολυκαταστημα) 3 λιτρα στα 9 ευρο σε διαφορες ανοιχτες αποχρωσεις αλλα αμφιβαλω για την ποιοτητα της μπογιας και για το αν οι αποχρωσεις που θα επιλεξω θα βγουν στον ιδιο τονο και πανω στον τοιχο που θα της βαψω.εχει κανεις εμπειρια πανω σε αυτες της μπογιες?η αν ξερετε καποια αλλη φθηνη λυση να μου προτεινετε!ευχαριστω.
DrLo Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 34 λεπτά πριν, ziou είπε Καλησπερα κ καλη βδομαδα σε ολους παιδια.θελω να βαψω το σπιτι και ψαχνω να βρω οικοκνομικες μπογιες .τα μονα φθηνα χρωματα τα εχω βρει απο την Luxens Interior (απο γνωστο πολυκαταστημα) 3 λιτρα στα 9 ευρο σε διαφορες ανοιχτες αποχρωσεις αλλα αμφιβαλω για την ποιοτητα της μπογιας και για το αν οι αποχρωσεις που θα επιλεξω θα βγουν στον ιδιο τονο και πανω στον τοιχο που θα της βαψω.εχει κανεις εμπειρια πανω σε αυτες της μπογιες?η αν ξερετε καποια αλλη φθηνη λυση να μου προτεινετε!ευχαριστω. Δεν έχω άποψη για τα συγκκεριμένα χρώματα πάντως κράτα στο νου σου ότι από αυτό που βλέπεις στη "βεντάλια" ή στο φυλλάδιο της εταιρείας με τετραγωνάκια, αυτό που θα βγει πραγματικά όταν βάψεις θα φαίνεται πιο σκούρο (δύσκολο να το ποσοτικοιποιήσει κάποιος, ίσως ένα τόνο πιο σκούρο ... αυτό που βλέπεις στο επόμενο "βήμα" στο δειγμτολόγιο πχ). Αυτό το έχω παρατηρήσει ότι ισχύει στα 2 βασικά χρώματα που έχω χρησιμοποιήσει (vitex - βιβεχρωμ) αλλά νομίζω ότι ισχύει για όλα ... έχει να κάνει με το πως "ξεγελιέται" το μάτι σου βλέποντας ένα μικρό κομματάκι πάνω σε άσπρο χαρτί σε σχέση με ένα ολόκληρο τοίχο. Άν διαλέψεις από τετοιο διγματολόγιο δηλαδή θα σε συμβούλευα να πάρεις πιο ανοικτό από αυτό που σου φαινεται ότι ταιριάζει καλύτερα με αυτό που φαντάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις