Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Το καβάτζα έχει την κάρτα που σου έχω βάλει στην τελευταία σύνθεση 471€ ..........

https://kavatza.gr/hy-anavathmisi/kartes-grafikon/sapphire/sapphire-radeon-rx-5700-xt-8gb-pulse-11293-01-20g/

ενώ την οικονομική RX 5700  στην έχει στα 366€

https://kavatza.gr/hy-anavathmisi/kartes-grafikon/msi/msi-radeon-rx-5700-8gb-mech-gp-oc-v381-089r/

τον επεξεργαστή στα 181€ όταν οι άλλοι τον δίνουν 169€

https://kavatza.gr/hy-anavathmisi/epeksergastes/amd/amd-ryzen-5-3600-box-100-100000031box/

και τσουκου τσουκου .... έχεις πάρει ένα σύστημα 150€ χαμηλότερων επιδόσεων   από αυτό που θα μπορούσες να πάρεις !!!

Αν δεν σε ενδιαφέρει να πιάσουν τόπο τα χρήματά σου, αγόρασε και από ΠΛΑΙΣΙΟ ...

Συναρμολόγηση κάνουν και τα άλλα δυο καταστήματα που σου έχω προτείνει , και έχουν τον ίδιο τρόπο παραγγελιών/ πληρωμών.

εγω ειδα το καβατζα  αξιοπιστο για να κανεις συναρμολογηση πρεπει να δωσεις προκαταβολη γιατι θα ανοιχτουν τα κουτια εγω δεν προκειτε να πληρωσω ενα τετοιο ποσο αν δεν ερθει το δεμα πρωτα 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 minutes ago, mitsos125 said:

εγω ειδα το καβατζα  αξιοπιστο για να κανεις συναρμολογηση πρεπει να δωσεις προκαταβολη γιατι θα ανοιχτουν τα κουτια εγω δεν προκειτε να πληρωσω ενα τετοιο ποσο αν δεν ερθει το δεμα πρωτα 

κανε οτι θες φιλε εσυ ξερεις

Δημοσ.

Στο visionstudio δεν χρειαζεται να δωσεις προκαταβολη.Στειλε σε mail τι ακριβως θελεις να παρεις και ρωτα αν θα χρειαστει προκαταβολη και πες οτι ενδιαφερσαι να πληρωσεις με αντικαταβολη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp44christos είπε

κανε οτι θες φιλε εσυ ξερεις

ειδα καλες κριτικες και κατεληξα σε αυτο  υπαρχει αλλο αξιοπιστο που να πληρωνεις με αντικαταβολη

2 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Στο visionstudio δεν χρειαζεται να δωσεις προκαταβολη.Στειλε σε mail τι ακριβως θελεις να παρεις και ρωτα αν θα χρειαστει προκαταβολη και πες οτι ενδιαφερσαι να πληρωσεις με αντικαταβολη.

το vision studio δεν εχει και τις καλυτερες κριτικες το θεωρεις αξιοπιστο?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mitsos125 είπε

ειδα καλες κριτικες και κατεληξα σε αυτο  υπαρχει αλλο αξιοπιστο που να πληρωνεις με αντικαταβολη

Ναι είναι. Κ πολύ καλύτερες τιμές από το καβατζα. Δεν έχει νόημα να πάρεις απ' ένα πανάκριβο μαγαζί φιλε μου. Τσάμπα πετάς τα λεφτά σου. 

Δημοσ.
2 minutes ago, mitsos125 said:

το vision studio δεν εχει και τις καλυτερες κριτικες το θεωρεις αξιοπιστο

Oύτε καν, μου ακούγεται σαν στούντιο με κορίτσα στην Θεσσαλονίκη.Χρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονια στην αγορά,μας έχει ξεγελάσει όλους.

Εμ δεν ξέρεις την αγορά,εμ δεν ξέρεις και από build,πόσταρες εδώ για να σου πούμε "ναι μπράβο,προχώρα,μόνο εσύ,δώσε μας και τηλέφωνο να σε ρωτάμε απευθείας".

Το "καλό"με το "ακριβό" κουτί,δεν είναι πάντα συνώνυμα.

Δε ξέρω τι ανάγκες θες να καλύψεις με αυτό το build,αλλά αν θες να το κοιτάς,πάρε apple και hp .

Άμα θες να κάνεις δουλειά,άκου τι σου λένε.

Δημοσ.

Αυτο που μερικοι προτεινουν αβερτα NVMe δίσκους ειδικα για gaming systems με αποτελεσμα να ανεβάζουν το κόστος νομιζω πρεπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Για τις παρουσιάσεις σα διαφήμιση λες και θα πάρουν ποσοστά από τις εταιρίες δε θα σχολιάσω κάτι. :D

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Geothekiller είπε

Ναι είναι. Κ πολύ καλύτερες τιμές από το καβατζα. Δεν έχει νόημα να πάρεις απ' ένα πανάκριβο μαγαζί φιλε μου. Τσάμπα πετάς τα λεφτά σου. 

δεν ξερω φιλε ειμαι λιγο διστακτικος αλλα για να το λες κατι θα ξερεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Αυτο που μερικοι προτεινουν αβερτα NVMe δίσκους ειδικα για gaming systems με αποτελεσμα να ανεβάζουν το κόστος νομιζω πρεπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Για τις παρουσιάσεις σα διαφήμιση λες και θα πάρουν ποσοστά από τις εταιρίες δε θα σχολιάσω κάτι. :D

Εχουν ανέβει σε τιμή οι επώνυμοι καλοί SSD  με αποτέλεσμα οι NVMEs να είναι συμφέρουσες αγορές σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Πχ.

Που πάει στα 80€ ο 860 EVO  ?

https://www.skroutz.gr/s/13867020/Samsung-860-Evo-500GB.html

όταν στα 76€ Υπάρχει ο Kingstone A2000

https://www.skroutz.gr/s/19734618/Kingston-A2000-500GB.html

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, IT chef είπε

Oύτε καν, μου ακούγεται σαν στούντιο με κορίτσα στην Θεσσαλονίκη.Χρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονια στην αγορά,μας έχει ξεγελάσει όλους.

Εμ δεν ξέρεις την αγορά,εμ δεν ξέρεις και από build,πόσταρες εδώ για να σου πούμε "ναι μπράβο,προχώρα,μόνο εσύ,δώσε μας και τηλέφωνο να σε ρωτάμε απευθείας".

Το "καλό"με το "ακριβό" κουτί,δεν είναι πάντα συνώνυμα.

Δε ξέρω τι ανάγκες θες να καλύψεις με αυτό το build,αλλά αν θες να το κοιτάς,πάρε apple και hp .

Άμα θες να κάνεις δουλειά,άκου τι σου λένε.

αναγκες για ενα τιμιο build δεν θελω αεροπλανο 

Μόλις τώρα, adtakhs είπε

Εχουν ανέβει σε τιμή οι επώνυμοι καλοί SSD  με αποτέλεσμα οι NVMEs να είναι συμφέρουσες αγορές σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

εδω συμφωνω  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adtakhs είπε

Λογικο, όλο το hardware θα ανεβει σιγα σιγα μην να περασει η φρενιτιδα του covid. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε

Λογικο, όλο το hardware θα ανεβει σιγα σιγα μην να περασει η φρενιτιδα του covid. 

Δες την αντιπαραβολή που έβαλα παραπάνω.

860 EVO  vs KINGSTON A2000

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

ειδη εχει ανεβει ειδικα σε καρτες γραφικων

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, mitsos125 είπε

Επειδη και εγω το ειδα στην αρχη και το εψαξα κυριως ειναι επειδη αργουν λιγο περισσοτερο απο τι λενε στις παραδοσεις τους. Επειδη δεν εχουν στοκ, ολα τα σκρουτζομαγαζα ουσιαστικα ετσι δουλευουν παραγγελνεις και οποτε τα φερει ο προμηθευτης.

Γενικα εχει αρκετα καλες τιμες, μεγαλη ποικιλια και απο εξυπηρετηση μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος. Αν εισαι διατεθειμένος να περιμενεις λιγο παραπανω δεν θα υπαρξει προβλημα.Αλλα γενικα απο οπου και να παρεις τωρα οπλισου με υπομονη γιατι θα υπαρχουν καθυστερησεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xristakos95 είπε

Επειδη και εγω το ειδα στην αρχη και το εψαξα κυριως ειναι επειδη αργουν λιγο περισσοτερο απο τι λενε στις παραδοσεις τους. Επειδη δεν εχουν στοκ, ολα τα σκρουτζομαγαζα ουσιαστικα ετσι δουλευουν παραγγελνεις και οποτε τα φερει ο προμηθευτης.

Γενικα εχει αρκετα καλες τιμες, μεγαλη ποικιλια και απο εξυπηρετηση μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος. Αν εισαι διατεθειμένος να περιμενεις λιγο παραπανω δεν θα υπαρξει προβλημα.Αλλα γενικα απο οπου και να παρεις τωρα οπλισου με υπομονη γιατι θα υπαρχουν καθυστερησεις.

οχι στο να περιμενω δεν εχω θεμα η καλη εξυπηρετηση με νοιαζει και συννενοηση  πχ αν ερθει κατι χαλασμενο καμμενο κτλπ μην μου αρχισουν τα σουξου μουξου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...