flyer Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Στις 4/5/2020 στις 11:34 ΠΜ, DragonDagger είπε Το τηλέφωνο το αγόρασα καινούργιο πριν 2 μήνες από το istorm. Χθες βράδυ έβλεπα netflix, είχα κάπου στα 25 με 40% μπαταρία και ξαφνικά το τηλέφωνο άρχιζε να ανεβάζει θερμοκρασία, έπειτα μου εμφάνισε το μήνυμα με ένα θερμόμετρο " Το iPhone πρέπει να κρυώσει για να το χρησιμοποιήσετε." Κυριολεκτικά η θήκη έκαιγε τόσο που το άφησα, έβγαλα τη θήκη και το παράτησα. Νέκρωσε το σήμα και λίγο μετά άρχισε να πιάνει φυσιολογική θερμοκρασία και επανήλθε. Δεν μου έτυχε ξανά, ούτε αντιμετωπίζω κάποιο θέμα με τη συσκευή. Η θερμοκρασία ακόμα και στον ήλιο όταν το αφήνω στο αμάξι είναι καλή και στην καθημερινή μου χρήση, κλήσεις, μηνύματα, mails κλπ δεν είχα ποτέ θέμα. Βέβαια δεν έχω κάποιο παιχνίδι για να κρίνω την ομαλότητα της μπαταρίας άλλα ούτε και δοκίμασα κάποιο benchmark.\ Σε iphone φίλου έτυχε παραπάνω θέμα όμως καλοκαίρι μέσα στον ήλιο με 40 βαθμούς. Είναι κάτι που αξίζει να δώσω σημασία και να μιλήσω με istorm ή μπορεί να έτυχε; Μου έκανε εντύπωση που ένας τέτοιος επεξεργαστής ανέβασε τόση θερμοκρασία βράδυ, με netflix. Καθαρή εγκατάσταση έχεις δοκιμάσει (set up as new device)? Αν όχι, κάνε το και χωρίς να εγκαταστήσεις καμία εφαρμογή (παρά μόνο τις εφαρμογές που ανακάλυψες το πρόβλημα πχ Netflix) κάνε τις δοκιμές σου. Έτσι θα έχεις μια καλή ένδειξη για το αν το πρόβλημα είναι software ή hardware...
tilaverboy Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ από istorm δεν έχω καλή εικόνα. Έχω το iPhone 8. Το πήγα 4 φορές όταν είχα εγγύηση. Έβγαζα φωτό και έκλεινε τελειως η οθόνη. Πήγα με βίντεο τραβηγμένο με το iPad μου έλεγαν κύριε μου εμείς δεν μπορούμε να το αναπαράγουμε το εν λόγω πρόβλημα. Άπειρες συνομιλίες με την Apple στο chat που σκίστηκαν να με εξυπηρετήσουν. Ώσπου με έκοψε και έστειλα φωτογραφίες στην document και βίντεο με το πρόβλημα να το αναπαράγω και μου είπαν Ότι η συμπεριφορά της συσκευής δεν είναι φυσιολογική σε καμία περίπτωση κ να το στείλω και εφόσον ήταν σε εγγύηση θα γίνει άμεση αντικατάσταση. Φυσικά και έγινε αντικατάσταση και προβλήματα 0. Από εμενα ΜΟΝΟ Document. Το πρόβλημα με την istorm ακόμα κ με το βίντεο ήταν ότι προσπαθούσαν να με πείσουν ότι εγώ έχω το πρόβλημα και όχι η συσκευή. Επίσης το βίντεο μου έλεγαν εμείς δεν μπορούμε να το αναγνωρίσουμε ως επίσημο και άλλα τέτοια. Μετά από 2 μήνες έσκασε η βόμβα με τα 8αρια που είχαν πρόβλημα στη μητρική. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από tilaverboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα