Προς το περιεχόμενο

LG 34GK950F

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, purif είπε

To πρότεινα και εγώ παραπάνω αλλά δεν...

Πολύ καλό monitor το 34GN850!

Στα ιδια πανω κατω το εμφανιζει το Rtings παρεμπιπτοντως..

https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/34gn850-b

''Overall, the LG 34GK950F-B and the LG 34GN850-B perform very similarly, with the 34GN850-B being marginally better. The 34GN850-B has a faster response time, better reflection handling, and it has better black uniformity, although the latter could be due to panel variance. The 34GN850-B has a slightly higher peak brightness and its refresh rate can be overclocked to 160Hz, but the 34GK950F-B has significantly better horizontal viewing angles and it has a black frame insertion feature, which the 34GN850-B lacks.''

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kostiger είπε

Στα ιδια πανω κατω το εμφανιζει το Rtings παρεμπιπτοντως..

https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/34gn850-b

''Overall, the LG 34GK950F-B and the LG 34GN850-B perform very similarly, with the 34GN850-B being marginally better. The 34GN850-B has a faster response time, better reflection handling, and it has better black uniformity, although the latter could be due to panel variance. The 34GN850-B has a slightly higher peak brightness and its refresh rate can be overclocked to 160Hz, but the 34GK950F-B has significantly better horizontal viewing angles and it has a black frame insertion feature, which the 34GN850-B lacks.''

Είναι ένα καλύτερο monitor στα ίδια χρήματα πάνω-κάτω. Είναι κρίμα να πάει κάποιος στο παλιό μοντέλο ενώ είναι στη γωνία το καινούριο. Και το παλιό θα πέσει σε τιμή αλλά και το καινούριο είναι συνολικά καλύτερο. Ειδικά για το 34GK950F, πολλοί χρήστες έχουν πολλά θέματα με dead panels ή άλλα προβλήματα μετά από μερικούς μήνες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, purif είπε

Είναι ένα καλύτερο monitor στα ίδια χρήματα πάνω-κάτω. Είναι κρίμα να πάει κάποιος στο παλιό μοντέλο ενώ είναι στη γωνία το καινούριο. Και το παλιό θα πέσει σε τιμή αλλά και το καινούριο είναι συνολικά καλύτερο. Ειδικά για το 34GK950F, πολλοί χρήστες έχουν πολλά θέματα με dead panels ή άλλα προβλήματα μετά από μερικούς μήνες.

Απορώ τότε γιατί έβαλε στο όνομα 850 και όχι 950.

Δε δηλώνει έμμεσα η εταιρεία έτσι, ότι είναι κατώτερο του προηγούμενου;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thanosAIAS είπε

Αν μη τι άλλο, το Rtings  έχω δει ότι έχει πάντα δίκιο στα reviews του. Και για το δικό μου, ότι έγραφε, έτσι είναι.

Κρίμα πάντως. Στην προσπάθεια τους να ανεβάσουν τα refresh rate και το response time, έχουν καταστρέψει το contrast και όχι μόνο σε πολλά monitor.

Το κάνει και η Samsung με τα VA panel της.

Το πρόβλημα με το contrast οφείλεται στο ips πανελ. Στα VA συνήθως είναι 2.500-3.000:1.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, purif είπε

Δεν υπονοησα οτι θα πρεπει καποιος να προτιμησει το περσινο μοντελο. Ασε που το παλληκαρι την εχει ηδη προφανως την οθονη στην κατοχη του στο μεταξυ. Προς χαριν της συζητησης το ανεφερα και ειναι οριακα ενα καλυτερο μοντελο.

10 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Το πρόβλημα με το contrast οφείλεται στο ips πανελ. Στα VA συνήθως είναι 2.500-3.000:1.

Απλα τα συγκεκριμενα, ενω εχουν κορυφαια χρωματα και αποκριση, ο λογος αντιθεσης τους ειναι ακομα χαμηλοτερος κι απο τον συνηθη 1000:1 των περισσοτερων IPS..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kostiger είπε

Απλα τα συγκεκριμενα, ενω εχουν κορυφαια χρωματα και αποκριση, ο λογος αντιθεσης τους ειναι ακομα χαμηλοτερος κι απο τον συνηθη 1000:1 των περισσοτερων IPS..

Το σκέφτομαι και εγώ για 34 ultrawide ips αλλά με κρατάει πίσω ο λόγος αντίθεσης. Σκέψου ότι στο VA μόνιτορ που έχω δεν υπάρχει ίχνος από backlight bleeding, glow κτλ. και από αντίθεση είναι μια χαρά.

Δεν έχω βρει και στη πόλη μας κάποιο μαγαζί για να δω από κοντά καμια ultrawide curved...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Darthvader είπε

Το σκέφτομαι και εγώ για 34 ultrawide ips αλλά με κρατάει πίσω ο λόγος αντίθεσης. Σκέψου ότι στο VA μόνιτορ που έχω δεν υπάρχει ίχνος από backlight bleeding, glow κτλ. και από αντίθεση είναι μια χαρά.

Δεν έχω βρει και στη πόλη μας κάποιο μαγαζί για να δω από κοντά καμια ultrawide curved...

Δεν θα μπορουσα να σε προτρεψω περισσοτερο για τη μεταβαση. Δεν υπαρχει η εμπειρια χρησης..

Πηγαινε σε VA ή αν σε βγαλει ο δρομος απο τα μερη μου στειλε ενα μνμ να δεις το δικο μου. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostiger είπε

.... ή αν σε βγαλει ο δρομος απο τα μερη μου στειλε ενα μνμ να δεις το δικο μου. 

Απλά respect. Όποιος είναι από Λάρισα , το ίδιο και από μένα. Στείλτε μου μύνημα να το κανονίσουμε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kostiger είπε

Δεν θα μπορουσα να σε προτρεψω περισσοτερο για τη μεταβαση. Δεν υπαρχει η εμπειρια χρησης..

Πηγαινε σε VA ή αν σε βγαλει ο δρομος απο τα μερη μου στειλε ενα μνμ να δεις το δικο μου. 

Αυτό είναι εύκολο...στα ίδια μέρη είμαστε! (...θα με βάλεις σε έξοδα...🙂)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Απορώ τότε γιατί έβαλε στο όνομα 850 και όχι 950.

Δε δηλώνει έμμεσα η εταιρεία έτσι, ότι είναι κατώτερο του προηγούμενου;

H LG τα έχει κάνει μαντάρα με τις ονομασίες. Μπορεί να ονομάζεται 850 αλλά έχει άλλο γράμμα μπροστά, ξεκινάει GΝ850 αντί του GK950 (προφανώς μεταγενέστερο και ανανεωμένο panel το GΝ850 ).

Επεξ/σία από purif
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Αυτό είναι εύκολο...στα ίδια μέρη είμαστε! (...θα με βάλεις σε έξοδα...🙂)

Ατσα..

Η προταση ισχυει κανονικα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αντιθέσεις με διαφορές 400:1 δεν γίνονται αντιληπτές με το μάτι, συνεπώς είτε 800:1 που έχουν τα nano ips, είτε 1200:1 που έχουν τα απλά ips, καμία διαφορά για τα μάτια μας. Το πρόβλημα είναι γενικώς στην αντίθεση τους. Σε σκοτεινό δωμάτιο και ειδικά με σκοτεινό περιεχόμενο, κλάφτα Χαράλαμπε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά αποφάσισα να πάω σε large καταστάσεις.Πήρα τη 38gl950.Τεράστια,sexy αλλά πανάκριβη

Επεξ/σία από Matrix7
  • Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Τελικά αποφάσισα να πάω σε large καταστάσεις.Πήρα τη 38gl950.Τεράστια,sexy αλλά πανάκριβη

Παραγγελια ή εχεις ηδη παραλαβει; Εαν ναι, δωσε παραπανω εντυπωσεις.

Αν θελεις και μπορεις φυσικα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Matrix7 είπε

2K γιουρια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...