str1979 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Καλημερα Το αυτοκίνητο μου είναι παλιό, έχει κεντρικό κλείδωμα αλλά όχι ασύρματο, δλδ το κλειδώνω κ το ξεκλείδωνω με το κλειδί στην κλειδαριά. Βλέπω σε αγγελίες διάφορα συστήματα ασύρματου κεντρικου κλειδώματος με τηλεχειρισμό σε κάτι χαμηλές τιμές της τάξεως των 15-20-25€. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κανείς, αν είναι ευχαριστημένο και κατά πόσο αυτά τα συστήματα είναι ασφαλή από υποκλοπές Ανεβάζω και μια τυχαία υλοποίηση που βρήκα στο ιντερνετ
babisgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω βάλει παρόμοιο στο επαγγελματικό μου,και μάλιστα δεν είχε καν κεντρικό κλείδωμα όποτε έβαλα και actuators για κλείδωμα.Απο τα καλύτερα 25€ που έδωσα....δουλεύει άψογα .δεν έχει τύχει να ξεκλειδώσει από άλλον αλλά δεν το αποκλείω αφού δεν είναι και rolling code. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από babisgr
str1979 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα Ευχαριστώ για την απάντηση Εσύ το πέρασες η από εκεί που το αγόρασες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα