Προς το περιεχόμενο

LG 34GK950F

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

Σκέφτομαι να σγοράσω την Lg του τίτλου.Δεν έχω πάει ποτέ σε οθόνη σε τέτοια κυβικά (και τιμή).Αυτή τη στιγμή έχω τη Samsung u32j590,ένα απλό 4κ 32 VA panel.Την έχει κάποιος να μου πει γνώμη,αξίζει η μετάβαση?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Matrix7 είπε

Καλησπέρα παίδες

Σκέφτομαι να σγοράσω την Lg του τίτλου.Δεν έχω πάει ποτέ σε οθόνη σε τέτοια κυβικά (και τιμή).Αυτή τη στιγμή έχω τη Samsung u32j590,ένα απλό 4κ 32 VA panel.Την έχει κάποιος να μου πει γνώμη,αξίζει η μετάβαση?

Eχω τη Gsync αδερφη της, αν εχεις το συστημα να την τρεξει, που θα το εχεις δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια ειναι απολαυση. Απο μενα ειναι ναι.😛

Θα πεσεις σε ppi-contrast, αλλα θα βελτιωθεις σε ποιοτητα απεικονισης, input lag, frame rate, ευρος vrr. Πολυ ανωτερο μονιτορ απο αυτο που εχεις θεωρω overall.

Και αλλο immersion στις UW. Δεν υπαρχει η αισθηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, kostiger είπε

Eχω τη Gsync αδερφη της, αν εχεις το συστημα να την τρεξει, που θα το εχεις δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια ειναι απολαυση. Απο μενα ειναι ναι.😛

Θα πεσεις σε ppi-contrast, αλλα θα βελτιωθεις σε ποιοτητα απεικονισης, input lag, frame rate, ευρος vrr. Πολυ ανωτερο μονιτορ απο αυτο που εχεις θεωρω overall.

Και αλλο immersion στις UW. Δεν υπαρχει η αισθηση.

Τα κυβικά τα έχω,δεν ξέρω κατά πόσο είναι downgrade από 4κ σαυτή.Επίσης το vrr λειτουργεί και κάτω από 50?Ισχύει;

Σόρυ τώρα είδα ότι έχεις το gsync μοντέλο,το lfc τι υποτίθεται ότι κάνει;

Επεξ/σία από Matrix7
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Matrix7 είπε

Τα κυβικά τα έχω,δεν ξέρω κατά πόσο είναι downgrade από 4κ σαυτή.Επίσης το vrr λειτουργεί και κάτω από 50?Ισχύει;

Σόρυ τώρα είδα ότι έχεις το gsync μοντέλο,το lfc τι υποτίθεται ότι κάνει;

Aπο Rtings:

VRR Maximum 144 Hz
VRR Minimum< 20 Hz

Ποσο πιο χαμηλα να πεσεις. To lfc ειναι το low framerate compensation mode που επεκτεινει το συχρονισμο καρτας και οθονης και εκτος του ευρους του freesync.

''Low framerate compensation, or LFC, extends the window in which you can sync the render rate to the refresh rate using adaptive sync. When the framerate falls below the minimum refresh rate of the monitor, frames are simply displayed multiple times and the display runs at a multiple of the required refresh rate.''

https://www.techspot.com/article/1630-freesync-2-explained/

Δημοσ.

Α οκ,νόμιζα 50-144 ήταν,γιαυτό ρωτάω.Τεσπα,την έκανα τη βλακεία,ελπίζω να αξίζουν τα πάρα πάρα πολλά χρήματα που ζητάει,και κυρίως να μου δουλεύει σωστα to freesync με την rtx.Να δω και πώς είναι να ανεβαίνεις πάνω από 60!

Δημοσ.

Βγαίνει καινούριο/ανανεωμένο μοντέλο τον Ιούνιο (34GN850). Εγώ στη θέση σου (που ψάχνω και εγώ 34 UW) θα περίμενα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Matrix7 είπε

Α οκ,νόμιζα 50-144 ήταν,γιαυτό ρωτάω.Τεσπα,την έκανα τη βλακεία,ελπίζω να αξίζουν τα πάρα πάρα πολλά χρήματα που ζητάει,και κυρίως να μου δουλεύει σωστα to freesync με την rtx.Να δω και πώς είναι να ανεβαίνεις πάνω από 60!

Δεν ειναι βλακεια, κατα πασα βεβαιοτητα θα σου αρεσει. Με το καλο να παραλαβεις. Ειναι λιγο Λοττο αλλα απο οτι εχω διαβασει η συγκεκριμενη δουλευει αριστα και με τις πρασινες καρτες, επομενως δεν βλεπω να συντρεχει ιδιαιτερος λογος ανησυχιας.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Matrix7 είπε

1200 ευρώ για 34 ιντσες ips οθόνη δεν αξίζουν με τίποτα ειδικά αν σκεφτείς ότι η ίδια εταιρεία σου πουλάει oled 55αρα με 120hz στην ίδια τιμή, αλλά γούστα είναι αυτά και ως γνωστόν τα γούστα πληρώνονται.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, music_lover είπε

1200 ευρώ για 34 ιντσες ips οθόνη δεν αξίζουν με τίποτα ειδικά αν σκεφτείς ότι η ίδια εταιρεία σου πουλάει oled 55αρα με 120hz στην ίδια τιμή, αλλά γούστα είναι αυτά και ως γνωστόν τα γούστα πληρώνονται.

980 με τα γρήγορα μεταφορικά από amazon βγήκε,αλλά τα γούστα,ναι πληρώνονται!

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρά πολλα προβλήματα το συγκεκριμένο μοντέλο, περίμενε τα καινούρια στις 34 και 38 ιντσες...τα GN , όχι τα GK η GL

Δημοσ.
8 ώρες πριν, thanosAIAS είπε

Παρά πολλα προβλήματα το συγκεκριμένο μοντέλο, περίμενε τα καινούρια στις 34 και 38 ιντσες...τα GN , όχι τα GK η GL

To πρότεινα και εγώ παραπάνω αλλά δεν...

Πολύ καλό monitor το 34GN850!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, purif είπε

To πρότεινα και εγώ παραπάνω αλλά δεν...

Πολύ καλό monitor το 34GN850!

Αν μη τι άλλο, το Rtings  έχω δει ότι έχει πάντα δίκιο στα reviews του. Και για το δικό μου, ότι έγραφε, έτσι είναι.

Κρίμα πάντως. Στην προσπάθεια τους να ανεβάσουν τα refresh rate και το response time, έχουν καταστρέψει το contrast και όχι μόνο σε πολλά monitor.

Το κάνει και η Samsung με τα VA panel της.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanosAIAS είπε

Αν μη τι άλλο, το Rtings  έχω δει ότι έχει πάντα δίκιο στα reviews του. Και για το δικό μου, ότι έγραφε, έτσι είναι.

Κρίμα πάντως. Στην προσπάθεια τους να ανεβάσουν τα refresh rate και το response time, έχουν καταστρέψει το contrast και όχι μόνο σε πολλά monitor.

Το κάνει και η Samsung με τα VA panel της.

Aυτο που λες για την αντιθεση ειναι σωστο, κατα τα λοιπα ομως το μονιτορ τα σπαει. Τα χρωματα, το smoothness στην κινηση και η ποιοτητα απεικονισης ειναι σε πολυ ψηλα επιπεδα (προσφυσης😛).

Εγω εχω το gsync αδερφακι, το Dell Alienware AW3420DW που θεωρειται και κατωτερο σε σχεση με το εξεταζομενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...