Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από σχεδόν 9 μήνες είχα πάρει 1 ζευγάρι παπούτσια από το κατάστημα Nike της Λάρισας ωστοσο το καταστημα πλέον δεν υφίσταται. Υπάρχει τρόπος να βρω την απόδεξη αγοράς ; Χρειαζομαι αντιγραφο για την εγγυηση. 

Δημοσ.

Aν το συγκεκριμενο καταστημα ηταν τυπου franchise, θα βρεις τα κεντρικα και θα ρωτησεις εκει.

Δημοσ.

Όταν εννοείς εγγύηση??Έχω πάρει και εγώ ένα ζευγάρι όχι από τα nike αλλά από επώνυμο μαγαζί και στον πρώτο μήνα τρύπησε η αεροσολα από κάτω.. Γνωρίζει κάποιος αν με καλύπτει κάτι τέτοιο?? Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω που προσπαθησα καποτε να αξιοποίησω την εγγύηση για ενα ζευγάρι μπασκετικα nike που εσπασε το θυλίκι που πιανει το κορδονι μετα απο 1 προπόνηση ακρη δεν έβγαλα.. 

Αφου επικοινώνησα τοσο με το φυσικο κατάστημα απ'οπου τα αγορασα οσο και με ενα τηλεφωνο εξυπηρέτησης/support που βρηκα στο eshop της nike, απλα εγινα μπαλάκι μεταξυ των 2.

Μετα απο αρκετα τηλεφωνα στο support της nike και με συνομιλωντας με καποιον που ειχε υφος 1000 καρδιναλιων θαρρείς και θιξαμε τα αψεγαδαστα παπουτσια τους, μου είπαν τελικα εκει από τo support οτι πρεπει να στείλω τα παπουτσια στην Ολλανδία με δικα μου εξοδα και εφοσον εκεί διαπιστώσουν ότι οντως υπηρχε αστοχια θα μου δώσουν ενα κουπονι αντίστοιχης αξιας για να αγορασω κατι αλλο εφοσον αυτο το προϊόν δεν υπαρχει αλλο.. 

Ημουν ετοιμος να το προχωρησω ετσι για το γαμωτο αλλα τελικα πήγα σε εναν τσαγκαρη το εραψε το θυλίκι με 1ε και απο τοτε ποτέ δεν ξαναγορασα nike.. 

Screenshot_20200504_192958.jpg

Επεξ/σία από Maktheo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βγάλετε άκρη σε εγγύηση παπουτσιού που έχει φορεθεί (αγοραστεί) περισσότερο από ένα μήνα να μου πείτε και 'μένα...

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο αδερφός μου ειχε παρει ποδοσφαιρικα παπουτσια (παλι nike) και στην 2η προπόνηση είχαν ξεκολλήσει/σπασει ηδη 2 ταπες. 

Τα πήγε πισω στο καταστημα και πηρε άλλο ζευγάρι διαφορετικης μαρκας. Εκεί ανελαβε ο ιδιοκτήτης του φυσικου καταστηματος και δεν έγινε μπαλακι οπως στην δικη μου περιπτωση.. 

Επεξ/σία από Maktheo
Δημοσ.

Εντάξει τα παραπάνω να τα καταλάβω (αν και πάλι είναι δύσκολο να αποδείξεις ότι δεν έγινε κακή χρήση από εσένα π.χ. ένα αθλητικό παπούτσι προφανώς δεν είναι για αναρρίχηση). Ο TS τι ακριβώς εγγύηση περιμένει μετά από 9 μήνες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, TuXaKoS είπε

Εντάξει τα παραπάνω να τα καταλάβω (αν και πάλι είναι δύσκολο να αποδείξεις ότι δεν έγινε κακή χρήση από εσένα π.χ. ένα αθλητικό παπούτσι προφανώς δεν είναι για αναρρίχηση). Ο TS τι ακριβώς εγγύηση περιμένει μετά από 9 μήνες;

Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση. Ακόμη και τα παπούτσια.

Η Reebok δέχθηκε την επιστροφή σκισμένου παπουτσιού, το οποίο είχε αγοραστεί πριν επτά μήνες.

Είναι μικρής αξίας βέβαια (27 ευρώ), αλλά θα επιστρέψει πλήρως το ποσό, μόλις το παραλάβει. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την Reebok.

IMG20200419193315-min.jpg

Επεξ/σία από christakos07
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, christakos07 είπε

Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση. Ακόμη και τα παπούτσια.

Η Reebok δέχθηκε την επιστροφή σκισμένου παπουτσιού, το οποίο είχε αγοραστεί πριν επτά μήνες.

Είναι μικρής αξίας βέβαια (27 ευρώ), αλλά θα επιστρέψει πλήρως το ποσό, μόλις το παραλάβει. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την Reebok.

IMG20200419193315-min.jpg

Ισχύει η εγγύηση 2 ετών που επιβάλει η ΕΕ;

Εντυπωσιακό το ότι δέχτηκαν να τα αλλάξουν, αφου θα μπορούσες να τα έχεις κακομεταχειριστεί...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ηλεκτροσόκ είπε

Ισχύει η εγγύηση 2 ετών που επιβάλει η ΕΕ;

Εντυπωσιακό το ότι δέχτηκαν να τα αλλάξουν, αφου θα μπορούσες να τα έχεις κακομεταχειριστεί...

Ναι ισχύει. Σε όλα τα προϊόντα.

Δεν ήταν δικά μου τα παπούτσια, ήταν συγγενικού προσώπου. Τα χρησιμοποιούσε μόνο για περπάτημα, οπότε ήταν αδικαιολόγητο το σκισιμο του "πλέγματος".

• Moderators
Δημοσ.

Eιχα επιστρεψει Nike στο καταστημα που το αγορασα γιατι εσκασε στο ασχετο η αεροσολα μετα απο 3 μηνες περιπου, ή και παραπανω. Τους το αφησα και μετα απο μια εβδομαδα μου εδωσαν αλλο ζευγαρι. Ενταξει δεν ειναι και περιεργο, αστοχιες γινονται.

Δημοσ.
Στις 4/5/2020 στις 8:54 ΜΜ, agnostos13 είπε

Αν βγάλετε άκρη σε εγγύηση παπουτσιού που έχει φορεθεί (αγοραστεί) περισσότερο από ένα μήνα να μου πείτε και 'μένα...

Αγόρασα Adidas ultra boost 19, 24/10/19 από το official e shop τους.

3 μήνες μετά με χτυπούσε απίστευτα στην φτέρνα το αριστερό παπούτσι σε βαθμό να φουσκαλιάζει η φτέρνα...!!!! 

Αναλυτικό mail στην Adidas με φωτογραφίες, απόδειξη και το ιστορικό της υπόθεσης... 

Δωρεάν επιστροφή των παπουτσιών στην Γερμανία και επιστροφή των χρημάτων... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...