Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Τα φωτα σας, εχω ενα pc με επεξεργαστή με AMD A8 7650K στοκ συχνότητα, 16GB Ram και την πολυ μετρια Asus  NVIDIA GeForce GT 610 1GB. Με αυτην ξέμεινα γιατι η παλια καηκε. Παρολα αυτα θελω να ρωτησω. Στο 4κ απο αρχειο με λιγο σοβαρο bandwidth η ροη βίντεο κολλαει. Ακομα και you tube θα ελεγα ζορίζεται. 

ΕΡΩΤΗΣΗ

Φταιει η σαπια καρτα γραφικων η και ο επεξεργαστης ειναι λιγος για τετοιου ειδους δραστηριοτητες. Κυριως ρωτω αν αξιζει να παρω μια σοβαροτερη καρτα γραφικων και το pc να μπορει να ανταπεξελθει..

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καταρχην κι οχι μονο σε 4Κ εχεις δοκιμασει την ενσωματωμενη του Α8 αντι της 610 μηπως πηγαινει καλυτερα?
🤓
Με αυτο δεν λεω πως θα ειναι ετσι....(610 δεν εχει τυχει να περασει ποτε απο τα χερια μου σε καποιο συστημα)

Ο επεξεργαστης παντως θα ειναι αρκετος: οταν παιρνει το πραγμα επανω της / επ ωμου μια gpu
(δηλαδη ουτε η δικη του ουτε η 610, μα δες εαν για τα υπολοιπα μηπως ειναι καλυτερη δικη του)

Δημοσ.
20 ώρες πριν, graphist83 είπε

Καλησπερα,

Τα φωτα σας, εχω ενα pc με επεξεργαστή με AMD A8 7650K στοκ συχνότητα, 16GB Ram και την πολυ μετρια Asus  NVIDIA GeForce GT 610 1GB. Με αυτην ξέμεινα γιατι η παλια καηκε. Παρολα αυτα θελω να ρωτησω. Στο 4κ απο αρχειο με λιγο σοβαρο bandwidth η ροη βίντεο κολλαει. Ακομα και you tube θα ελεγα ζορίζεται. 

Φταιει η σαπια καρτα γραφικων η και ο επεξεργαστης ειναι λιγος για τετοιου ειδους δραστηριοτητες. Κυριως ρωτω αν αξιζει να παρω μια σοβαροτερη καρτα γραφικων και το pc να μπορει να ανταπεξελθει..

Ευχαριστω.

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

δεν κατάλαβα από που τρέχεις 4Κ. Απευθείας αρχείο ή μέσω δικτύου;

το διευκρινιζει

Δημοσ.

δεν πολύ βγάζει νόημα. τι είναι το λίγο σοβαρο bandwidth??

νομίζω ότι περισσότερο πιθανό θέμα δικτύου ή ίντερνετ είναι παρά του επεξεργαστή.

για 4κ χρειάζεται είτε 15mbps ίντερνετ για το YouTube ειτε καλο wifi αν τρέχει μέσω LAN.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς στο Bitrate αναφέρεται.

http://jell.yfish.us

Από εδώ, τα 3 τελευταία μέχρι που πήρα την RTX 2080 Super, δεν μου έπαιζαν άψογα σε Media Player Classic γιατί η τότε GTX 970 δεν υποστήριζε HEVC Acceleration και όλο το φορτίο ήταν στον Ι7-5820Κ. Τώρα ο 6/12 cores/threads cpu σε stock clocks στην αναπαραγωγή παίζει σε χρήση μεταξύ 3-4%. Η Gpu δουλεύει κάπου στο 37% στα 400mbps.

Σημείωση το δοκιμαστικό βίντεο είναι στα 30 fps. Αν είναι 60, προφανώς θα είναι αλλιώς τα πράγματα.

Επεξ/σία από CsIns

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...