alan2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, ManFromEarth είπε οχι δεν παω λαική, ποτέ δεν μου ταιριαξε. για μαναβικη παω σε καταστημα μαναβικης, οπου πληρωνω οπως εκανα παντα με καρτα. Γιατί όμως: Πληρώνεις παραπάνω, η λαϊκή είναι φθηνότερη.
lactate Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Πόσο μαρέσει που από γυμναστική έξω έγινε το θέμα supermarket vs λαϊκή
ManFromEarth Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, alan2 είπε Γιατί όμως: Πληρώνεις παραπάνω, η λαϊκή είναι φθηνότερη. Δεν μου ταιριαζει η αισθητικη της. Προτιμω να ψωνιζω χωρις τις γαιδουροφωναρες του καθε ουγκαμπουγκα και χωρις να πρεπει να ελιχθω αναμεσα σε συμπολιτες μου που συνδυαζουν λαικη με βολτα/κουτσομπολιο.
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Snoob είπε Έπειτα, οι τιμές δεν συμφέρουν. Βρίσκω τα πάντα στα σ/μ (εκτός από μικρό κολοκυθάκι, γι' αυτό κι έκανα το λάθος να πάω την τελευταία φορά) και σε καλύτερες τιμές. Καρότα 1,10 όταν τα βρίσκω συστηματικά στο σ/μ 70 λεπτά; Γιατί; Και να πω ότι ήταν δικά τους, άντε κομμάτια να γίνει, να "στηρίξω το μικρό παραγωγό". Από τους καροτάδες τα έχουν αγορασμένα. Κι ένας που είχε δικά του, τα πούλαγε με τη φούντα, την οποία σου τη ζύγιζε στην ήδη ακριβότερη τιμή και μετά -χωρίς να σε ρωτήσει- την έκοβε. Πλήρωνες 1,5 για 800 γραμμάρια καρότο, τελικά. Ο κανόνας πάντως είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που περιγράφεις, δλδ στη λαϊκή τα είδη μαναβικής - με λίγο ψάξιμο βέβαια - τα βρίσκεις και σε καλύτερη ποιότητα και σε χαμηλότερη τιμή. Βέβαια σε κλέβουν λίγο στο ζύγι, αλλά και πάλι φτηνότερα σου έρχεται. Α ξέχασα, ούτε αποδείξεις δίνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα