Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nomes είπε

Είσαι με original καλώδιο oculus link? αν ναι είναι πίο βαρύ από αυτό που δίνουν μαζί για την φόρτιση;

Είμαι με virtual desktop. Μετά από λίγο fine tuning και καλο WiFi AP ουσιαστικά κανείς ολα μα ολα τα παιχνίδια ασύρματα (είτε steamVR games, είτε Oculus games)

Το καλώδιο με νευρίασε, είχα disconnects.(όχι το αυθεντικό, αυτό ΔΕΝ κάνει για link, θέλει αγορά άλλου καλωδιου)

cable free και τα μυαλά στα κάγκελα!

Επεξ/σία από lefgiap
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, lefgiap είπε

my two cents: είμαι 25 χρόνια Gamer, πρώτη φορά στη ζωή μου έζησα τέτοια εμπειρία με το Half Life alyx στο oculus quest μου.

Αυτό ακριβώς. Ημουν 3 χρόνια με Oculus Rift και τους τελεφταιους μήνες με το Quest, το παιχνίδι είναι πραγματικά απίστευτο. Σε συνδυασμό  με Virtual Desktop εντελώς ασύρματα  πάει σε αλλο επίπεδο. 

Επεξ/σία από manosnike
Δημοσ.

Θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες απο το VR με Half-Life: Alyx ...
1. Πόσες ώρες μπορείς να παίζεις χωρις ενόχληση;
2. Πρέπει να είσαι όρθιος ή απολαμβάνεις την εμπειρία και καθιστός;
3. Πόσα τετραγωνικά χρειάζεσε στο δωμάτιο σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, sos2000 είπε

Έβαλα έπαιξα πρώτα το virtual battlegrounds και μετά το γύρισα σε Half life vr ...τι να πω ρε παιδιά , ήταν σαν να πήγαινα από atari σε n64 και η εμπειρία άστο ,το έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο ...καμιά μόντα να μην ξερνάμε πρέπει να βρούνε τώρα... xD

Εγώ να πω την αλήθεια όποτε δοκίμασα στο 5λεπτό ζαλιζομουν και ήθελα να ξεράσω καμία ώρα μετά!  Φταίω εγώ ή είναι και άλλοι σαν εμένα? 

Επεξ/σία από andreas314p
Syntax
Δημοσ.

Όχι φίλε δεν είσαι ο μόνος ! Στις αρχές είχα κάνει ένα παιχνίδι χωρίς τελεπορτ κ έτσι κ μ ήρθε να ξερασω στα 10 δευτερόλεπτα ...σιγά σιγά συνηθίζεται! 😊

Δημοσ.
15 ώρες πριν, christospvl είπε

Πωπω πρέπει να ναι γαμάτο με VR .. Αν και μέχρι να πέσει σε normal τιμή για το ευρύ κοινό το oculus μάλλον θα χει βγει κ άλλο half life 😂

Γιατί πολλά σου είναι τα 400€;

13 ώρες πριν, ison είπε

Υπαρχει και το VR του φτωχου aka ps4

Πρώτα δεν υπάρχει το παιχνίδι στο PS4 και επίσης άμα έχεις είδη καλό υπολογιστή μπορείς να πάρεις Oculus Rift S με μόνο 400€

13 ώρες πριν, freegr είπε

Τα ωραία της τεχνολογίας αλλά το σύστημα Πόσο κοστίζει για τον μέσο χρήστη;

Λοιπόν άμα θες να παίξεις κάθε VR παιχνίδι πρέπει να πάρεις το Oculus Rift S μαζί με έναν καλό υπολογιστή (αμα δεν έχεις) που βγαίνει στα 1000 ο υπολογιστής και 400 τα VR δηλαδή 1400€ αλλά άμα δεν θες να δώσεις τόσα χρήματα μπορείς να πάρεις το Oculus Quest που είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα μόνο που δεν χρειάζεσαι υπολογιστή, είναι ασύρματο και τα κάνει όλα χωρίς κινητά και βλακείες που είναι και αυτό 400€. Το κακό όμως είναι ότι μερικά παιχνίδια όπως το Half Life: Alyx δεν μπορεί να τα τρέξει και γενικώς δεν μπορείς καν να τα κατεβάσεις, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις ένα συγκεκριμένο καλώδιο σε ένα υπολογιστή και να το χρησιμοποιείς σαν να είναι κανονικό VR άρα θεωρητικά μόνο 400€ χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις VR

Δημοσ.
Στις 4/5/2020 στις 4:10 ΜΜ, lefgiap είπε

Είμαι με virtual desktop. Μετά από λίγο fine tuning και καλο WiFi AP ουσιαστικά κανείς ολα μα ολα τα παιχνίδια ασύρματα (είτε steamVR games, είτε Oculus games)

Το καλώδιο με νευρίασε, είχα disconnects.(όχι το αυθεντικό, αυτό ΔΕΝ κάνει για link, θέλει αγορά άλλου καλωδιου)

cable free και τα μυαλά στα κάγκελα!

Νταξ. Το έψαξα και αναρωτιέμαι γιατί δεν το είχα κάνει νωριτερα. Το περίεργο είναι ότι έχω καλύτερα γραφικά με το vd από ότι το καλώδιο(προφανώς όχι το αυθεντικό). Και να σκεφτεί κανείς οτι για να κάνεις wireless setup η μόνη εναλλακτική είναι το vive με σύνολο κανα χιλιάρικο.

Δημόσιο ευχαριστώ στο lefgiap που μου άνοιξε τα μάτια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Γιατί συμβαίνει η πλοκή του πριν από το Half-Life 2?? Φαίνεται ότι μετά το 2032 θα βγει το σηκουελ του Half-Life 2: Episode Two

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...