Matrix7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 23 λεπτά πριν, firepc είπε 2K γιουρια? Είχα μία 4κ 32άρα πριν,ένα απλό va panel.Αυτή έχει 3840 επί 1600 ανάλυση,είναι μεν ultrawide αλλά δεν μου έχει κακοφανεί ότι χάνω σε ύψος.Πολύ στιβαρή βάση,πολύ όμορφα χρώματα.Μου έκανε εντύπωση το έντονο λευκό σε πρώτη φάση,αλλά προσπαθώ να τη συνιθίσω,δεν ξέρω πού να εστιάσω😁.Μου φαίνεται τεράστια!Δεν έχω παρατηρήσει bleeding στις γωνίες,έχει σχεδόν ανύπαρκτα bezels και ένα μικρό πηγούνι,ίσα ίσα χωράει το λογότυπο.Την έχω βάλει στα 160hz,8bit 4-4-4.Δεν έχω δει ghosting,αλλά χθες τη πήρα.Προσπαθώ να εγκλιματιστώ στο μέγεθος προς το παρόν!Είναι πολύ όμορφη σαν οθόνη,αλλά για περαιτέρω,κ το αν αξίζει αυτά που πλήρωσα θα φανεί. 3
firepc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Είχα μία 4κ 32άρα πριν,ένα απλό va panel.Αυτή έχει 3840 επί 1600 ανάλυση,είναι μεν ultrawide αλλά δεν μου έχει κακοφανεί ότι χάνω σε ύψος.Πολύ στιβαρή βάση,πολύ όμορφα χρώματα.Μου έκανε εντύπωση το έντονο λευκό σε πρώτη φάση,αλλά προσπαθώ να τη συνιθίσω,δεν ξέρω πού να εστιάσω😁.Μου φαίνεται τεράστια!Δεν έχω παρατηρήσει bleeding στις γωνίες,έχει σχεδόν ανύπαρκτα bezels και ένα μικρό πηγούνι,ίσα ίσα χωράει το λογότυπο.Την έχω βάλει στα 160hz,8bit 4-4-4.Δεν έχω δει ghosting,αλλά χθες τη πήρα.Προσπαθώ να εγκλιματιστώ στο μέγεθος προς το παρόν!Είναι πολύ όμορφη σαν οθόνη,αλλά για περαιτέρω,κ το αν αξίζει αυτά που πλήρωσα θα φανεί. εννοουσα αν την πηρες 2000€ Πολυ καλο μονιτορ με γεια σου 👍 ps. προσεχε με το ασπρο των ips, μπορει να σου καψει τα ματια 1
Matrix7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, firepc είπε εννοουσα αν την πηρες 2000€ Πολυ καλο μονιτορ με γεια σου 👍 Α,τώρα το έπιασα.1700 από amazon.Με τα μεταφορικά μαζί 4 λεπτά πριν, firepc είπε εννοουσα αν την πηρες 2000€ Πολυ καλο μονιτορ με γεια σου 👍 ps. προσεχε με το ασπρο των ips, μπορει να σου καψει τα ματια Ναι, είναι ρυθμισμένη στο 75 default,θα το κατεβάσω γιατί βράδυ μου φαίνεται πολύ έντονο Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από Matrix7 1
purif Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Kαλοδούλευτη! Πως και δε περίμενες τις καινούριες 38GN950 / 38WN95C; Πιο καινούριο πάνελ και το σημαντικότερο, κατά τη γνώμη μου, δεν έχoυν ανεμηστήρα και coil whine (μιας και δεν έχουν g-sync module). Aν σου ήταν απαραίτητο το gsync module, τότε πάσο.
Matrix7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, purif είπε Kαλοδούλευτη! Πως και δε περίμενες τις καινούριες 38GN950 / 38WN95C; Πιο καινούριο πάνελ και το σημαντικότερο, κατά τη γνώμη μου, δεν έχoυν ανεμηστήρα και coil whine (μιας και δεν έχουν g-sync module). Aν σου ήταν απαραίτητο το gsync module, τότε πάσο. Από τι διάβασα ο ανεμιστήρας δεν ακούγεται,χθες που την άνοιξα δεν πρόσεξα καν ότι υπάρχει.Τώρα π το αναφέρεις το θυμήθηκα!Δεύτερος λόγος,από 2100+ που έχει κανονικά πήγε 1700.Τρίτον,η προηγούμενη δεν ήταν gsync compatible και είχε έντονο flickering.Θα Μ πεις φταίει το panel,ναι,οκ,αλλά σαυτά τα χρήματα δεν ήθελα πειράματα!Συν ότι είναι σίγουρο ότι θα δουλεύει κ με amd
purif Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Από τι διάβασα ο ανεμιστήρας δεν ακούγεται,χθες που την άνοιξα δεν πρόσεξα καν ότι υπάρχει.Τώρα π το αναφέρεις το θυμήθηκα!Δεύτερος λόγος,από 2100+ που έχει κανονικά πήγε 1700.Τρίτον,η προηγούμενη δεν ήταν gsync compatible και είχε έντονο flickering.Θα Μ πεις φταίει το panel,ναι,οκ,αλλά σαυτά τα χρήματα δεν ήθελα πειράματα!Συν ότι είναι σίγουρο ότι θα δουλεύει κ με amd Mα δε θα δουλεύει με AMD κάρτες. Έχει dedicated g-sync module (εξου και ο ανεμηστήρας) και παίζει μόνο με nvidia κάρτες. Σε αντίθεση με τις καινούριες 38GN950 / 38WN95C που είναι adaptive sync και παίζουν και με τις 2.
Matrix7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, purif είπε Mα δε θα δουλεύει με AMD κάρτες. Έχει dedicated g-sync module (εξου και ο ανεμηστήρας) και παίζει μόνο με nvidia κάρτες. Σε αντίθεση με τις καινούριες 38GN950 / 38WN95C που είναι adaptive sync και παίζουν και με τις 2. Έχει gsync2, δουλεύει μότι θες out of the box Couple of other quick notes. You may have heard Nvidia’s latest generation G-Sync module also supports VESA adaptive sync (a.k.a. FreeSync), allowing you to use G-Sync monitors with AMD GPUs and still get a variable refresh rate. This is one of those monitors, so it does come with the newest variant of the G-Sync module. We repeat, the variable refresh experience on the LG 38GL950G is available with both Nvidia and AMD GPUs. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από Matrix7 2
Matrix7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν,έβαλα το odyssey λίγο,και μπορώ να πω ότι σαν πρώτη επαφή με ultra wide έμεινα μένα χαμόγελο.Σαν οθόνη,πολύ πιο όμορφα χρώματα,και πολύ πιο φωτεινή.To ψιλομούφα hdr κάνει διαφορά,αλλά είδα στη γραμματοσειρά του afterburner "ξεθώριασαν" τα χρώματα,θα το εξετάσω αργότερα.Από απόδοση δυστυχώς είμαι μερικά frames πάνω από 4k,με 2080 ti κ 9900k στα 5,κ για κάποιον που βάζει όλα στο ultra,για υψηλό frame θα περιμένω τις ampere.Αν και η ποιότητα gameplay είναι τελείως διαφορετική από το πειραματικό freesync που είχα,νεράκι πάει.Η ποιότητα απεικόνισης ωστόσο μου φαίνεται είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από Matrix7
DEADLAZARUS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Λοιπόν,έβαλα το odyssey λίγο,και μπορώ να πω ότι σαν πρώτη επαφή με ultra wide έμεινα μένα χαμόγελο.Σαν οθόνη,πολύ πιο όμορφα χρώματα,και πολύ πιο φωτεινή.To ψιλομούφα hdr κάνει διαφορά,αλλά είδα στη γραμματοσειρά του afterburner "ξεθώριασαν" τα χρώματα,θα το εξετάσω αργότερα.Από απόδοση δυστυχώς είμαι μερικά frames πάνω από 4k,με 2080 ti κ 9900k στα 5,κ για κάποιον που βάζει όλα στο ultra,για υψηλό frame θα περιμένω τις ampere.Αν και η ποιότητα gameplay είναι τελείως διαφορετική από το πειραματικό freesync που είχα,νεράκι πάει.Η ποιότητα απεικόνισης ωστόσο μου φαίνεται είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω Καλορίζικη. Δύσκολα θα γυρίσεις σε συμβατική οθόνη, να το ξέρεις. Πήγες κατευθείαν στις 38 ίντσες. Για ρώτα και μας τους plebs, που έχουμε μείνει στις 34άρες και γλυκοκοιτάμε τις 38άρες😛. 1
Matrix7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε Καλορίζικη. Δύσκολα θα γυρίσεις σε συμβατική οθόνη, να το ξέρεις. Πήγες κατευθείαν στις 38 ίντσες. Για ρώτα και μας τους plebs, που έχουμε μείνει στις 34άρες και γλυκοκοιτάμε τις 38άρες😛. Χαχα,έχεις πολύ καλύτερα frames ρε φίλε,δεν περίμενα τόσο perfomance hit.Κ γλιτώνεις και κανά χιλιάρικο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα