Aggelos_INSM Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Διαγράφηκε. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Aggelos_INSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Η γραμμή του καλωδίου όμως που έρχεται σέ εσένα δεν είναι σέ ευθεία γραμμή, κάνει διακλαδώσεις.... οπότε λογικά σού λέει τόσο. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από bill27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 1. ο υπολογισμος της αποστασης μεσω του attenuation θεωρει οτι μιλαμε για τελεια κατασταση χαλκου στο δικτυθο, χωρις ενωσεις και χωρις παρεμβολες απο crosstalk απο τις διπλανες γραμμες. Ειναι το optimal. Απο τη στιγμη που υπαρχει crosstalk και ενωσεις στο καλωδιο αναλογα το πληθος των δευτερων και το μεγεθος του πρωτου το attenuation μεγαλωνει χωρις να μεγαλωνει η πραγματικη αποσταση. 2. το οτι εχεις διπλα σου καμπινα/dslam δε σημαινει παντα οτι συνδεεσαι σε αυτο, ο τροπος για να να δεις που συνδεεσαι ειναι να κοτιαξεις στο κατανεμητη του κητριου σου ή στο box του οτε εξω το αναραφεομενο νουμερο που συνηθως ειναι της μορφης (ΧΧΧ-ΨΨ, ΨΨ-ΧΧΧ ή ΧΧΧ) οπου ΧΧΧ δηλωνει το καφαο/καμπινα που ανηκεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, panoc είπε 1. ο υπολογισμος της αποστασης μεσω του attenuation θεωρει οτι μιλαμε για τελεια κατασταση χαλκου στο δικτυθο, χωρις ενωσεις και χωρις παρεμβολες απο crosstalk απο τις διπλανες γραμμες. Ειναι το optimal. Απο τη στιγμη που υπαρχει crosstalk και ενωσεις στο καλωδιο αναλογα το πληθος των δευτερων και το μεγεθος του πρωτου το attenuation μεγαλωνει χωρις να μεγαλωνει η πραγματικη αποσταση. 2. το οτι εχεις διπλα σου καμπινα/dslam δε σημαινει παντα οτι συνδεεσαι σε αυτο, ο τροπος για να να δεις που συνδεεσαι ειναι να κοτιαξεις στο κατανεμητη του κητριου σου ή στο box του οτε εξω το αναραφεομενο νουμερο που συνηθως ειναι της μορφης (ΧΧΧ-ΨΨ, ΨΨ-ΧΧΧ ή ΧΧΧ) οπου ΧΧΧ δηλωνει το καφαο/καμπινα που ανηκεις. Υπαρχει περίπτωση να μην εχω τέτοιο box ; Γιατι δεν εχω παρατηρήσει τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Υπαρχει περίπτωση να μην εχω τέτοιο box ; Γιατι δεν εχω παρατηρήσει τίποτα.. Οχι δεν υπαρχει, απο καπου ερχεται το καλωδιο. Εαν εισαι σε πολυκατοικια εχεις σιγουρα κατανεμητη + σιγουρα καποιο κουτι εκει γυρω εαν εισαι μονοκατοικια δεν εχεις κατανεμητη αλλα σιγουρα εχει κουτι ειτε σε κολωνα που ερχεται το καλωδιο σπιτι σου ειτε σε διπλανα κτηρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 43 λεπτά πριν, panoc είπε Οχι δεν υπαρχει, απο καπου ερχεται το καλωδιο. Εαν εισαι σε πολυκατοικια εχεις σιγουρα κατανεμητη + σιγουρα καποιο κουτι εκει γυρω εαν εισαι μονοκατοικια δεν εχεις κατανεμητη αλλα σιγουρα εχει κουτι ειτε σε κολωνα που ερχεται το καλωδιο σπιτι σου ειτε σε διπλανα κτηρια. Πολυκατοικία ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, panoc είπε Οχι δεν υπαρχει, απο καπου ερχεται το καλωδιο. Εαν εισαι σε πολυκατοικια εχεις σιγουρα κατανεμητη + σιγουρα καποιο κουτι εκει γυρω εαν εισαι μονοκατοικια δεν εχεις κατανεμητη αλλα σιγουρα εχει κουτι ειτε σε κολωνα που ερχεται το καλωδιο σπιτι σου ειτε σε διπλανα κτηρια. Ναι, δεν έχει απεξω, απεναντι απο την πολυκατοικία μου εχει ενα κουτι ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα