DragonDagger Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Το τηλέφωνο το αγόρασα καινούργιο πριν 2 μήνες από το istorm. Χθες βράδυ έβλεπα netflix, είχα κάπου στα 25 με 40% μπαταρία και ξαφνικά το τηλέφωνο άρχιζε να ανεβάζει θερμοκρασία, έπειτα μου εμφάνισε το μήνυμα με ένα θερμόμετρο " Το iPhone πρέπει να κρυώσει για να το χρησιμοποιήσετε." Κυριολεκτικά η θήκη έκαιγε τόσο που το άφησα, έβγαλα τη θήκη και το παράτησα. Νέκρωσε το σήμα και λίγο μετά άρχισε να πιάνει φυσιολογική θερμοκρασία και επανήλθε. Δεν μου έτυχε ξανά, ούτε αντιμετωπίζω κάποιο θέμα με τη συσκευή. Η θερμοκρασία ακόμα και στον ήλιο όταν το αφήνω στο αμάξι είναι καλή και στην καθημερινή μου χρήση, κλήσεις, μηνύματα, mails κλπ δεν είχα ποτέ θέμα. Βέβαια δεν έχω κάποιο παιχνίδι για να κρίνω την ομαλότητα της μπαταρίας άλλα ούτε και δοκίμασα κάποιο benchmark.\ Σε iphone φίλου έτυχε παραπάνω θέμα όμως καλοκαίρι μέσα στον ήλιο με 40 βαθμούς. Είναι κάτι που αξίζει να δώσω σημασία και να μιλήσω με istorm ή μπορεί να έτυχε; Μου έκανε εντύπωση που ένας τέτοιος επεξεργαστής ανέβασε τόση θερμοκρασία βράδυ, με netflix.
paolo.catti Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, DragonDagger είπε Το τηλέφωνο το αγόρασα καινούργιο πριν 2 μήνες από το istorm. Χθες βράδυ έβλεπα netflix, είχα κάπου στα 25 με 40% μπαταρία και ξαφνικά το τηλέφωνο άρχιζε να ανεβάζει θερμοκρασία, έπειτα μου εμφάνισε το μήνυμα με ένα θερμόμετρο " Το iPhone πρέπει να κρυώσει για να το χρησιμοποιήσετε." Κυριολεκτικά η θήκη έκαιγε τόσο που το άφησα, έβγαλα τη θήκη και το παράτησα. Νέκρωσε το σήμα και λίγο μετά άρχισε να πιάνει φυσιολογική θερμοκρασία και επανήλθε. Δεν μου έτυχε ξανά, ούτε αντιμετωπίζω κάποιο θέμα με τη συσκευή. Η θερμοκρασία ακόμα και στον ήλιο όταν το αφήνω στο αμάξι είναι καλή και στην καθημερινή μου χρήση, κλήσεις, μηνύματα, mails κλπ δεν είχα ποτέ θέμα. Βέβαια δεν έχω κάποιο παιχνίδι για να κρίνω την ομαλότητα της μπαταρίας άλλα ούτε και δοκίμασα κάποιο benchmark.\ Σε iphone φίλου έτυχε παραπάνω θέμα όμως καλοκαίρι μέσα στον ήλιο με 40 βαθμούς. Είναι κάτι που αξίζει να δώσω σημασία και να μιλήσω με istorm ή μπορεί να έτυχε; Μου έκανε εντύπωση που ένας τέτοιος επεξεργαστής ανέβασε τόση θερμοκρασία βράδυ, με netflix. Εγώ θα πρότεινα να επικοινωνήσεις με την istorm δεν χανεις και τιποτα μπορει να ειναι ελλατωματικη η συσκευη! Μπορει απο την αλλην να ειναι και software issue. Και εγω εχω iPhone 7 και ειναι αριστο απο αποψη αποδοσης δεν θερμαινεται ποτε αλλα ξαφνικα πριν καποιες μερες ανεβασε και εμενα πολυ υψηλη θερμοκρασια δηλαδη δεν μπορουσα να το πιασω με την θηκη και το εσβησα του εβγαλα την θηκη και οταν κρυωσε το ξανα αναψα και δεν μου το ξανα εκανε. 1
DragonDagger Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, paolo.catti είπε Εγώ θα πρότεινα να επικοινωνήσεις με την istorm δεν χανεις και τιποτα μπορει να ειναι ελλατωματικη η συσκευη! Μπορει απο την αλλην να ειναι και software issue. Και εγω εχω iPhone 7 και ειναι αριστο απο αποψη αποδοσης δεν θερμαινεται ποτε αλλα ξαφνικα πριν καποιες μερες ανεβασε και εμενα πολυ υψηλη θερμοκρασια δηλαδη δεν μπορουσα να το πιασω με την θηκη και το εσβησα του εβγαλα την θηκη και οταν κρυωσε το ξανα αναψα και δεν μου το ξανα εκανε. είμαι στην τελευταία έκδοση 13.4.1
paolo.catti Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, DragonDagger είπε είμαι στην τελευταία έκδοση 13.4.1 και εγώ το ίδιο σε αυτήν είμαι οπότε μπορεί να είναι και θέμα software οχι hardware
DragonDagger Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Θα φανεί όμως παρόλα αυτά μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω ένα hardcore test να δω σε τι επίπεδα κυμαίνεται ένα νορμάλ iphone έναντι ενός προβληματικού; Θέλω να πω εάν υπάρχει θέμα δεν θα φανεί η διαφορά στη θερμοκρασία του A13? Τελικά επικοινώνησα με την apple και στο διαγνωστικό που έγινε βρέθηκε πρόβλημα στους σένσορερ της θερμοκρασίας. Μίλησα ήδη με την istorm τους εξήγησα το θέμα και μου είπαν συνήθως κάνουν αντικατάσταση με καινούργια συσκευή. Τι να πω μέσα σε 1 μήνα αγόρασα 2 iphone ελπίζω να φερθούν σωστά και να μην μου αρχίσουν τα μα και τα μου και τα σέρβις και τις αναμονές. Εγώ για 5μέρες έχω ένα παλιό Iphone να κάνω την δουλειά μου άλλα ως εκεί, αυτοί μου είπαν πως δεν θα κρατήσει παραπάνω.
ChristinaVal Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Νομίζω είναι θέμα λογισμικού. Πολλοί που αναβάθμισαν σε 13.4.1 έχουν το ιδιο θέμα.
DragonDagger Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στις 6/5/2020 στις 3:18 ΜΜ, ChristinaVal είπε Νομίζω είναι θέμα λογισμικού. Πολλοί που αναβάθμισαν σε 13.4.1 έχουν το ιδιο θέμα. Στο τσεκ που έκανε η apple μέσω ρυθμίσεων αρχικά το απέκλεισε να είναι η ενημέρωση και η ίδια μου είπε πως είναι θέμα hardware με τον αισθητρήρα της θερμοκρασίας. Ομολογώ πως σε τέτοια θερμοκρασία δεν ξαναβρέθηκε το κινητό με ότι κι αν προσπάθησα να την ανεβάσω, είτε σε προβολή βίντεο, φως του ήλιου, benchmark ακόμα και κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Βέβαια η συσκευή διατηρεί μια Χ θερμοκρασία κυρίως από τη μέση και κάτω άλλα δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι φυσιολογική ή όχι διότι δεν έχει κάποιος γνωστός μου το 11άρι. Αφού λοιπόν εκνευρίστηκα με το istorm άλλα και την apple με την απαράδεκτη aftersale υποστήριξη τους αποφάσισα να το κεατήσω με ή χωρίς πρόβλημα. Καταρχήν θεωρώ μέγιστη αναξιοπιστία το να σου λέει επίσημο σέρβις πως στην αντικατάσταση ενδεχομένως να παραλάβεις iphone με μεταχειρισμένο hardware στο εσωτερικό (επεξεργαστής, κάμερα κλπ) και πως για να μάθω εάν θα πάρω το λεγόμενο μεταχειρισμένο ή το λεγόμενο καινούργιο από το τμήμα παραγωγής των αντικαταστάσως (ΕΛΕΟΣ) θα πρέπει να μιλήσω στην apple. Η APPLE υποστηρίζει πως θα είναι καινούργιο και όταν της είπα για το περιστατικό της istorm μου είπαν πως δεν γνωρίζουν τι γίνεται εκεί (ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ) και μάλιστα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη όπου κάλεσα στην info και μου είπαν ξεκάθαρα πως τα τηλέφωνα της αντικατάστασης είναι μεταχειρισμένα και το πίστεψα εννοείται διότι όπως θα έπαιρνα εγώ ένα τηλέφωνο σκέτο με διαφορετικό IMEI έτσι κάποιος μελλοντικά θα πάρει και το δικό μου αφού το επισκευάσουν. FAIL Τέλος πάντων, χθες μου πρότεινα πριν το στείλω (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ) στο σέρβις να κάνω μια δοκιμή που θα κάνανε έτσι κι αλλιώς οι τεχνική με το να κάνω reset να μην φορτώσω καμία εφαρμογή και να κάνουν ξανά διαγωνστικό έλεγχο μήπως και φταίει κάποιο app ή το software το εργοστασιακό της apple, ΑΚΡΑΙΟ; ΕΝΤΕΛΩΣ! Μου ζήτησαν και φωτογραφίες να τους στείλω δήθεν για τα κεντρικά τους όπου σαφώς και δεν απάντησε ποτέ κανείς τους. Τι να πω έχω ξενερώσει στην ίδεα και μόνο της προβληματικής συσκευής που σκέφτομαι να γυρίσω ξανά στο android. Ευτυχώς που δεν πρόλαβα να αγοράσω και ένα mac που είχα προγραμματισμένο μέσα στο καλοκαίρι. Πολύ κρίμα να είναι μόνη της με ένα σωστό λογισμικό που για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να πάρεις APPLE και να έχει τόσο κακή συμπεριφορά προς τους καταναλωτές. Στο android οι επιλογές είναι άπειρες με το να ξενερώσεις με την Samsung παράδειγμα δεν αναγκάζεσαι να φύγεις από αυτό. Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει ας γίνει, χίλιες φορές να καεί και να πάρω ένα άλλο κινητό παρά να εκνευρίζομαι κάθε φορά προσπαθόντας να βγάλω άκρη και να μου λένε στείλε με αναμονές και σέρβις της κακιάς ώρας όπου στην τελική και αντικατάσταση να μου κάνουν θα πάρω κάτι που δεν θα ξέρω τι είναι.
ChristinaVal Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 εμένα υπερθερμαίνεται με συγκεκριμένες εφαρμογές ακόμα και 2' χρήσης. Το είχα πάει στο iStorm και μου είπαν οτι και οι ίδιοι έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα απο τη στιγμή που έβαλαν την 13.4.1.
hercoulis Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δεν ζεσταίνεται μόνο το 11! Γενικά μη δίνετε πολύ σημασία, χαρείτε τα κινητά σας.
