M4tR1x Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πρόσφατα είχα ανοίξει θέμα για επιλογή οθόνης και κάρτας αλλά δεν καλύφθηκα και όσο διαβάζω μπερδεύομαι. Ψάχνω για 1080p 144hz οθόνη όπως λέει και ο τίτλος. Κυρίως παίζω fps παιχνίδια. Pubg, cod warzone, Bf5. Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα προφανώς ψαχνω την χρυσή τομή. Είδα την aoc 24g2u, αλλά μετά από το Θεμα που είχε ανοίξει εδώ σχετικά με αυτό το μόνιτορ μου άλλαξε την γνώμη. Πολλά προβλήματα, όχι και τόσο καλή αντιπροσωπεία απ ότι διάβασα μέσα απο το θέμα του forum. Επίσης είδα την xg2405 η οποία έχει το ίδιο panel και είναι στα γούστα μου, από θέμα εξωτερικής εμφάνισης αλλά δεν έχει πολλά review. Επίσης είδα κι αυτήν https://www.skroutz.gr/s/21923763/Asus-VP249QGR.html?o=Vp249qgr Αν και δεν έχει καλή βάση αλλά απο το να πέσω σε ελαττωματική 24g2u με χάλια τιμή και χάλια διαθεσιμότητα το προτιμώ.. Θέλω γνώμες επειγόντως. Edit: 1660 super κάρτα γραφικών αν πρέπει να αναφερθεί. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από M4tR1x
xristakos95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Καλα την ειδες https://www.skroutz.gr/s/21472634/Viewsonic-Elite-XG2405.html . Ορμα της απτα καλυτερα μοντελα που κυκλοφορουν και σε αρκετα λογικη τιμη για αυτα που προσφερει.
M4tR1x Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου φίλε. Το κακό ειναι οτι έχει χάλια διαθεσιμότητα. Επίσης εχω διαβάσει ότι είναι αισθητά αργή στο response time σε σχέση με την aoc και με προβλημάτισε.. Πόσο επηρεάζει δεν ξέρω.. Δεν έχω ιδέα με οθόνες.. Από panel ποια η γνώμη σου; VA, TN, IPS
Jeiko_22 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 26 λεπτά πριν, M4tR1x είπε Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου φίλε. Το κακό ειναι οτι έχει χάλια διαθεσιμότητα. Επίσης εχω διαβάσει ότι είναι αισθητά αργή στο response time σε σχέση με την aoc και με προβλημάτισε.. Πόσο επηρεάζει δεν ξέρω.. Δεν έχω ιδέα με οθόνες.. Από panel ποια η γνώμη σου; VA, TN, IPS IPS>VA>TN
xristakos95 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Βασικα ειναι αναλογως τι το θες. Τα ips εχουν τα καλυτερα χρωματα και τις καλυτερες γωνιες θεασης, αλλα σχετικα μεγαλυτερο χρονο αποκρισης. Αν και το συγκεκριμενο φοραει ενα καινουριο ips πανελ νομιζω σαν αυτα της lg και εχουν πολυ μικρο χρονο αποκρισης. Τα ΤΝ που λενε ολοι οτι ειναι τα χειροτερα εχουν και αυτα την χρησιμοτητα τους. Εχουν χειροτερα χρωματα και περιεργες γωνιες θεασης, αλλα τους μικροτερους χρονους αποκρισης.Απευθυνεται σε ατομα που παιζουν shooter games οπως csgo. Και τα VA ειναι σαν μια μιξη και των 2 αλλα ουτε με τα καλυτερα χρωματα ,ουτε με τελειες γωνιες αλλα ουτε και με τους μικροτερους χρονους αποκρισης. Ειναι καινουριο μονιτορ οποτε δεν εχουμε πολλες αποψεις αλλα φαινεται αρκετα υποσχομενο και δεν εχω δει ιδιαιτερα παραπονα ,απτους ελαχιστου χρηστες που εχω συναντησει.
M4tR1x Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 https://www.e-shop.gr/othoni-aoc-24g2u-238-led-full-hd-p-PER.168637 Πραγματικό deal αλλά το χιλιο σκέφτομαι
xristakos95 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, M4tR1x είπε https://www.e-shop.gr/othoni-aoc-24g2u-238-led-full-hd-p-PER.168637 Πραγματικό deal αλλά το χιλιο σκέφτομαι Την εβαλε παλι σε αυτην την τιμη? Οντως πολυ καλο deal.Και μην σκατε για προβληματικα μονιτορ και τετοια, διοτι και αλλο μονιτορ τα ιδια εχεις να φοβασαι. Εισαι τυχερος γενικα αν ερθει κανονικη, οχι ατυχος αν ερθει με καποιο προβλημα.
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 19 ώρες πριν, M4tR1x είπε Καλησπέρα, πρόσφατα είχα ανοίξει θέμα για επιλογή οθόνης και κάρτας αλλά δεν καλύφθηκα και όσο διαβάζω μπερδεύομαι. Ψάχνω για 1080p 144hz οθόνη όπως λέει και ο τίτλος. Κυρίως παίζω fps παιχνίδια. Pubg, cod warzone, Bf5. Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα προφανώς ψαχνω την χρυσή τομή. Είδα την aoc 24g2u, αλλά μετά από το Θεμα που είχε ανοίξει εδώ σχετικά με αυτό το μόνιτορ μου άλλαξε την γνώμη. Πολλά προβλήματα, όχι και τόσο καλή αντιπροσωπεία απ ότι διάβασα μέσα απο το θέμα του forum. Επίσης είδα την xg2405 η οποία έχει το ίδιο panel και είναι στα γούστα μου, από θέμα εξωτερικής εμφάνισης αλλά δεν έχει πολλά review. Επίσης είδα κι αυτήν https://www.skroutz.gr/s/21923763/Asus-VP249QGR.html?o=Vp249qgr Αν και δεν έχει καλή βάση αλλά απο το να πέσω σε ελαττωματική 24g2u με χάλια τιμή και χάλια διαθεσιμότητα το προτιμώ.. Θέλω γνώμες επειγόντως. Edit: 1660 super κάρτα γραφικών αν πρέπει να αναφερθεί. Πάρτην, την έχω, απόλυτα ικανοποιημένος και χωρις προβληματα. 11 λεπτά πριν, M4tR1x είπε https://www.e-shop.gr/othoni-aoc-24g2u-238-led-full-hd-p-PER.168637 Πραγματικό deal αλλά το χιλιο σκέφτομαι Θα σου ερθει κατα πασα πιθανοτητα απο επιστροφη αλλου
M4tR1x Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Πάρτην, την έχω, απόλυτα ικανοποιημένος και χωρις προβληματα. Θα σου ερθει κατα πασα πιθανοτητα απο επιστροφη αλλου Από το topic της 24g2u είχα δει ότι είχες πάρει την vp249qgr οπότε σε είχα στο μυαλο μου για το πως πάει. 5 λεπτά πριν, GRat είπε Κοίτα και την LG-34UC79G. Too much for nothing.
GRat Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Για fps που παίζεις είναι απόλαυση η ultrawide @2560*1080/144hz και η 1660 μπορεί να τα σηκώσει αν δεν τρέχεις σε ultra settings.
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Και με εμενα με χαλασε η βάση αλλα δεν ηθελα να περιμενω 30 μερες για να την παρω απο MSystems (και την ASUS απο εκει την πηρα) Και να δωσω και τα εξτρα 60 ευρω. Πιθανον να παρω μια ξεχωριστη βαση καποια στιγμη για να την εχω οσο πιο κοντα στον τοιχο γινεται οποτε κλάιν η βάση. Μη το σκεφτεσαι, χτυπα την. Ολες το ιδιο πανελ φορανε. ViewSonic, AOC, ASUS. 2 λεπτά πριν, GRat είπε Για fps που παίζεις είναι απόλαυση η ultrawide @2560*1080/144hz και η 1660 μπορεί να τα σηκώσει αν δεν τρέχεις σε ultra settings. Σοβαρέψου, σε ποιον κόσμο ειναι απόλαυση η ultrawide για FPS games? Σε κανέναν, επισης η κάρτα δε θα δωσει τα FPS μαλλον ( ; )
M4tR1x Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, GRat είπε Για fps που παίζεις είναι απόλαυση η ultrawide @2560*1080/144hz και η 1660 μπορεί να τα σηκώσει αν δεν τρέχεις σε ultra settings. 600 ευρώ monitor είναι πάρα πολλά κατ'εμέ
GRat Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Τιμή όντως είναι πολύ πιο ψηλά απο 24άρες. Το πρότεινα γιατί και εγώ αρχικά κοίταζα για 24άρα γιατί δεν ήθελα να χαλάσω πολλά € αλλά όταν κάθησα σε ultrawide απλά ερωτεύτηκα. Just my 2cents
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, M4tR1x είπε 600 ευρώ monitor είναι πάρα πολλά κατ'εμέ Μην κανεις κανα λαθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα