Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν την εν τίτλο κάρτα. Την είχα αγοράσει πρόσφατα και έτρωγα τα κλασικά blue screen Black screen , μετά από άπειρες ωρες στο ίντερνετ και πολλές προσπάθειες βρήκα την λύση (για μένα τουλάχιστον) ΜΗΝ κατέβασετε (για αυτό το version που τρέχει τώρα) της gigabyte την εφαρμογή για την ρύθμιση της κάρτας γραφικών. Έκανα φορμάτ δεν το εγκατέστησα και από τότε το σύστημα τρέχει χωρίς προβλήματα.  

Ελπίζω να βοηθήσω κάποιον στο μέλλον ! 🤷🏼‍♂️ 💪

Δημοσ.

Για ποιον λόγο να κατεβάσει κάποιος το πρόγραμμα που δίνει η κάθε εταιρία;

ο adrenaline πλέον μπορεί να κάνει τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Έεε το είχα δει και εγώ όταν κατέβαζα τους driver έλεγα γιατί όχι; (!) Και την πάτησα !

1 εβδομάδα έψαχνα από εδώ και από εκεί για να βρω λύση.. και η βλακεία ήταν ότι το έτρεξα μόλις την αγόρασα οπότε δεν είχα κάποιο στοιχείο ότι φταίει αυτό... Τέλος πάντων happy end. 

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες , απλά εγώ είδα (σαν ένας μέσος χρήστης που είμαι) ότι ο κατασκευαστής μου παρέχει δωρεάν ένα πρόγραμμα που μέσα από αυτό μπορω να ελέγχω τα φανακια, rgb, χρονισμους για oc κλπ. Επειδή λοιπον έκανα αυτό το λαθος είπα να το αναφέρω εδώ ΜΗΠΩΣ βοηθήσω κάποιον που έκανε εν άγνοια του ότι και εγώ. Και πάλι δεν αποκλείω την εφαρμογή ίσως βγάλουν κάποιο patch και το διορθώσουν... 🤷🏼‍♂️

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/5/2020 στις 6:38 ΜΜ, Xristaras12 είπε

Για ποιον λόγο να κατεβάσει κάποιος το πρόγραμμα που δίνει η κάθε εταιρία;

ο adrenaline πλέον μπορεί να κάνει τα πάντα.

Ναι αλλά αν κάποιος δεν θέλει αυτά τα πάντα παρά μόνο τα βασικά, όπως έλεγχο στροφών ανεμιστήρα και παρακολούθηση θερμοκρασίας, άντε και να ανεβάσεις λίγο μνήμες, η εφαρμογή του κατασκευαστή είναι ελαφρύτερη ταχύτερη και περιεκτικότερη.

Επεξ/σία από nicksoti

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...