Drake27 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Στις 7/5/2020 στις 9:43 ΜΜ, DragonDagger είπε Στο τσεκ που έκανε η apple μέσω ρυθμίσεων αρχικά το απέκλεισε να είναι η ενημέρωση και η ίδια μου είπε πως είναι θέμα hardware με τον αισθητρήρα της θερμοκρασίας. Ομολογώ πως σε τέτοια θερμοκρασία δεν ξαναβρέθηκε το κινητό με ότι κι αν προσπάθησα να την ανεβάσω, είτε σε προβολή βίντεο, φως του ήλιου, benchmark ακόμα και κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Βέβαια η συσκευή διατηρεί μια Χ θερμοκρασία κυρίως από τη μέση και κάτω άλλα δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι φυσιολογική ή όχι διότι δεν έχει κάποιος γνωστός μου το 11άρι. Αφού λοιπόν εκνευρίστηκα με το istorm άλλα και την apple με την απαράδεκτη aftersale υποστήριξη τους αποφάσισα να το κεατήσω με ή χωρίς πρόβλημα. Καταρχήν θεωρώ μέγιστη αναξιοπιστία το να σου λέει επίσημο σέρβις πως στην αντικατάσταση ενδεχομένως να παραλάβεις iphone με μεταχειρισμένο hardware στο εσωτερικό (επεξεργαστής, κάμερα κλπ) και πως για να μάθω εάν θα πάρω το λεγόμενο μεταχειρισμένο ή το λεγόμενο καινούργιο από το τμήμα παραγωγής των αντικαταστάσως (ΕΛΕΟΣ) θα πρέπει να μιλήσω στην apple. Η APPLE υποστηρίζει πως θα είναι καινούργιο και όταν της είπα για το περιστατικό της istorm μου είπαν πως δεν γνωρίζουν τι γίνεται εκεί (ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ) και μάλιστα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη όπου κάλεσα στην info και μου είπαν ξεκάθαρα πως τα τηλέφωνα της αντικατάστασης είναι μεταχειρισμένα και το πίστεψα εννοείται διότι όπως θα έπαιρνα εγώ ένα τηλέφωνο σκέτο με διαφορετικό IMEI έτσι κάποιος μελλοντικά θα πάρει και το δικό μου αφού το επισκευάσουν. FAIL Τέλος πάντων, χθες μου πρότεινα πριν το στείλω (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ) στο σέρβις να κάνω μια δοκιμή που θα κάνανε έτσι κι αλλιώς οι τεχνική με το να κάνω reset να μην φορτώσω καμία εφαρμογή και να κάνουν ξανά διαγωνστικό έλεγχο μήπως και φταίει κάποιο app ή το software το εργοστασιακό της apple, ΑΚΡΑΙΟ; ΕΝΤΕΛΩΣ! Μου ζήτησαν και φωτογραφίες να τους στείλω δήθεν για τα κεντρικά τους όπου σαφώς και δεν απάντησε ποτέ κανείς τους. Τι να πω έχω ξενερώσει στην ίδεα και μόνο της προβληματικής συσκευής που σκέφτομαι να γυρίσω ξανά στο android. Ευτυχώς που δεν πρόλαβα να αγοράσω και ένα mac που είχα προγραμματισμένο μέσα στο καλοκαίρι. Πολύ κρίμα να είναι μόνη της με ένα σωστό λογισμικό που για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να πάρεις APPLE και να έχει τόσο κακή συμπεριφορά προς τους καταναλωτές. Στο android οι επιλογές είναι άπειρες με το να ξενερώσεις με την Samsung παράδειγμα δεν αναγκάζεσαι να φύγεις από αυτό. Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει ας γίνει, χίλιες φορές να καεί και να πάρω ένα άλλο κινητό παρά να εκνευρίζομαι κάθε φορά προσπαθόντας να βγάλω άκρη και να μου λένε στείλε με αναμονές και σέρβις της κακιάς ώρας όπου στην τελική και αντικατάσταση να μου κάνουν θα πάρω κάτι που δεν θα ξέρω τι είναι. Λοιπόν θα σου πω το εξής,αρχικά κακώς που μίλησες με istorm,οι άνθρωποι απλά δεν ασχολούνται και δείχνουν ότι η Apple δεν ασχολητε με τα after service,πολύς κόσμος μου έχει κάνει παράπονα για αυτούς και όλοι έχουν στραφεί στο άλλο authorized service της Apple,τη document,θα πω από προσωπική μου εμπειρία τι είπε ο ένας και τι ο άλλος. Εχω ένα iPad Pro 12.9 2nd gen,αγορασμένο από Αμερική,απόδειξη δεν είχα μιας και μου το έφεραν από εκεί.Μου έβγαλε lightbleed στην αριστερή μεριά της οθόνης και πάνω που θα έληγε η εγγύηση,παίρνω τηλ στην istorm τους δίνω τον σειριακό και μου λένε ‘’συγνώμη επειδή αυτό είναι από Αμερική δεν το καλύπτει η εγγύηση’’ αφού τσακώθηκα και τους το έκλεισα πήρα τηλ στην document,τους δίνω σειριακό και μου λένε ‘’ναι είναι εντός εγγυήσεως το iPad,θα συμπληρώσετε μια φόρμα και θα το στείλετε,εντός 5 ημερών θα έχετε την αντικατάσταση’’ και τους ρώτησα επειδή είναι από Αμερική καλύπτεται εδω?! Η απάντηση τους ‘’γιατί να μην καλυφτεί από εγγύηση στη ευρωπη?!αυτο βγήκε παγκόσμιος παντού,αν μου λέγατε ότι είχατε το iPhone XS από Κίνα,αυτό ναι δεν θα μπορούσαμε να το καλύψουμε γιατι είναι ειδική έκδοση μόνο για Κίνα (2καρτο με 2 φυσικές κάρτες σιμ)’’ και έτσι και έγινε,το έστειλα και σε 5 μέρες είχα στα χέρια μου την αντικατάσταση με έξτρα 3 μήνες εγγύησης.
DragonDagger Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Στις 15/5/2020 στις 4:36 ΜΜ, Drake27 είπε Λοιπόν θα σου πω το εξής,αρχικά κακώς που μίλησες με istorm,οι άνθρωποι απλά δεν ασχολούνται και δείχνουν ότι η Apple δεν ασχολητε με τα after service,πολύς κόσμος μου έχει κάνει παράπονα για αυτούς και όλοι έχουν στραφεί στο άλλο authorized service της Apple,τη document,θα πω από προσωπική μου εμπειρία τι είπε ο ένας και τι ο άλλος. Εχω ένα iPad Pro 12.9 2nd gen,αγορασμένο από Αμερική,απόδειξη δεν είχα μιας και μου το έφεραν από εκεί.Μου έβγαλε lightbleed στην αριστερή μεριά της οθόνης και πάνω που θα έληγε η εγγύηση,παίρνω τηλ στην istorm τους δίνω τον σειριακό και μου λένε ‘’συγνώμη επειδή αυτό είναι από Αμερική δεν το καλύπτει η εγγύηση’’ αφού τσακώθηκα και τους το έκλεισα πήρα τηλ στην document,τους δίνω σειριακό και μου λένε ‘’ναι είναι εντός εγγυήσεως το iPad,θα συμπληρώσετε μια φόρμα και θα το στείλετε,εντός 5 ημερών θα έχετε την αντικατάσταση’’ και τους ρώτησα επειδή είναι από Αμερική καλύπτεται εδω?! Η απάντηση τους ‘’γιατί να μην καλυφτεί από εγγύηση στη ευρωπη?!αυτο βγήκε παγκόσμιος παντού,αν μου λέγατε ότι είχατε το iPhone XS από Κίνα,αυτό ναι δεν θα μπορούσαμε να το καλύψουμε γιατι είναι ειδική έκδοση μόνο για Κίνα (2καρτο με 2 φυσικές κάρτες σιμ)’’ και έτσι και έγινε,το έστειλα και σε 5 μέρες είχα στα χέρια μου την αντικατάσταση με έξτρα 3 μήνες εγγύησης. Και το iPad που πήρες; Είχες διευκρίνιση για το αν είναι καινούργιο ή μεταχειρισμένό; Εμένα το κινητό είναι αγορασμένο πριν 2 μήνες ακριβώς, αν μου τύχαινε σέρβις τελευταίο μήνα δεν θα με ένοιαζε, όπως επίσης και να μείνω χωρίς ταμπλετ για 1 μήνα, κινητό όμως κομματάκι δύσκολο. Στις 11/5/2020 στις 11:18 ΠΜ, hercoulis είπε Δεν ζεσταίνεται μόνο το 11! Γενικά μη δίνετε πολύ σημασία, χαρείτε τα κινητά σας. Έλα να πιάσεις το δικό μου 11 και τα λέμε. YouTube θερμοκρασία, βλέπω υιέ κάμερες του μαγαζιού από την εφαρμογή θερμοκρασία, νετφλιξ θερμοκρασία. Στο δεύτερο iPhone που αγοράσαμε έναν μήνα πριν SE η θερμοκρασία είναι μια χαρά όπως και στο Pro φίλου. Άρα ζεσταίνεται μόνο το 11!
Drake27 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, DragonDagger είπε Και το iPad που πήρες; Είχες διευκρίνιση για το αν είναι καινούργιο ή μεταχειρισμένό; Εμένα το κινητό είναι αγορασμένο πριν 2 μήνες ακριβώς, αν μου τύχαινε σέρβις τελευταίο μήνα δεν θα με ένοιαζε, όπως επίσης και να μείνω χωρίς ταμπλετ για 1 μήνα, κινητό όμως κομματάκι δύσκολο. Έλα να πιάσεις το δικό μου 11 και τα λέμε. YouTube θερμοκρασία, βλέπω υιέ κάμερες του μαγαζιού από την εφαρμογή θερμοκρασία, νετφλιξ θερμοκρασία. Στο δεύτερο iPhone που αγοράσαμε έναν μήνα πριν SE η θερμοκρασία είναι μια χαρά όπως και στο Pro φίλου. Άρα ζεσταίνεται μόνο το 11! Κοίτα είναι κάποια πράγματα που δυστυχώς θέλοντας και μη θα γίνουν,αν είσαι από Αθήνα εγώ θα έλεγα να πας κατευθείαν από document, μπορεί να σε εξυπηρετήσουν ποιο άμεσα και ποιο γρήγορα.
bahamut_zero Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Ειναι πολιτικη πολλων εταιριων (οχι μονο της apple) να κανουν αντικατασταση συσκευων με ανακατασκευασμενες (οχι απλα μεταχειρισμενες). η εγγυηση που εχεις 22 μηνες θα συνεχισει να ισχυει
DragonDagger Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που το αγόρασα. Κακώς αποφάσισα να αγοράσω ακριβό τηλέφωνο, μια χαρά ήμουν και στο μπατζετ με τα 250 ευρώ, και να πάθαινε κάτι απλώς το άλλαζες δεν έκλαιγες τα λεφτά σου. Κλείνοντας το support της Apple είναι μακράν ότι χειρότερο έχω πετύχει και η iStorm εντελώς τριτοτέταρτη σε σημείο που μπορείς να πεις χειρότερη κι από σκρουτζομάγαζο! ευχαριστω για τις απαντήσεις.
Klempr Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Στις 11/5/2020 στις 11:18 ΠΜ, hercoulis είπε Δεν ζεσταίνεται μόνο το 11! Γενικά μη δίνετε πολύ σημασία, χαρείτε τα κινητά σας. Αφου του ειπαν και στην istorm πως εχει θεμα η συσκευη. Αλλα και αυτο ρε παιδι μου που τα σκας για καλη συσκευη και αγοραζεις απο istorm για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο (που και καλα ειναι η πιο αξιοπιστη) και να σου βγει ελλατωματικη η συσκευη και να ταλαιπωρηθεις και για το σερβις οπως αναφερει ο φιλος τι να πω. Εγω προσωπικα προτιμω σκρουτζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα